Команда кандидатів «Об'єднання «Самопоміч» до Рожищенської міської ради

23 Жовтня 2020, 14:25
7569

Рожищенська районна організація політичної партії «Об‘єднання «Самопоміч» представила команду кандидатів у депутати до міської ради.

«Наша команда – це люди справи. Підтримуй своїх!» – закликають у політсилі.

У партії говорять, що не будуть марно обіцяти зробити усе та відразу. Але можуть запевнити своїх виборців у тому, що працюватимуть продуктивно, будуть прислухатися до своєї громади та діяти на благо своєму краю. Найголовнішими із цінностей політичної партії «Об‘єднання «Самопоміч» та її кандидатів є чесність, добропорядність та відкритість. 

«Чому саме ми? Бо хочемо змін, прогресу та процвітання нашої держави та нашої громади! Ми націлені на реальні зміни, адже хочемо жити краще, щоб наступне покоління лише пишалося нашими вчинками й продовжувало розбудовувати країну, працювати тут, а не виїжджати на заробітки, створювало дійсно сильну, процвітаючу та незалежну Україну», – каже лідер місцевого осередку партії, підприємець Олександр Кучірка.

Для команди «Самопоміч» важливий відкритий діалог з громадою та чути думку кожного. Кандидати говорять, що насамперед потрібно вирішувати базові, першочергові потреби людей. Те, що потрібне для добробуту уже зараз!

Читайте також: «Об’єднання «Самопоміч» – перша партія у бюлетені на виборах депутатів до ради Рожищенської ОТГ

«Тут зібрані ті люди, які хочуть реальних змін, без брехні та лицемірства! Ми не залежимо від міської ради чи олігархів. Ми залежимо від людей! Від того, що хоче та чого прагне громада», – каже кандидат у депутати Юрій Богун.

У партії говорять, що кандидати уже обговорюють важливі питання та обдумують перші кроки, що допоможуть змінити життя на краще.

«Ми втомилися постійно чути нарікання від людей. Та й самі критикуємо владу. Залишається одне – іти та змінювати країну самому», – зазначає Ілона Підлипна.

Список кандидатів «Об’єднання Самопоміч» по трьох виборчих округах. Першим номером представлений Олександр Кучірка.

До виборчого округу № 1 (місто Рожище) належать: Шварцкоп Віра, Панасюк Тетяна, Самолюк Олександр, Глинюк Руслан, Дулюк Олександр, Базилюк Алла, Климюк Олег, Підлипна Ілона й Жога Андрій.

В окрузі № 2 (застирна частина) представлені: Богун Юрій, Величко Тетяна, Богомаз Віталій, Прох Ірина, Андрієвський Олександр, Іщук Володимир і Панасюк Лідія.

До округу № 3 (від села Переспа до села Навіз) належать: Семенюк Микола, Пархомчук Зеновія, Будчик Антоніна, Новікова Алла та Куденчук Олександр.




Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром