«Вечір в музеї»: як це було у Рожищі

21 Травня 2017, 17:48
2130

В міжнародний день музею, по всьому світу відбувалися «Ночі в музеї» - різнопланові, різножанрові і для кожного музею особливі тематичні заходи.

Рожищенський історико-краєзнавчий музей також не відставав і провів «Вечір в музеї», акцент якого був зроблений на пізнанні історії рідного краю та держави.

Гості заходу завдяки інтернет-ресурсам побували на онлайн-екскурсіях в Національному військово-історичному музеї, музеї «Поле Полтавської битви» та музеї Трипільської культури, де коротко ознайомилися з найважливішими подіями та постаттями в історії України різного часу.

Після цього усі бажаючі мали змогу зробити фото на пам'ять з експонатами музею, а на завершення відбулася вело екскурсія містом, в рамках якої відвідано пам’ятні для Рожищ місця – ур. Вовча гора, польське та єврейське кладовища, місця гетто та розстрілу євреїв часів ІІ світової війни та ін.

Працівники музею дякують усім, хто долучився до тематичного вечору, а також висловлюють сподівання щодо подальшої активності мешканців міста у схожих заходах.

Фото Володимира Ковалюка







 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024