Біля села Дмитрівка у смітті знайшли ікони

16 Листопада 2020, 09:12
6214

Обабіч дороги, що веде до села Дмитрівка Рожищенського району, виявила купу сміття, серед якого хтось викинув образи.

Неприємну знахідку виявили у неділю, 15 листопада. Про це Район.Рожище повідомила місцева мешканка, пані Леся.

Вона зауважує, що біля Дмитрівки дуже часто невідомі викидають сміття.

Читайте також: Рожищанин намагався викинути сміття біля села Дмитрівка

«Сьогодні неділя, погожий день, вирішили з дітьми вийти на прогулянку. Те, що на нашу дорогу з усіх усюд вивозять сміття, це вже ні мене та й напевно нікого не дивує, сьогодні ж знов натрапили на свіжу купку і серед непотребу лежать ікони», – розповідає жінка.

Жінка дивується черствістю людей, які таке допустили.

«Це вже яким треба бути безбожним і бездушним, щоб викинути святиню. Якщо вже вона так заважала, то можна було б спалити (знаю від віруючих людей, що святині спалюють). Дуже шкода що живемо серед отаких от нелюдів, які постійно нарікають на всіх, але себе не бачать!» – йдеться у повідомленні.

Коментарі
16 Листопада 2020, 12:33
Одне чудо сміття викидає та ще й богохульством займається, а друге чудо в купі чужого сміття риється та алмази шукає. Нехай господарник та очільник Рожищенської ОТГ поставить біля тієї дороги будку, а мєнти туди оперативного працівника поселять. Бо мєнти додіків на мопедах оформляють за статею 130, а тих що джипи перевертають біля школи і тих що стовби збивають в місті оформляють по 124 статті, хоча бухають всі. Також залишається актуальним питання представники якої релігійної конфесії учинили таке неподобство.
16 Листопада 2020, 15:19
Яка різниця, що викинули: ікону, чи пляшку, якщо і те і те забруднює довкілля!
16 Листопада 2020, 15:27
До повідомлення 13:23 16.11.2020<br/>Підбирайте, &amp;quot;людино&amp;quot;, слова!<br/>Не всі вірять і не для всіх ця ситуація - трагедія.<br/>А ви, бачу, &amp;quot;яскравий&amp;quot; приклад віруючого?<br/>Матюкатись так не гоже<br/>Не поможе й Святий Боже!!!<br/>Удачі!
16 Листопада 2020, 17:39
Все-таки природу та хід еволюції обманути неможливо. Цей випадок, ще раз підтверджує, що хохли народ тупорилий. Нашому Фонду, хохлів, навіть на Майдаунацію два рази вдалось зібрати, щоб вони свою економіку докінця проср@ли, і як справжні цейевропейські голож*пенки вірили що вони сонцесяйна нація на євробляхах.
16 Листопада 2020, 18:07
До коментаря Тетяни,як ви гарно висловились &amp;quot;друге чудо&amp;quot; з дітьми по дорозі гуляли і в чужому смітті не риється, якщо ви помітили святині зверху серед сміття лежать і пройти повз і не помітити треба сліпими бути
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром