Рожищенське підприємство виграло суд проти місцевої телерадіокомпанії

01 Грудня 2020, 16:16
Заставка новин на каналі «Аверс» 5205
Заставка новин на каналі «Аверс»

Господарський суд Волинської області розглянув матеріали справи за позовом рожищенського товариства з обмеженою відповідальністю «Фурніро» до дочірнього підприємства «Телерадіокомпанія «Аверс» про захист ділової репутації.

Про це йдеться у рішенні суду від 12 листопада.

Позивач просив суд зобов'язати телерадіокомпанію припинити поширення інформації, якою порушуються особисті немайнові права, шляхом видалення відеоролика з вебсайту та публікації на там резолютивної частини рішення суду.

Нагадаємо, волинська телерадіокомпанія «Аверс» не виконувала рішення суду щодо спростування недостовірної інформації про рожищенське підприємство «Фурніро».

Про це йдеться у наказі про примусове виконання рішення Господарського суду Волинської області від 26 травня.

У лютому цього року суд задовольнив позов рожищенського підприємства до місцевої телерадіокомпанії та зобов'язав телерадіокомпанію спростувати недостовірну, що принижує ділову репутацію, інформацію про ТзОВ «Фурніро».

Інформація про підприємство звучала у прямому ефірі телепрограми «Новини на часі» у вигляді фактичних тверджень 7 листопада минулого року – «це саме та фірма, яку підозрюють у незаконній вирубці та вивезенні лісу, чию незаконну діяльність викрили журналісти Аверсу».

Суд вирішив позов задовольнити, зобов'язати телерадіокомпанію «Аверс» припинити поширення інформації, якою порушуються особисті немайнові права Товариства з обмеженою відповідальністю «Фурніро» шляхом видалення відеоролика з вебсайту та публікації на означеному сайті резолютивної частини рішення суду.

«Редагування органом масової інформації тексту судового рішення або коментар до нього не допускаються», – йдеться у рішенні суду.

Також відповідач має сплатити 2 102 гривні. витрат по сплаті судового збору.

Коментарі
01 Грудня 2020, 19:11
Без документів та без дозволу може зрізати дві сосенки та три вільхи лише Петро Куфайка з селя Залуплянці. Його негайно покарають та висвітлять цю подію у всіх державних масмедіа. Все інше знищення українських лісів проводиться за сприянням посадовців та документально оформляється як технічна та санітарна вирубка, і хєр ти шо докажеш. А хто проти свавілля, тих може чекати участь Катерини Гандзюк, тому активісти крім мови та томосу нікуди не пхають свої патріотичні рильця.
01 Грудня 2020, 22:51
Пісюн тупорилий, ти знов з дурдому втік?..Ще й К.Гандзюк згадує, чмо ватне.
02 Грудня 2020, 00:24
Судячи, по тому, що ти написало в своєму коментарі, а також твоя мовчазна згода з тим що активісти не пхають свої рильця, робимо висновок, - що ти та схожі на тебе це люди чуханами.
02 Грудня 2020, 14:41
Журнашлюхи лисої палиці облажались
02 Грудня 2020, 18:43
Так сам іди і “порішай”.Але ти не можеш,бо диванний експерд
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024