У Березолуках роми обікрали бабусю

01 Червня 2017, 13:51
3234

Одну тисячу 680 гривень викрали чоловіки ромської національності з хати 78-річної мешканки села Березолуки, Рожищенського району.

Як повідомив Район.Рожище керівник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області підполковник поліції Олександр Басалик, у середу, 31 травня, в райвідділок звернулася мешканка Березолук Катерина Бондарук та повідомила, що з 13 по 14 год цього ж дня з її помешкання зникли гроші та документи. 

В ході слідства було встановлено, що доки старша жінка поралася на городі, невідомі особи, пошкодили замок на вхідних дверях (вирвали скобу) та проникли в будинок і вкрали її заощадження.  

Наразі правоохоронці встановили, що цього дня в селі «господарювали» чоловіки ромської національності, нібито скуповували подушки з пір'ям. Бачили їх і поблизу господарства Катеринюк. Ймовірні злочинці пересувалися на автомобілі «Жигулі» бежевого кольору.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України.  (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому,- карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Співробітники Рожищенського відділу поліції вкотре звертаються до одиноких мешканців району, пенсіонерів з проханням не впускати у хату незнайомих людей. У разі потреби телефонувати на номер 102.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024