«Не потрібно роками чекати, аби відбулися зміни», – кандидатка у депутати Рожищенської міськради Віра Шварцкоп

22 Жовтня 2020, 09:10
5691

Шварцкоп Віра Василівна – кандидатка у депутати від «Об’єднання «Самопоміч» у виборчому окрузі № 1.

Жінка народилася 26 січня 1976 року в місті Рожище. Закінчила Рожищенську середню школу № 4, пізніше закінчила Горохівський радгосп-технікум за спеціальністю «Організатор комерційної діяльності». Вищу освіту здобула у Волинському інституті МАУП. Сьогодні Віра Шварцкоп займається підприємницькою діяльністю.

У депутати вирішила іти, бо уже має певний досвід, цікавиться цією сферою та хоче бути корисною своїй громаді. Кожного дня жінка спілкується з людьми, які працюють у різних сферах, мають різний статус, думки та вподобання, але більшість із них щось не влаштовує, більшість хочуть змін та прогресу.

«Я хочу змін! Вірю, що справжні реформи у нашій країні та нашому місті проведуть. Іду в депутати, бо маю знання, досвід та велике бажання, що допоможе мені відстоювати інтереси своєї громади. Не потрібно роками чекати, аби ці зміни відбулися, аби щось сталося та призвело до кращого життя. Потрібно бути тією рушійною силою, що змінюватиме уже зараз», – говорить Віра Шварцкоп. 

Чому саме «Об’єднання Самопоміч»?

Пані Віра говорить, що це партія, де зібрані ті люди, які об’єднанні однією метою: внести зміни на краще, працювати та діяти відповідно до інтересів суспільства.

«У партії ті люди, що прагнуть змін в нашій країні та у нашому місті. Вони не хочуть постійно нарікати, бути незадоволеними та нічого не робити для цього. Ми ідемо в депутати, бо маємо спільні погляди, ідеї та переконання», – каже жінка.

До слова, родина підтримує пані Віру, адже вона вже була депутатом двох скликань. У вільний від роботи час любить подорожувати, відпочивати на природі, а особливо збирати гриби. Жінка розповіла, що має ще одне, але доволі специфічне хобі: читати судові реєстри.

У людях найбільше цінує чесність, професійність, взаємопідтримку, вміння зрозуміти та вислухати інших.

«Найголовніше – бути чесним з людьми та самим собою. Не підтримувати сумнівних рішень, якщо не впевнений та маєш сумніви. Я не голосую, коли не розібралася в питанні. Якщо не подобається щось: система, рішення, влада – міняй, а не критикуй! Понад усе на світі хочу, щоб мої діти жили в правовій державі – Україна, де слово гідність, законність, порядність будуть відповідати своїм значенням», – каже Віра Шварцкоп.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024