Сергій Горбач – кандидат в депутати Рожищенської міської та Луцької районної ради від «Європейської Солідарності»

21 Жовтня 2020, 15:20
8143

«Якщо ми економимо на культурі, то за що ми воюємо?»
(Вінстон Черчилль)

Сергій Васильович Горбач народився 23 жовтня 1981 року. Професійну вищу освіту здобув в Інституті мистецтв  Волинського державного університету ім. Лесі Українки (2005 р.) за спеціальністю «Музична педагогіка та виховання», освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр» з червоним дипломом. У 2009 році закінчив  аспірантуру Волинського національного університету ім. Лесі Українки.

Кандидат в депутати Рожищенської міської ради та Луцької районної ради від ПП «Європейська Солідарність» по округу № 1 (місто Рожище, окрім настирної частини).

Ще в період навчання в університеті активно провадив творчу діяльність та брав участь у трьох знаних в Україні та закордоном волинських колективах, це камерний хор «Оранта» Луцького Свято-Троїцького кафедрального собору,    ансамбль пісні і танцю «Волинянка», пісенний гурт «Терлич».

З цими колективами гастролював в більшості областей України та в ряді країн Європи, зокрема в Італії,  Іспанії, Швейцарії,  Франції,  Польщі,  Білорусії, Литві, Греції, Єгипті, неодноразово брав участь у Мостах дружби  «Україна–Німеччина».

З 2006 року працюю в  Рожищенському  РД «Просвіта», з 2018 року  очолюю даний заклад. Будучи керівником комунальної установи протягом двох років вдалося зробити чимало заходів для розвитку та збереження установи:

  • зроблено поточний ремонт в приміщенні РД «Просвіта», замінено внутрішню електропроводку та електроосвітлювальні прилади;
  • закуплено сценічні костюми та музичні інструменти для колективів; 
  • проведено реставрацію музичного обладнання, що дало можливість озвучувати концерні заходи  та проводити дискотеки.


Одним із пріоритетних завдань для мене було відновлення вечорів відпочинку молоді. Доклавши чималих зусиль ми  відновили дискотеки для молоді і цим самим поповнюємо бюджет нашої установи. Нажаль карантин вніс свої умови до роботи установи, але і тут ми стараємося проводити роботу онлайн.

Сьогодні до нас приходять  проводити своє дозвілля як дорослі так і діти, бо саме у нас є культурно-мистецьке середовище де  створено умови для масового, сімейного та індивідуального розвитку творчих здібностей, спілкування, відпочинку, розваг, відновлення духовних і фізичних сил на основі вивчення культурних запитів та інтересів різних категорій населення.

Разом із колективами ми неодноразово власними силами організовували поїздки в зону АТО де своїм доробком   зігрівали поранені душі солдатам ЗСУ в містах Покровськ, Бахмут, Селідово, Часів Яр, Новогродівка, Димитрово та Авдієвка. Ми розуміємо, що в країні йде війна і кожен з нас повинен підтримати тих людей які стоять на сторожі нашого спокою бо ми не байдужі до долі нашої держави. Наші колективи є постійними учасниками  мистецьких заходів  району та області.

Маючи чималий  багаж знань та  досвід у роботі комунального закладу,  хочу впровадити  в практику  іноваційні форми та  методи культосвітньої  роботи, втілити в  життя збереження і розвиток культурного надбання як ресурсу теперішніх і майбутніх поколінь національно – патріотичного виховання, підвищення ролі закладів культури у піднятті престижу української держави, піднесення самобутньої культури  саме Рожищенської громади, бо красиве  життя починається із культури кожної людини.

Побувавши  у кращих європейських країнах  хочу щоб у нашій громаді були саме такі  та ще більші стандарти і цінності як  за кордоном,  тому що  ми люди з великою історією та маємо величезні культурні надбання.

Ми постійно наступаємо на одні й ті самі граблі, коли  обираємо неправильних політиків не вміємо і не вчимося контролювати владу, а найголовніше: навіть не розуміємо, що влада – це ми з вами. Іду на вибори із командою «Європейська солідарність» - це єдина політична сила де зібрались досвідчені  та порядні люди які поважають і відстоюють українську мову, пісню та незалежність нашої держави.

Обравши достойних кандидатів ми  отримаємо прибуток у вигляді інструменту для позитивних змін в нашій громаді і в Україні зокрема.

У нас все буде добре, тому що в нас більше немає інших варіантів!




23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром