Три села на Рожищенщині можуть залишитись без світла у середу

20 Жовтня 2020, 18:45
2338

У середу, 21 жовтня, у Рожищенському районі планово вимикатимуть електроенергію. Світло може зникнути у проміжку з 9:00 до 17:00, залежно від виконання робіт.

Перелік ділянок відключення опублікували на сайті «Волиньобленерго».

Світло можуть вимикати на деяких вулицях у селах Рудка-Козинська, Козин, Тихотин, Пожарки, Переспа, Березолуки, Підгірне, Яблунівка, Кроватка, Берегове.

Коментарі
21 Жовтня 2020, 01:09
Стаття про Шкоду гарно написана і чесний і порядний, багато зробив для району, потужний бізнесмен. А ще його поплічники говорять, що не був ще раніше при владі, справедливий в ставленні до людей, але кого не спитаєш хто за нього що чув раніше в нас в районі, всі мовчать. Давайте спробуємо розібратися. <br/>Не був при владі – з 2015 року депутат Луцької міської ради, радник першого заступника міського голови Луцька.<br/>Потужний бізнесмен – так, власник двох фірм. Тільки, одна зі статутним капіталом 100грн, друга 2000грн і судячи із зарплати яку отримував директором за 2017-2018 рік – 88 тисяч гривень за два роки та того, що за цей же період він заплатив 233 тисячі партійних внесків, то бізнес дуже цікавий. Як кажуть старші люди, кидайте дядьку торгувати, а то не буде скоро чим здачі дати.<br/>Справедливий в ставленні до людей – начальника відділу освіти району, якраз перед виборами звільнив. <br/>Чесний – чомусь у своїй декларації приховав партійні внески, які мав задекларувати та яких тільки у 2018 році заплатив 170 тисяч гривень, при тому що зарплату вказав за 2017 рік – 41 тис, за 2018 рік – 47 тис. В нас зразу судять, якщо сільський депутат не вчасно подасть декларацію, пришивають корупцію, але тут в цьому випадку, чомусь мовчать. <br/>Порядний – щось нічого не завадило офіційно звернутися та отримати благодійну допомогу на дружину від Фонду «Тільки разом» у 2019 році, а в 2020 році змінивши партію йти на вибори вже від Слуги народу.<br/>Він стільки зробив для району – але чомусь, як питаєшся, що конкретно, які здобутки за півроку на посаді, то ніхто не може пригадати. Що дивно, не чути про якісь його досягнення до призначення в наш район, наприклад у його рідному Маневицькому районі.<br/>А Слуг народу ми вже набачилися у Верховній раді, які прямо на засіданнях домовлялися про зустрічі з проститутками, які радять пенсіонерці, продати свою собаку, щоб заплатити за комунальні послуги, які вважають, що у малозабезпечених сімей можуть народжуватися діти низької якості, наводячи приклади держав, де пропонують стерилізувати безробітних жінок. <br/>Називаючи себе великими патріотами, але говорячи «какая разница».
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024