Школярі та депутат «скинулися» на проект «Тепла школа – здорові талановиті діти»

30 Травня 2017, 10:00
2340

Звітний концерт «Дитинства веселковий світ» у ЗОШ №2 міста Рожища збігся зі ще однією важливою для школи подією – презентацією проекту «Тепла школа – здорові талановиті діти».

Проект реалізовували  батьки, працівники школи, районний відділ освіти та діти спільно з Фондом «Тільки разом». На умовах співфінансування вдалося не лише замінити старі дерев’янні вікна, а й покращити навчально-матеріальну базу закладу.


Як результат, школа має проектор, проекційний екран, ноутбук і мікрофон, йдеться у публікації прес-служби Фонду.

«Дуже складно проводити уроки, коли бракує саме технічних засобів. Попри це, учні школи на високому рівні захищають честь школи на районних та обласних олімпіадах, – зазначає директор Ольга Пироганич. – Використання проектора дозволить зробити уроки більш цікавими, продуманими, мобільними».

Славиться школа не лише кмітливими та розумними учнями. Родзинкою закладу є шкільний хор, єдиний в Рожищенському районі.


Учитель музичного мистецтва Лілія Семенюк прийшла у школу 29 років тому. У перший рік роботи молодий педагог створила шкільний хор. Ось уже майже три десятки років Лілія Семенюк прислухається до кожної дитини, щоб не пропустити талановитого школяра. Тих, хто має музичні здібності, вчитель залучає до хорового співу. Зараз у шкільному хорі – 31 учень 5-9 класів.


Українські пісні та колоритні танці створюють у святково прикрашеному спортивному залі атмосферу свята. Пісня у виконанні шкільного хору під звуки скрипки лунає по-особливому трепетно, щиро й неповторно. Свідчення цього – шквальні оплески глядачів.

Керівник рожищенського представництва Фонду Олена Веремчук зауважила, що це перший проект, реалізований у цій школі.


– Особливість цього проекту в тому, що участь у співфінансуванні взяли не лише батьки, працівники школи, районний відділ освіти, а й діти. Вони провели шкільний ярмарок, а виручені кошти віддали на проект, – розповіла Олена Веремчук.

Коментарі
01 Червня 2017, 03:30
а який депутат? як не розумно написано
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024