У Копачівці відкрили фірмовий магазин крафтового пива

19 Грудня 2020, 09:15
8378

У селі Копачівка Рожищенського району запрацював фірмовий магазин крафтового пива від молодого та вже добре знаного бренду «Luchan».

Затишний заклад почав роботу у День святого Миколая, 19 грудня, на повороті до Рожища. Про асортимент, смаки пива та особливості магазину розповіли кореспонденту Район.Рожище.

Для початку покупцям запропонували чотири види пива, які найбільша пасують до зимової пори року. Це – світлий лагер Німецький пілс, пшеничне Вітбір, темний лагер Шварцбір та Американський світлий ель (APA).

Читайте також: Пиво, яке тече з-під землі: репортаж із першої пивної екскурсії від броварні Luchan

Магазин запрацював на повороті до Рожища
Магазин запрацював на повороті до Рожища

Світлий лагер – це класичне німецьке світле пиво, преміальний сорт лагера із збалансованим ароматом та смаком хмелю і солоду. Для приготування цього пива використовують пльзенский світлий солод та благородні німецькі хмелі. Поєднання цих складників дає пиву легку солодовість та пряно-квіткові нотки. Це пиво чудово підходить до будь-яких пивних закусок та страв.

Пшеничне Вітбір – пшеничне пиво верхового бродіння, зварене в бельгійському стилі. Має ніжний аромат, світло-солом'яний колір з білим відтінком та яскравий пшеничний смак з цитрусовими нотками. Правильна пропорція ячмінного та пшеничного солодів надає пиву неповторного смаку, який підкреслюється легкою кислинкою та вдалим поєднанням гірких та ароматичних хмелів. Вітбір стане чудовою парою для грильованої чи печеної червоної риби, різних видів сирів, салатів з цитрусовою заправкою та інших легких закусок.

Темний лагер Шварцбір характеризується своїм темним кольором, ароматом та смаком карамелі, а також нотками кави і чорного шоколаду. Саме додавання карамельних та палених солодів надає цьому пиву такий колір і смак. Таке пиво чудово підходить до грильованого м'яса, страв, приправлених базиліком та орегано. Але найкраще воно смакує з печеною свинною рулькою.

Американський світлий ель (APA) не настільки гіркий у порівнянні з (IPA). Це – вид світлого елю, та не менш ароматний. В ароматі відчуваються нотки цитрусових та манго. З перших ковтків відкривається увесь смак американських хмелів з легкою солодовістю. До цього пива чудово підійде витриманий сир, горіхи, а також легкі закуски.

Для початку покупцям запропонували чотири види пива
Для початку покупцям запропонували чотири види пива

Будь-який із цих сортів пива можна придбати у новому магазині. Його продають, наливаючи у спеціально підготовлену тару. Ціни потішать найекономніших гурманів – 47 гривень за літр світлого елю та усього 37 гривень за літр будь-якого іншого пива.

Привітний персонал закладу залюбки допоможе обрати закуски до пінного. Магазин може похвалитися прекрасним асортиментом таких смаколиків. До уваги поціновувачів хмільних напоїв – повітряні снеки з різними смаками, чипси, фісташки, горішки, кальмари та м'ясні смаколики.

Окремої уваги заслуговує вибір риби. У магазині пропонують і сушену рибу до пива, і пресерви, і копчену рибну, і навіть заморожену рибу та готові раки. Так на будь-яке із зимових свят до смачного крафтового пива можна приготувати смачні страви із скумбрії, оселедця чи хека.

Окремої уваги заслуговує вибір риби
Окремої уваги заслуговує вибір риби

Також у магазині можна зігрітися чудовою кавою. Сучасна кавова машина приготує найкраще еспресо, американо, капучіно, лате, шоколад чи чай. Усе це за дуже доступними цінами.

Завітавши у магазин крафтового пива лише раз, ви обов'язково повернетеся сюди ще багато разів, адже такий асортимент та ціни не легко знайти.

«Вибирайте своє та смакуйте із задоволенням!» – запрошують у магазині.

Також у магазині можна зігрітися чудовою кавою.
Також у магазині можна зігрітися чудовою кавою.









16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024