Рожище: юна художниця здобула перемогу на Міжнародному конкурсі

08 Червня 2017, 16:55
4520

Днями у Луцьку відбулося нагородження переможців щорічного конкурсу дитячих робіт «Рятувальники очима дітей», серед вихованців позашкільних навчальних закладів.

Урочистості відбулися в актовій залі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

З вітальним словом до присутніх звернулись Тетяна Соломіна, заступник начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, Ігор Стельмащук, директор Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Володимир Нестеров, начальник сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області підполковника служби цивільного захисту.


Участь в конкурсі брала й талановита вихованка Студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Рожищенського БДТ (керівник Оксана Шатунова)  Марія Мельничук з роботою «Рятувальник – гордість країни».

«У конкурсі змагалися дуже здібні діти з усього краю, які представили на розгляд журі 178 робіт у 13-ти номінаціях, - розповідає Оксана Іванівна. -  Юні таланти презентували малюнки, літературні твори, фотографії, вироби з дерева, тканини, соломи, а також моделі пожежно-рятувальної техніки й обладнання та електронні посібники. Приємно те, що мої вихованці уже третій рік поспіль займають призові місця. Марія, спочатку перемогла в обласному конкурсі й автоматично стала учасником Міжнародного конкурсу, де знову посіла призове місце».



Талановита Марія Мельничук була нагороджена сертифікатом переможця в Міжнародному конкурсі. 


До слова, участь у цьому ж конкурсі брали й переможці обласного туру Анна Мура та Юлія Терлецька вихованки Зразкової студії декоративного мистецтва «Мурчикова майстерня» Рожищенського БДТ (керівник Світлана Мура) з роботою «Казка навпаки».

Для юнаків та дівчат, переможців конкурсу, педагогів та гостей свята, рятувальники організували видовищну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», під час якої продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки. Традиційно шквал емоцій у дітей викликала можливість спробувати самостійно «погасити» умовну пожежу.


cnttum.lutsk.ua
cnttum.lutsk.ua

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024