У Рожищенській книгозбірні для дітей - сонячно від дитячих усмішок

04 Червня 2017, 13:00
1873

У перший день веселого літа в Рожищенській бібліотеці для дітей лунав дитячий багатоголосий щебет і стало ще світліше від щирих усмішок на святі: «Країна дитинства – найкраща країна!». Про це йдеться на сторінці книгозбірні у соціальній мережі Facebook

Кмітливі школярики з оздоровчого табору Рожищенської ЗОШ №2 «Берізка», а саме загін «Смайлики», навперебій відповідали на запитання книжкового лото, зацікавлено переглядали нові українські мультики та із захопленням розповідати смішні історії про своїх домашніх улюбленців. 


Родзинкою свята стала презентація новеньких книг на виставці - знайомстві «Літній бібліо-кейс». Маленькі читайлики змогли підібрати собі книги на різний смак: хто про Кігтика Ковбаска, а хто про виховання домашнього дракончика...

Нові книги з нової виставки розбирають швидко. Бібліотекарі закликають всіх поповнювати свій літній бібліо-кейс цікавими виданнями найпопулярніших в Україні авторів. 

1

«Хай не буде у вас жодного літнього дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сторінки з нової книги», - закликають рожищенців у бібліотеці.





 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024