З концертом у Підгірне їздив хор «Надвечір’я»

19 Травня 2017, 16:00
3258

У четвер, 18 травня, у Підгірному відбувся концерт під назвою «Мамо рідна, хай святиться ім’я твоє».

З ініціативи Березолуківської сільської голови Лілії Коцюбайло, концертну програму підготував для селян хор «Надвечір’я» Рожищенського територіального центру соціального обслуговування - неодноразовий Лауреат обласного фестивалю вокально-хорового мистецтва, виконавців розмовного жанру ветеранів війни і праці, національно-визвольних змагань.  

Ковтком свіжого повітря, відчуттям свята став виступ аматорського колективу. Це чудовий відпочинок для мешканців села, занурених у повсякденну  нелегку працю у сільському господарстві. Задоволені глядачі щирими оплесками супроводжували виконання кожної пісні.

Концертну програму доповнили  маленькі учасниці села Підгірне Анастасія КучмукАнгеліна Касіян і Олександра Бак.

Під час свята нагородили мам бійців АТО: Власюк Н.Д, Катеринюк С.В., Кузьмук Г.Й., Хорошилова М.У.

1




 

Коментарі
22 Травня 2017, 11:56
Для того, щоб колектив працював і надалі більш успішно та радував мешканців району треба небагато: поповнити співочі ряди клубу «Надвечір’я», небайдужими до народної пісні аматорами сцени, яких ми радо запрошуємо; і сприяння підприємливих людей, політичних партій, громадських організацій у наданні допомоги в організації виїзних концертів, для того, щоб мешканці району мали змогу зустрітись з таким чудовим аматорським колективом.
22 Травня 2017, 13:44
Треба колектив омолоджувати . У вас дуже хороший керівник. Успіхів усім вам.
08 Січня 2019, 03:51
шкода всі вже омолодились в польщу.нема кім.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024