Рожищенці їздили до Любешова грати у міні-футбол

13 Червня 2017, 12:00
4482

У Любешові пройшли змагання з міні-футболу серед волонтерів, АТОвців та правоохоронців. Чотири команди боролися за право бути кращими.

Нагадаємо, що започаткували змагання з міні-футболу ГФ «Самооборона міста Рожище» минулого року, організувавши на стадіоні «Колос» у Рожищі гру серед волонтерів Волині «Благородне серце – вічно живе». Захід був присвячений пам’яті загиблих волонтерів.

Тоді участь у спортивному протистоянні взяли команди п’яти волонтерських об’єднань: ГО «Майдан» з містечка Любешів, Автомайдану України - Луцьк, Цивільного корпусу «Азов», «Самооборони Волині» та «Самооборони Рожища». У результаті кількагодинного протистояння перемога дісталася футболістам з Любешова.

Отож, в неділю, 11 червня, любешівські футболісти, на правах переможців, приймали команди на футбольному полі свого стадіону «Колос».

Турнір з міні-футболу, присвячений Дню Героїв, був організований завдяки Федерації футболу району, ВФСТ «Колос» та футбольному клубу «Прип’ять».

В змаганнях взяли участь команди «Самооборона» з м. Рожище, «Національна поліція» – «Львів» (Маневичі) та «Львів» (Любешів) (поліціянти зі Львова наразі у відрядженнях в Любешові та Маневичах, - авт.) та «Майдан-Любешів». 


У спортивно-запеклій боротьбі всі учасники виявили волю до перемоги та показали свої найкращі спортивні якості. Приємно бачити таку кількість людей, об’єднаних спільною метою, ідеєю та позицією. Адже не тільки на футбольному полі ці сильні чоловіки прагнуть перемоги: частина з них мужньо стояли перед лицем смерті на Сході країни, ні на мить не забуваючи про перемогу, інші щодня борються за правопорядок.

За підсумками змагань переможцем знову стала збірна команда господарів – «Майдан-Любешів». Срібло виборола команда Національної поліції «Львів» (Любешів), а бронзовим призером стала збірна команда волонтерів та АТОвців «Самооборона» міста Рожище.


Святкове нагородження… Навіть втома не затьмарила радість на обличчях футболістів. Попри визначені призові місця – гравці були єдині у своїх поглядах – головне не перемога, головне участь.

До слова, гості, які вперше побували в мальовничому містечку Любешів, були вражені неповторною, таємничою, спокійною, як води поліських озер, красою. Містечко ніби потопає у смарагдовому шумовинні, омите чистими водами річки Стохід.

Та цей край багатий не лише красою, а й надзвичайно добрими, працьовитими людьми. У складний для країни час Любешівщина довела, що в скрутній ситуації люди здатні швидко гуртуватися і приходити на допомогу тим, хто її потребує. Тут надзвичайно потужний волонтерський рух. Та й повсякденному житті громада згуртована та об’єднана спільною метою – якомога більше зробити для містечка та всіх його мешканців. Так, спільними зусиллями, було здійснено реконструкцію стадіону «Колос» та прилеглих спортивних майданчиків, проводиться будівництво нових.

Особливе захоплення у гостей поліського краю викликали бігові до­ріжки з синтетичним покриттям. І все це завдяки тому, що люди, не чекаючи будь-якої сторонньої допомоги, згуртувалися, склалися грошима та зробили дивовижний стадіон. «Наші діти тільки починають ходити, як уже біжать до «Колоса» - зауважив один з місцевих мешканців. І це реально показник того, що люди живуть на повні груди, а не тліють за екранами моніторів.

Гра позаду, а враження від побаченого надовго залишаться в серцях, як учасників, так і вболівальників нашої команди. Прощаючись з господарями змагань, очільник ГФ «Самооборона міста Рожище» Олександр Дулюк зауважив, що хоча перемога знову в руках завзятих футболістів з Любешова – наступний турнір цієї осені має пройти на полі рожищенського стадіону.

Всі учасники щиро сподіваються, що з кожним роком змагання з міні-футболу між волонтерами набере розмаху, приєднає більше учасників та не тільки популяризуватиме спорт, а й об’єднуватиме тих, кому небайдужа Україна та українці.









 

Коментарі
13 Червня 2017, 19:39
<p>Дай Дулюку м'яч! Гол файний забив!</p>
13 Червня 2017, 22:33
Вмієш краще?Є шанс замінити.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024