Рожищенські четвертокласники попрощалися з молодшою школою

25 Травня 2017, 20:40
5087

Яскравий та сповнений  позитивних емоцій захід, присвячений родині та сім’ї, відбувся сьогодні у 4-Б класі Рожищенського НВК № 4. Організували його класовод Катерина Клімович та вчитель музики Раїса Наконечна.

Із самого ранку, ошатно вбрані учні з нетерпінням чекали початку свята. І ось зібралися мами, тати, бабусі, і дійство розпочалося зворушливою пісенькою про Україну.

Далі дітки проникливо розказували  вірші про батьківщину і родину, показували сценки  переплітаючи усе це піснями і танцями.

4

4

4

4

5

Подекуди гостям важко було стримувати сльози, адже теплі слова з вуст четвертокласників звучали на адресу найближчих людей: мам, татусів, бабусь, дідусів. Говорили про велику щиру дружбу, яка зароджується саме у стінах школи і  навіть про першу дитячу закоханість.

Особливої трепетності, якогось світлого суму святу додавав той факт, що школярики ці вже закінчують початкову школу і попереду на них чекає 5-й клас, з новими вчителями, новими враженнями та емоціями. Тож свято було і своєрідним прощанням з першою вчителькою, яка чотири роки тому, ще зовсім маленькими, несміливими, привела  їх до класної кімнати.

6

4

6

4

5

4

5

Катерина Олександрівна опікувалися своїми учнями, мов рідними, оберігала, навчала не тільки читати, писати, рахувати, а й  прищеплювала жагу пізнання, любов до рідного краю, природи, вчила захоплюватись, відкривати, творити,  ділилася своєю життєвою мудрістю. Завуч з виховної роботи Валентина Степанюк зазначила:  «До цього класу завжди приємно заходити, тут завжди по-сімейному тепло і затишно, бо Катерина Олександрівна виховувала цих  діток не просто з материнською любов’ю, а з такою неймовірною добротою, терпінням, поблажливістю, які притаманні лише бабусям».

А четвертокласники, дякуючи улюбленій вчительці, мов пташенята, обступили її щільним колом та заспівали пісню-подарунок, про яку Катерина Олександрівна навіть не здогадувалася, адже готували її учні разом з Раїсою Павлівною – таємно.

5

5

4

4

5

Батьки, зі свого боку, теж подякували класному керівнику 4-Б за кожен рік, який вона провела з їхніми дітками, побажали, аби при доброму здоров’ї, сповненій сил та енергії  ще не раз зустрічати першачків та випускати четвертокласників.

По завершенні заходу школярі поласували тортиком і, щасливі, розбіглися по домівках, адже на завтра їх  чекає свято останнього дзвоника.

З повагою та вдячністю – батьківський комітет 4-Бкласу Рожищенського НВК № 4.

4

6

5

5

7

6

7

 

Коментарі
26 Травня 2017, 00:09
Дуже чудова вчителька,щира, добра ,,,,Дякуємо їй......
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024