Вихованців дитячого притулку в Рожищі провідали поліцейські

03 Червня 2017, 09:50
1723

Співробітники ювенальної превенції ГУНП у області привітали вихованців підшефного притулку, що у місті Рожище, із Днем захисту дітей.

Разом із поліцейськими до притулку завітали студенти Луцького базового медичного коледжу і презентували діткам вітальну програму, провели різноманітні конкурси та вікторини та подарували солодощі, – повідомляють у прес-службі волинської поліції.

«Рожищенський притулок для дітей служби у справах дітей облдержадміністрації уже багато років є підшефним закладом волинських правоохоронців. У закладі перебувають діти, від яких відмовилися рідні, батьків яких позбавили батьківських прав, а також ті підлітки, які схильні до бродяжництва та скоєння правопорушень. Поліцейські часто навідуються до своїх підшефних, спілкуються, намагаються допомогти у різних потребах»,– повідомила керівник сектору ювенальної превенції Інна Остапович.

Тож напередодні Дня захисту дітей поліцейські сектору ювенальної превенції організували свято для своїх підшефних. Студенти Луцького базового медичного коледжу привітали дітей концертною програмою. Після цього провели для вихованців закладу різноманітні вікторини та конкурси.

Також діткам подарували солодощі, які власноруч виготовили студенти медколеджу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024