Реконструкцію Рожищенської спортшколи планують завершити до середини грудня

12 Листопада 2015, 19:19
1859

Територія та сама будівля ДЮСШ перетворилися на будмайданчик. За останні місяці у приміщенні спортивної школи зроблено чимало. Над її реконструкцією 16 робітників, жителів району, працюють шість днів на тиждень, окрім неділі. Роботи – їх якість і строки виконання – на особистому контролі в першого заступника голови РДА Ігоря Шкільного.

Нагадаємо, на реалізацію проекту з оновлення районної дитячо-юнацької спортивної школи з бюджетів усіх рівнів заклали майже 2,4 мільйона гривень: Державний фонд регіонального розвитку виділив близько 2,2 млн грн, з обласного бюджету спрямували на це 169 тис. грн, з районного – 70 тис. грн.

Замовник робіт – управління капітального будівництва Волинської ОДА. Виконавця визначали на підставі проведених відкритих торгів, перемогу в яких здобуло Рожищенське ПП «Зевс-Гарант», що запропонувало найкращі умови.

За словами директора фірми Анатолія Давидюка, його підприємство проводить ремонтні роботи за рахунок одержаних авансових платежів, які на сьогодні практично освоєні.

– Почали облаштування фасадів будівлі, одна сторона вже завершена, – розповідає, що зроблено, Анатолій Давидюк. – Усередині проводяться ремонтні роботи у кабінетах і тренажерних залах. Учора почали крити дах металопрофілем. Завершуємо встановлення металопластикових вікон і дверей. Якщо все йтиме за планом, ремонт повністю закінчимо до 15 грудня.

Директор РДЮСШ Сергій Приходько висловлює щиру подяку всім, хто з розумінням поставився до проблем школи і допомагає матеріально та фізично: «Разом ми робимо добру справу, щоб рожищенська спортшкола стала зразковим острівцем здорового способу життя для мешканців нашого міста і району».

Під час огляду спортшколи Ігор Шкільний зауважив: надіється на те, що до титанічної людської праці, вкладеної в оновлений заклад, з повагою поставляться діти, цінуючи і шануючи зроблене для них.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром