Як святкували день села у Кременці

23 Травня 2017, 18:28
7416

У понеділок, 22 травня, у своє храмове свято, кременчани відзначили День села.

Ще за довго до початку урочистостей люди почали збиратися на площі біля місцевого клубу. І ось звучать позивні і ведучі Микола Репецький та Наталія Марценюк, до вітального слова,  запрошують піднятися на сцену Леоніда Хведчака – голову сільської ради, отця Василя Дендака – настоятеля Свято-Миколаївського храму та Леоніда Трачука – директора Кременецької ЗОШ. Всі троє привітали односельчан, побажали здоров’я, миру та процвітання, а Леонід Павлович, зокрема, коротко прозвітував перед громадою про виконану роботу за останній період.





Концертну програму розпочали наймолодші жителі села – вихованці Кременецького дошкільного навчального закладу  «Берізка».  Веселі  пісні та танці – малята дивували, тішили і, загалом, дуже яскраво розпочали свято.

Наступними на сцену піднялися учні місцевої школи.  Їх виступ сміливо можна назвати концертом в концерті.  Ціла низка майстерно виконаних пісенних творів, проникливі вірші і щирі вітання, глядачі усе сприймали, що називається «на ура».







Музично-пісенну хвилю підхопили аматори сцени клубу села Кременець.  Свої творчі доробки  кременчанам  дарували дорослий та дитячий вокальні ансамблі, танцювальний колектив, народний аматорський фольклорний  гурт «Кременчанка». Щирими аплодисментами зустрічали глядачі солістів Мирославу Артеменко, Ніну Сидорук, Марію Клебанську, Миколу Сидорука, сімейний дует Лілії та Ангеліни Клевець  та гостю з села Козин Олену Карпук

Під час свята віддали шану найстаршим жителям села, подякували їм за працю і за мудрість.  Не забули й про  наймолодших, зокрема, привітали родину Катерини та Сергія Стеців, у яких саме в цей день народилася донечка.





2

Подякували воїнам-односельчанам Миколі Бойчуку, Миколі Кулюку, Костянтину Поврозніку, Сергію Приходаю, Сергію Рихлюку, Святославу Савчуку, Василю Приймачуку, Віталію Карпцю, Андрію  Стягову, Василю ПалюхуВіталію Ліончуку та Юрію Мельнику,  які захищали нашу державу на Сході країни. Пам’ять тих українців, чиї життя обірвала ця війна, вшанували хвилиною мовчання.



Справжнім сюрпризом для кременчан став візит гостей із села Сирники – вокального гурту «Барви» під керівництвом Оксани Глушко.  Під час їхнього запального виступу позивні емоції  зашкалювали, а  ноги самі просилися до танцю.  І дівчата не підвели – залучали до участі в іграх, розвагах та конкурсах  усіх охочих із числа глядачів.

На такій веселій ноті концертно-розважальна програма добігала кінця, але свято тривало  і ще довго не стихала музика в селі, адже потанцювати під відкритим небом знайшлося чимало бажаючих.


2



А більше фотографій можна переглянути у ГАЛЕРЕЇ.
 

Коментарі
23 Травня 2017, 22:57
Свято чудове! Організатори МОЛОДЦІ!
23 Травня 2017, 23:47
Молодці!!!
24 Травня 2017, 00:57
Свято дійсно гарне вдалося, але знову зараз будуть &quot;коментарі&quot; у сторону сільського голови. <br/>Забули написати, що пригощали усіх смачнющим кулешем - безкоштовно! <br/>А завершилося свято під веселу і запальну музику дуету Віхренків, яким окремо хочеться подякувати!!!
24 Травня 2017, 01:11
А &quot;Барви&quot; взагалі суперові!!! Щодо працівників місцевих установ, то видно, що люди отримують заробітну плату недаремно. І діти садочка, і школярі, а особливо видно роботу клубних працівників - і танці, і вокальні колективи, а &quot;Кременчанка&quot; - це бомба! Їх також можна запрошувати на свята -вміють жіночки!!!!!!!!!!
24 Травня 2017, 01:41
&lt;p&gt;чудові та працьовиті люди в селі Кременець зато голова федчак ..&lt;/p&gt;
25 Травня 2017, 16:52
прізвище сільського голови Хведчак! І це класний голова!
25 Травня 2017, 23:28
Завжди раді!
26 Травня 2017, 00:24
Ви дуже класні! Дякуємо!!!
30 Серпня 2017, 01:18
МОЛОДЦІ --вміють добре працювати й толково відпочивати і святкувати .==ДІЗНАВСЯ , що ДНІ села стають масово проводити у багатьох селах мого рідного району . А все почали в ДОРОСИНЯХ ще в 2000-му році . ЗВІДТИ пішло й поіхало --ХТО краще , хто оригінальніше організує ......................
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024