Рожищенські рятувальники розповіли, як вберегтися від пожеж

19 Листопада 2020, 14:17
2449

У місті Рожище з метою запобігання загибелі людей на пожежах рятувальники Третьої державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області провели інформування громадян щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період.

Інформаційний захід влаштували 18 листопада. Про це повідомили у пресслужбі рятувальників.

Фахівці розповіли людям, чому важливо берегти свою оселю від пожеж, та яких правил варто дотримуватись, щоб не допустити загоряння.

Перш за все, працівники Служби порятунку, вказали правила безпеки в період опалювального сезону: пояснили, що не можна розводити вогонь у печах з тріщинами чи забитими димарями; наголосили, що заборонено розпалювати піч легкозаймистими рідинами; вказали, що не варто розміщувати меблі та інші речі в кімнаті на близькій відстані до печі та інше.              

Під час проведення роз’яснювальної роботи представники Служби порятунку працювали не лише у житловому секторі, а й розповсюдили застережні листівки з порадами щодо дотримання правил пожежної безпеки під час осінньо-зимового періоду у місцях масового перебування людей.





Коментарі
21 Листопада 2020, 09:50
Особливо прикольне фото з перукарні. Де проводять навчання з перукарями, які не є ні підприємцями, ні найманими працівниками...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024