У Рожищенській міській раді – вакансії

20 Листопада 2020, 10:16
7389

Рожищенська міська рада оголосила конкурс на заміщення трьох вакантних посад головного спеціаліста фінансового відділу Рожищенської міської ради.

Про це повідомили на сайті міськради.

Вимоги до учасників конкурсу:

  1. Повна вища освіта за напрямком «фінансист», «економіст» або «бухгалтер» (за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра або бакалавра).
  2. Вільне володіння державною мовою.
  3. Володіння ПК.
  4. Знання Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Закону України «Про запобігання корупції», Бюджетного Кодексу України а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень виконавчого органу міської ради.
  5. Стаж роботи за спеціальністю не менше 2 років.

Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, мають подати особисто до конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 на 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, засвідчені нотаріально;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  • подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»;
  • довідка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • автобіографія;
  • копія трудової книжки.

Заяви приймають протягом тридцяти днів з дня опублікування оголошення, за адресою: місто Рожище, вулиця Незалежності, 60, кабінет 19. За довідками звертатись за телефоном: 2-18-53.

Коментарі
21 Листопада 2020, 00:51
та хай з тим поцом паличним ласкавий працює те хвора комуняка а цей продажний свинюк
21 Листопада 2020, 02:03
Бубочка вирішив розширяти і без того роздутий штат,як в Копачівці ,9 бухгалтерів.Бюджет громади витримає,головне щоб СВОЇ люди були поруч
21 Листопада 2020, 14:47
а ти так і не зрозумів, що після об'єднання громади, добавився об'єм роботи як для бухгалтерів так і для інших спеціалістів. Отак кожного разу щось пишеш якби писати і хоть чимось когось обгадити. Фу-фу, яка гидота!!!!
21 Листопада 2020, 15:52
Я бачу як хитрожопі "спеціалісти" переробляються,о пів на 17- ту ідуть додому. Потрібно не смалити під міською радою,через кожні півгодини,чи бігати по магазинах,а працювати. Вас ,бубочколизів, потрібно там ще на половину скоротити,а нормальним працівникам збільшити зарплатню.
21 Листопада 2020, 16:37
Штат "пахарів" міськради можна скоротити на половину і проблем з управлінням не виникне. Для такого колхоза, як Рожищенська ОТГ зі своєю інфраструктурою, вистачить і половини чиновників. Кому з чиновників міськради важко працювати, ті нехай ідуть на Кромберг і на Цунамі, або двірниками в комунгосп.
21 Листопада 2020, 22:54
Найперше - Людочку кадровичку нахєр з пляжа. Водія - кібєнімать. Юриста - нафіг. Заступник є адвокат і ще й окремо юрист. Землевпорядник і ще один спеціаліст з земельних питань. Нахєра ці всі люди за наш рахунок там сидять?
21 Листопада 2020, 23:38
Водій ,як присовку,розвозить п'яні туші бубочколизів, партійців замайбаху,співробітників міської ради,та ін.алканавтів типу Бурого після чергового свята,дня народження чи іншої нагоди буханути
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024