Рожище: провели семінар з ведення військового обліку

14 Червня 2017, 11:20
2330

У вівторок, 13 червня, в райдержадміністрації відбувся семінар для відповідальних осіб за ведення військового обліку структурних підрозділів РДА, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району. Йдеться на офіційному сайті Рожищенської РДА.

Розпочала семінар голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська. Вона наголосила, наскільки зараз актуально та важливо правильно проводити військовий облік громадян України в умовах сьогодення.

Перед учасниками семінару виступили начальник відділу управління персоналом райдержадміністрації Тетяна Корнатовська. Вона розповіла про ведення військового обліку військовозобов'язаних та призовників в установах, організаціях та на підприємствах. Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Олена Дацюк інформувала присутніх про бронювання військовозобов'язаних.

Практичну частину семінару щодо роботи з картками первинного обліку провели заступник військового комісара-начальник мобілізаційного відділення Олександр Мяло та відповідальний працівник Рожищенського районного військового комісаріату Людмила Чонка.

Коментарі
14 Червня 2017, 19:17
Особи призовного віку,які займаються ввезенням автомобілів закордону...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024