Демобілізованим АТОвцям припинили видавати посвідки?

13 Листопада 2015, 10:00
1382

На війні — всі люди рівні. Солдат виконує свою місію у період бою, захищає народ, кожного із нас. А коли демобілізується не завжди має гідну дяку.

У редакцію Район.Рожище звернувся демобілізований учасник АТО Михайло Радчук з Рожища. Чоловік мобілізувався до війська 4 серпня минулого року місцевим райвійськкоматом. Навіть думок про те, щоб «відкосити» не мав, хоча з дружиною виховують ще зовсім маленьку донечку. Після всіх формальностей проходити службу направили до Луцької окремої бойової прикордонної комендатури «Луцьк-2», (пізніше «Луцьк-1»). В її складі доводилося топтати землі Донбасу. За період служби отримав кілька грамот та підвищення — став сержантом. Після демобілізації поздавав всі необхідні документи, на руках залишилися лише ксерокопії, та став чекати заслуженого посвідчення учасника бойових дій. Вже чекає чотири місяця… Коли дружина відправилася до частини, аби самій вияснити що там і як, її не пропустили до керівництва, але повідомили, що наразі посвідки видавати призупинили... Така ж сама історія і в іншого бійця цієї прикордонної комендатури — Миколи Бойчука.

Ми звернулися за коментарем щодо цієї ситуації до районного військового комісара Олега Алєксєєва. Олег Віталійович зауважив, що згадані демобілізовані до нього не звертались і порадив це зробити якнайшвидше для з'ясування реальних причин ситуації та подальшого вирішення проблеми.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024