Зіграли шостий тур Рожищенського чемпіонату з футболу

12 Червня 2017, 21:50
2130

У неділю,  11 червня, відбувся шостий тур Рожищенського чемпіонату з футболу. В ньому взяли участь вісім команд (Доросині – Торпедо, Духче – Переспа, Навіз – Кременець, Топільне – Сокіл).

Кореспондент Район.Рожище побувала на одному з матчів, зокрема Топільне – Сокіл.

Гра виявилася нервовою для вболівальників обох команд. У першому таймі ФК Сокіл більше атакував команду-суперника. Але топільненці зуміли захистити свої ворота від голів. Наприкінці першого тайму команда-господар теж намагалася влучити у ворота суперників, але ніяк не виходило. Тайм закінчився з рахунком 0:0.










На початку нового тайму атакувати почали гравці з Топільна. Було чимало моментів, аби влучити у ворота ФК Сокіл, та топільненським футболістам не щастило, так само як і сокілським.

Команди продовжували обмінюватися гострими атаками, біля обох воріт точилася запекла боротьба, кожен намагався забити переможний гол. І ось залишається дві хвилини до закінчення футбольного матчу. Гравці Топільна збираються з силами і забивають гол команді з Соколя. У ворота влучив Роман Ткачук (№ 7).








Футбольне протистояння закінчилося з рахунком 1:0 на користь ФК Топільне. ФК Сокіл втретє зазнав поразки за шість матчів Рожищенського чемпіонату, хоча вкомплектований сильними гравцями (Сасовський, Динісов, Галан, Дудар).

Майже паралельно з цим футбольним матчем проходили ще три: ФК Доросині приймав у себе на полі ФК «Торпедо» (Копачівка), ФК Духче зустрічало ФК Переспу, а ФК Навіз – ФК Кременець.

Результати були такими: «Торпедо» на виїзді переміг Доросині з рахунком 4:2, Духче перемогло Переспу 3:2, а Навіз переміг команду з Кременця з рахунком 2:1.









 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024