«Нам не байдуже, як буде розвиватися Волинь, тому просимо підтримати кандидатів від партії «За Майбутнє», – Вячеслав Рубльов

19 Жовтня 2020, 10:14
3292

Народний депутат Вячеслав Рубльов з рожищенським міським головою Вячеславом Поліщуком, кандидатами у депутати Волинської обласної ради Оксаною Філіпчук і Юрієм Харченком з робочою поїздкою побували у Рожищенському районі.

Вони зустрічалися із жителями сіл Сокіл, Топільне, Тихотин, Переспа і Рудка-Козинська.

У кожному населеному пункті розмова розпочиналася із запитання про дороги. Вячеслав Рубльов розповів, як з командою працювали рік – писали запити та звернення, щоб відремонтувати один із найпроблемніших автошляхів 20 округу – Рожище-Сокіл.

Тендер уже відбувся, його виграв «Луцькавтодор», проте одна з фірм – «Данко» – вчергове подала скаргу. На ремонт передбачено 100 мільйонів гривень. Якщо їх не використають, то гроші повернуться в державний бюджет. Така «турбота» нинішньої влади про волинські села.

Люди також цікавилися, як правильно проголосувати, щоб не зіпсувати бюлетень. Спілкуючись із виборцями, народний депутат переконував їх підтримати кандидата на посаду голови Рожищенської громади, нинішнього мера Вячеслава Поліщука, який вже зарекомендував себе дбайливим господарем.

У Переспі у холі будинку культури вихованці секції теквандо Володимира Іщука продемонстрували свою майстерність та вміння тримати удар. Їхній тренер балотується кандидатом до Рожищенської громади від партії «За Майбутнє». Цей чоловік своїми справами демонструє патріотизм та виховує молоде покоління.

Народний депутат подякував керівникові секції за роботу й пообіцяв, що після виборів продовжиться співпраця, бо для повноцінного тренування юним бійцям ще потрібні тренажери.

«Ми з вами активно працюємо й уже вдалося втілити у життя різні проекти завдяки вашому сільському голові. Віктор Лук’янчук – ініціативний та активний керівник, який дбає про громаду і йде на вибори в нашій команді «За Майбутнє». Разом з нами рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук. Ці люди показали себе професіоналами», – зазначив Вячеслав Рубльов.

Щоправда, є й неприємні приклади саботажу. Так, у бюджет району надійшло два мільйони гривень на покрівлю школи № 2, натомість керівництво району відмінило тендер, а отже кошти доведеться повертати. Це ще один переконливий приклад, що виборці повинні обирати людей, які знають і вміють господарювати.

«Ми з вашим сільським головою працюємо в одній команді. Бачу позитивні зміни у Переспі. Знаю, як було і як стало. Коли тебе обирають люди, то ти береш на себе відповідальність. Придбали сміттєвоз, завдяки цьому вдалося дві одиниці техніки спрямувати на села, щоб вивозити тверді побутові відходи. Маємо стати господарями на своїй землі, адже ми не гірші за поляків», – наголосив рожищенський мер.

Він переконаний: їхня громада найбагатша, бо в ній живуть талановиті та ініціативні люди, які її розвиватимуть. Тільки треба їм довірити й проголосувати за них 25 жовтня. 

Помічник народного депутата Юрій Харченко додав: «Нам не байдуже, як буде розвиватися Волинь, тому просимо підтримати кандидатів від партії «За Майбутнє». Це політична сила прагне позитивних змін і втілить у життя свою програму».

У Переспі з командою «За Майбутнє» кандидатом у депутати Рожищенської об'єднаної територіальної громади балотується також директор дитячого садка «Казка» Валентина Макарчук. У закладі навчається й виховується понад 70 діток. Нещодавно там відбулася презентація дитячого майданчика. І це уже другий реалізований проект спільно із фондом «Тільки разом».



20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024