Рожище: відомо хто виступатиме на День міста

02 Червня 2017, 18:35
9956

У неділю, 4 червня, на перший День Святої Трійці, рожищани святкуватимуть День міста.

У Рожищенській міській раді запевняють, що свято має вдатися на славу.

Хто ж буде виступати на святі, ми поцікавилася в організаторів.

Розпочинає свято народний аматорський духовий оркестр РД «Просвіта» під керівництвом Валентина Чербаджі, який вже 15 років прославляє наше місто. Неодноразовий дипломант обласних конкурсів та V Всеукраїнського фестивалю духових оркестрів «Карпатські передзвони».


Для рожищан виступлять колективи художньої самодіяльності Рожищенського Будинку дитячої творчості, переможці районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів з концертною програмою «Рожищенських талантів юний цвіт».

Також свої кращі номери представлять загальноосвітні школи міста та музична школа.

Під час церемонії урочистого відкриття свята своїм виступом присутніх порадує дует Лілії Мартинюк та Людмили Семери, які, до речі, вибороли золото на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірковий грамофон талантів 2017», що проходив у місті Лева 21-23 квітня.

3

Вечірню програму відкриває гурт «Чорні Черешні» з міста Луцька. Гурт утворився в Рівному в 1989 році. Виконують поп-фолк-джаз-музику.
Пісні гурту з 1999 року набули ще й рок-забарвлення. Склад: Юрко Поліщук (гітара, вокал, гармоніка), Андрій Олекшій (скрипка, вокал, перкусія), Володимир Іванюк (контарабас, вокал), Віктор Копчар (перкусія, вокал)

3

Гурт Чумацький Шлях (м. Хмельницький) - це суміш українського народного мелосу з ультрасучасною важкою рок музикою, яка в той самий час використовує етнічні мотиви й інших народів світу. Важкі гітарні рифи, шалена енергетика, речитатив, динамічні приспіви.

За час свого існування гурт встиг здобути багато прихильників в різних куточках України, побувати з концертами за кордоном, зайняти призові місця на провідних українських фестивалях.

5

Рок гурт «Цвях» заснований у 2014 році у м. Нововолинськ талановитим художником СМІТом (Сергій Лонюк), який є вокалістом та автором текстів. Грають хлопці у змішаному стилі: панк, ска, фолк, реггі, етно. Тексти, в основному, українською мовою.

4

Garage Drum Show – це новий музичний проект, що є унікальним для Луцька. Це колектив із трьох музикантів-барабанщиків, які професійно займаються своєю улюбленою справою.

Рамон, Тетянка і Вова – люди, які не можуть жити без ритмів барабанів. Вони творять цікаве і оригінальне шоу під знайомі усім музичні мотиви!

Нова команда сформувалася не так давно – у травні 2013 року. Однак уже встигла заявити про себе!

3

Гурт«Twice a week» - Прості хлопці  з Луцька , фіналісти «We plus music awards».   

Склад: Вокал - Білоус Андрій, Бас гітара - Шевчук Дмитро, Гітара - Хомич Ігор, Ударні - Захарків Назар.

4

2

 

Коментарі
03 Червня 2017, 14:04
а святкова хода з АТОшниками по центральній частині міста буде чи мер не хоче.
03 Червня 2017, 17:50
А хто кому заважає ходити???? І чого раптом приплели сюди атошників? Подивіться відео ходи минулого року! Де там атошники???? Три хлопці з прапорами??? Це хода з атошниками? Для чого змішувати грішне з праведним? Хода з атошниками минулого року була 13 і 14 жовтня! А не на день міста!
03 Червня 2017, 23:45
От чому останні роки навіть нема на що подивитись,молоді таланти то звичайно круто!але могли б якусь,, звєзду,,запросити
04 Червня 2017, 01:54
А ти тверезий будеш?<br/>.
04 Червня 2017, 10:53
А Ви впевнені, що АТОвці хочуть тої ходи на день міста?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром