«Твій голос має значення», – Інна Гайворонська

22 Жовтня 2020, 12:20
4853

Інна Гайворонська – кандидатка на Рожищенського міського голову та перший номер до Рожищенської міської ради від «Європейської Солідарності».

Сьогодні, перебуваючи в кожному селі району, я бачу запит на лідерів, які спроможні змінювати громади. Люди розчаровані в роботі центральної влади, вони перестали сподіватись на покращення якості свого життя. Мало сподівань у представників громад і на перспективу їх наступного об’єднання у Рожищенську міську громаду.

Наші кандидати в депутати міської ради постійно спілкуються з людьми, пояснюють їм тези виборчої програми партії, розповідають про те, що: 

  • на території кожної сільської ради потрібно залишити старостинський округ для забезпечення доступності місцевої влади;
  • кандидатуру старости села потрібно висовувати на загальних зборах мешканців сільської ради;
  • кошти, які надходять у місцеві бюджети, потрібно витрачати на найкращі ініціативи, за якими стоять мешканці громад, а не ті люди, які будуть відпрацьовувати гроші, вкладені в них олігархами;
  • мешканці сільських територій мають бути забезпечені на належному рівні первинними медичними послугами за місцем проживання (послуги фельдшерів, як мінімум).

Я та представники моєї команди мають чітке бачення розвитку Рожищенської об’єднаної громади, яку підтримують наші прихильники та поважають наші опоненти. Саме з цією програмою ми сьогодні йдемо до виборців. Разом із нами до виборців також ідуть народні депутати України поточного та попереднього скликань, які закликають волинян НЕ ПРОДАВАТИ СВІЙ ГОЛОС, а віддавати його за збереження досягнень децентралізації.

Важливо, аби люди зрозуміли, що кандидати від «Європейської Солідарності» – це незалежні та сильні особистості, які знають, як вирішувати ключові проблеми громад. Наші кандидати за час своєї професійної діяльності уже зробили чимало хороших справ для своїх громад і готові працювати на їх благо і надалі.

Не вірте, коли Вам говорять, що результат цих виборів уже КУПЛЕНО. Усе залежить від кожного із нас, від кожного голосу. В день виборів ми через членів дільничних комісій та спостерігачів буде захищати кожен Ваш голос, щоб не допустити фальсифікацій (друк бюлетенів відбувається у районній друкарні).
Тому ми закликаємо людей прийти на вибори, свідомо зробити вибір в інтересах демократичних державницьких сил. Саме такою є «Європейська Солідарність».

НЕ ПРОДАВАЙТЕСЯ

Не продавайте совість за гроша.
Не продавайте матір, батька, брата.
Хай буде чиста, як кришталь, душа,
Вона й без золота буде багата.

Даремний гріш – обідраний народ,
Рідна земля потоптана чужинцем.
Біль, кров і смерть в таких винагород...
Тож не втішайтеся брудним гостинцем.

Грошей за так ніколи не дають.
За них потрібно душу запродати.
Певно не знають ті, що продають,
Що час прийде за це відповідати.

Перед дітьми за гріх відповісти,
Перед обкраденими стариками.
Продатися – хрест сорому нести:
І при житті, і після, і віками.

Невинним внукам кинуть у лице:
«Запроданці! Ви є нащадки Юди!
Ганьба!..» А щоб не трапилося це, –
Не зраджуйте і мудрі будьте, люди (Щиро ваш Олексій Будчик, кандидат у депутати Рожищенської міської ради від «Європейської Солідарності»).


25/04/2024 Четвер
25.04.2024