У Літогощі та Переспі – нові дитячі майданчики від Фонду «Тільки разом»

20 Жовтня 2020, 10:20
4994

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» продовжує реалізовувати проекти у громадах. Під час робочої поїздки народний депутат Вячеслав Рубльов побував у селах Рожищенського району.

У просторому дворі школи у Літогощі дитячий майданчик став улюбленим місцем відпочинку та дозвілля для молодших школярів. Ще перед уроками учні приходять раніше, щоб встигнути погратися.

«Приємно бачити, що у вас вже встановлено дитячий майданчик. Ми не будемо на цьому зупинятися. Приємно допомагати людям, в яких є бажання покращити життя у своїй громаді й вони шукають можливості. Адже коли здорові діти то у нас буде здорова нація. Успішна й заможна Україна розпочинається у такому невеликому селі як Літогоща» – розповів Вячеслав Рубльов спілкуючись із жителями Літогощі.

За словами народного депутата, завершується реформа децентралізації й після виборів 25 жовтня чимало повноважень отримають об'єднані територіальні громади. Тому потрібно обрати депутатами до ОТГ, районної й обласної ради активних і компетентних людей, які знають проблеми села.

Саме з такими фахівцями йде команда «ЗА МАЙБУТНЄ». Від Літогощі балотується директорка навчального закладу Світлана Ухачевич. Ставши депутаткою, вона зможе залучати для розвитку села кошти громади та обласного бюджету. 

«Наша школа збудована у 1958 році, але вона немає спортивного залу. Дітям для фізичної активності та здоров'я потрібно рухатися. Ми не один рік мріяли про дитячий ігровий майданчик. І нарешті якраз напередодні Дня незалежності отримали такий чудовий і корисний подарунок. Тепер це улюблене місце для наших молодших школярів. Від дітей та їхніх батьків дякуємо Фонду «Тільки разом» та народному депутатові Вячеславу Рубльову, які виконують свої обіцянки», – сказала директор школи Світлана Ухачевич.

У Переспі вихованці дитячого садка «Казка» підготували гарне свято з нагоди презентації дитячого майданчика. Малюки розповідали віршики й співали пісеньки. Послухати їх прийшли батьки, бабусі й дідусі. Почесним гостем на цьому дійстві був Вячеслав Рубльов.

«Переспа для мене особливий населений пункт. Завдяки багаторічній співпраці із вашим сільським головою ми втілили багато ініціатив. Тому йдемо на вибори разом, в одній команді, бо добре знаємо, що потрібно зробити для розвитку села, громади і Волині», – зазначив у своєму виступі народний обранець

За словами Вячеслава Рубльова, діти матимуть тоді майбутнє, коли дорослі підтримуватимуть освіту, медицину, розвиватимуть інфраструктуру й будуватимуть якісні дороги від села до села. 

«У нашому закладі у трьох групах виховується 72 дитини. Малюки дуже люблять цей майданчик. Вони мають можливість тут разом гратися, набиратися сил. Тому будуть зростати здоровими, щасливими, тут лунатиме щирий дитячий сміх. Це вже другий реалізований проект спільно із фондом «Тільки тільки разом», – сказала директорка дошкільного навчального закладу «Казка» Валентина Макарчук, яка балотується кандидатом у депутати Рожищенської об'єднаної територіальної громади. 

Сільський голова Переспи Віктор Лук'янчук подякував за активну участь батькам, працівникам дитячого садка і фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та народному депутатові Вячеславу Рубльову за підтримку. Він переконаний: цей проект став ще однією сходинкою до наступних.









Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024