«За Майбутнє» – найсильніша на Волині команда – об’єднала всіх активних і небайдужих людей», – В’ячеслав Поліщук

23 Жовтня 2020, 09:10
5833

Народний депутат Вячеслав Рубльов з рожищенським міським головою Вячеславом Поліщуком та кандидатом у депутати Волинської обласної ради Оксаною Філіпчук зустрівся із жителями Рожищенського району. Вони побували у селищі Дубище, селах Луків, Крижівка, Носачевичі, Єлизаветин, Рудня, Духче, Навіз і Оленівка.

Вячеслав Рубльов представляв команду, з якою йде на вибори й пояснював особливості голосування.

«Треба визначатися, як далі жити й з ким доведеться працювати у майбутньому. Важливо не помилитися у виборі тих людей, адже хто стане головою і місцевими депутатами, то так і буде розвиватися громада. З нами йде Вячеслав Поліщук, який за 5 років на чолі міста Рожище зарекомендував себе дбайливим господарем. У нас достойні кандидати у Волинську обласну раду. Це – Оксана Філіпчук – чинний депутат районної ради і мій помічник Юрій Харченко», – зазначив народний обранець.

За словами Вячеслава Рубльова, команда «За Майбутнє» знає, що і як робити. Пріоритети – розвиток та підтримка освіти й медицини. Це роблять і робитимуть за допомогою фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», за підтримки обласної ради й Державного бюджету. У Рожищенській громаді треба буде створювати свій центр первинної медико-санітарної допомоги.

«У пріоритеті міської влади боротьба з ковідом. Вже перерахували один мільйон гривень для того, щоб поставити кисневу станцію у районній лікарні й закуповують необхідне обладнання. Завдяки цьому підписано ковідовський пакет і тільки тепер медики отримуватимуть 300 відсотків доплати, а всіх пацієнтів лікуватимуть безкоштовно» – доповнив мер Вячеслав Поліщук.

За його словами, саме політична сила «За Майбутнє» – найсильніша на Волині команда – об’єднала всіх активних і небайдужих людей. І завдяки колосальній підтримці депутата Верховної Ради Вячеслава Рубльова разом зможуть зробити набагато більше.

Одне із першочергових завдань, яке ставить перед собою майбутній очільник нової великої громади – відновити у селах ФАПи. Адже, як свідчить статистика, найбільше смертельних випадків саме через несвоєчасну діагностику.

У своєму виступі Оксана Філіпчук заявила, що йде в команді разом із народним депутатом, щоб захищати інтереси місцевих жителів. І представила кандидатів у Рожищенську територіальну громаду: Оксану Максимюк, Олену Лазарук, Володимира Корнійчука і Михайла Поліщука.

«Цим людям не байдуже, як буде жити наша громада. Прошу підтримати нашу команду й ми вас не підведемо», – пообіцяла кандидат у депутати Волинської обласної ради Оксана Філіпчук.

Теплою та щирою вийшла зустріч у селі Єлизаветин. Місцева жителька Лідія Супрун подарувала народному депутату, нащадкові холмщаків, книгу про історію поневірянь вивезених із Польщі українців й поцікавилася: коли у парламенті буде ухвалено закон про захист переселенців.

«Хочу наголосити, що мій перший закон, який я підготував й запропонував для розгляду, на другий день роботи цієї Верховної Ради – про статус холмщаків. Законопроект вже пройшов всі комітети, залишилося внести його в парламент. Мене підтримали кримські татари і я вірю, що це скликання його ухвалить і холмщаки матимуть підтримку й визнання держави», – заявив Вячеслав Рубльов.




24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром