Директорці дитсадка «Малятко» у Рожищі продовжили контракт

29 Жовтня 2020, 16:15
Олена Андрощук 5640
Олена Андрощук

Депутати Рожищенської міської ради продовжили термін дії контракту з директоркою закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №1 «Малятко» Оленою Андрощук.

Про це інформують на сайті Рожищенської міської ради.

У п’ятницю, 23 жовтня, перед депутатами міської ради виступила Олена Андрощук та висловила бажання ще на три роки очолити ЗДО №1 «Малятко». Також претендентка прозвітувала про виконані роботи та коротко розповіла про плани на майбутнє.

Обранці громади високо оцінили роботу та зміни, які відбулися в дитсадку за період керування Олени Олексіївни, й одноголосно підтримали пропозицію продовжити їй контракт до 23 листопада 2023 року.

Коментарі
29 Жовтня 2020, 19:47
Молодіжне крило партіїї мера, бабки бубочки
29 Жовтня 2020, 19:51
Призначили ще в п'ятницю в кінці робочого дня, а озвучили тільки сьогодні, якась підкилимна домовленість чи що? Одну молодь призначають.
30 Жовтня 2020, 18:04
Олена вміє вилизати всіх і все за своє благо,корито прибуткове , достойних на цю посаду в Рожищах немає , от і буде до контракт пожиттєвий .
30 Жовтня 2020, 18:51
Шо ви з тими садочками вчепились. Новопризначені керівники садочків це не сама актуальна тема. Коли озвучать список місцевого депутатського корпусу?
31 Жовтня 2020, 00:10
Все починається з малого, спочатку садочки , приклад Козакевич працювала до тих пір поки вже ноги почали відказувати, тепер Альонку на пожиттєвий призначили, бо в районі немає такого рівня "кадри" вона ще за радянського союзу даниною садки обкладала, Спеціаліст по кріпосному праву вищої категорії. І треба от так щоб склалось що так "сподобалась" бубочці що провів роботу серед депутатів і таки проголосували. А тепер дійшли і до більш серйозного Палиця за вкрадені гроші скупив Волинську область і ви наЇвно думаєте, що це все заради Вас, "неповторного "насєлєнія" зовсім ні. Він ще прийде до бубочки і попросить повернути вкладене в нього бабло. Безплатний сир, він тільки в мишоловці.
31 Жовтня 2020, 03:08
В Рожищі живе багато поціновувачів європейських ціностей. Рожищани не є звичайним наївним "неповнорним насєлєнієм". Цейевропейці з Рожищ п'ють каву амерікано з паперових стаканчиків, їздять на євробляхах, деякі навіть знають що Україна - цейевропа, а Лукашенко вкрав багато грошей і буде втікати в Росію, знають про Хелоувін. Навіть для "задньоприводних цейевропейців" є гарна новина: сьогоднішньої ночі відбувається астрономічне явище під назвою подвійне повнолуння, так званий блакитний місяць. (голубая луна) P.S.Навіщо цейевропейським рожищанам знати про підприємців з луцького старого ринку, які тепер смокчуть болта на отшибі ринку ГПЗ.
31 Жовтня 2020, 03:26
Українці та росіяни це братні народи, бо мають багато схожого у своєму житті - Медведі сосуть лапу, Цейевропейці сосуть пісю.
03 Листопада 2020, 14:47
Якщо шойгу з лавровим і шарієм з пальчевським твої брати чи сестри то ти не українець і цей твій дебільний пост характеризує тебе як латентного піда...са, капського напрямку, в рашці під...сів не менше чим у європі. А ти готовий навіть ведмедю пососати аби братом тебе свинособаки назвали
03 Листопада 2020, 17:37
Йолопино ти убога, до чого тут шойгу, лавров, шарій? В коментарі мається на увазі, що росіяни сосуть лапу, бо у них держава з диктатурою та олігархатом, а українці, особливо ті що схожі на тебе, заочно сосуть пісю у українських олігархів та у представників фонду Сороса. Також щось мені підказує, що у такої засихі, як ти, весь патріотизм виражений у написані коментарів та ходінню у вишиванці на день Незалежності. Твоє постійне дзявкотіння з використанням сленгу гомосятіни свідчить, що ти починаєш євроінтегруватися.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024