«Не важливо де ти, а важливо хто з тобою», – кандидат у депутати Рожищенської міськради Віталій Богомаз

21 Жовтня 2020, 09:05
5485

Богомаз Віталій Васильович – кандидат у депутати від «Об’єднання «Самопоміч» у виборчому окрузі № 2. 

Народився 26 березня 1993 року в селі Єлизаветин. У 2010 році закінчив загальноосвітню школу в селищі Дубище. У 2015 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Адміністративний менеджмент у сфері захисту інформації». З 2016 року є приватним підприємцем: займається ремонтом та продажем комп’ютерної техніки.

Вирішив іти у депутати, бо хоче змін для свого міста, народу, держави. Хоче стати тією рушійною силою, що змінить життя громади на краще.

«Будучи депутатом, ти маєш біліші важелі впливу, ніж пересічний мешканець. Моя ж діяльність буде спрямована на вирішення питань у соціальній, культурній та освітній сфері. Як представник інтересів виборців, використаю свої можливості, щоб влада прислуховувалася до проблем кожного громадянина», – говорить Віталій Богомаз.

Чому саме «Об’єднання Самопоміч»?

Чоловік говорить, що в партії підібрані люди, які мають спільне бачення. Йому подобається прагнення кожного члена команди до змін, активність та цілеспрямованість кандидатів.

«Я обрав людей зі спільним цілями, бажаннями та інтересами. Бо не важливо де ти, а важливо хто з тобою! Вірю, що разом зможемо досягнути значних змін на краще», – говорить кандидат в депутати

Захоплення чоловіка стало його професією. Розповідає, що любить те, чим займається сьогодні. Головним цінностями для нього є родина, здоров’я, незалежність у своїх рішеннях та вчинках. Чоловік старається самовдосконалюватись та завжди дізнаватися щось нове. Такі ж прагнення цінує в інших.

«Потрібно розвивати свою індивідуальність, цікавитись навколишнім світом, старатися дізнаватися щось нове кожного дня, а не стояти на місці. Прогрес іде вперед! У нас є стільки можливостей, стільки ресурсів, тому потрібно використовувати їх на повну!» – говорить Віталій Богомаз.

Коментарі
21 Жовтня 2020, 17:47
Віталій молодець:щира ,добра,позитивна людина.Такі повинні керувати,ну,а ще, красень-мужчина!!!
21 Жовтня 2020, 23:21
Віталій, удачі в осиному гнізді, але саме на вас, молодь, надія.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024