«Здорова молодь – здорова країна», – депутат Рожищенської райради Сергій Приходько

17 Жовтня 2020, 10:10
5384

Чоловік працює директором районної спортивної школи та є кандидатом в депутати Рожищенської міської ради від ПП «Європейська Солідарність» по округу № 1 (місто Рожище, окрім застирної частини).

Мене цікавить розвиток спорту в громаді (позашкільна освіта). Здорова молодь – здорова країна. 

Як професійний спортсмен, хочу, щоб в громаді динамічно розвивалась спортивна інфраструктура, а саме біля кожного навчального закладу були сучасні спортивні майданчики та доглянуті футбольні поля. 

Усі ці хороші справи ми зможемо робити лише тоді, коли громада буде мати гроші. Після об’єднання, питанням номер один буде збільшення надходжень в бюджет. Я вважаю, що майбутнє за нашою молоддю, яка повинна залишатись в громаді та відкривати власний бізнес. Велике значення має соціальна відповідальність нашого бізнесу та його участь у реалізації молодіжних проєктів.

За час керівництва районною спортивною школою мені вдалось спільно із керівництвом району отримати кошти та реалізувати проєкти по реконструкції спортивної школи (утеплення фасаду, відновлення опалення спортшколи).

Вдалось також за кошти із державного фонду регіонального розвитку побудувати універсальний спортивний майданчик із штучним покриттям. На сьогодні продовжуються роботи по будівництву футбольного поля із штучним покриттям.

Як діючий депутат Рожищенської районної ради та керівник керуюсь принциповістю та вимогливістю. Тільки доклавши зусилля, можна розраховувати на результат. Недарма вихованці спортивної школи мають хороші результати в спорті та досягнення на змаганнях.

Сподіваюсь, що після створення об’єднаної територіальної громади у мешканців відбудеться зміна пріоритетів у свідомості на користь здорового способу життя. Я докладу усіх зусиль, щоб так сталось.

Рожищенській громаді потрібна буде довготермінова стратегія розвитку, яка дасть можливість забезпечити її сталий розвиток. 

Хочу бачити в складі майбутньої громади професійних людей, які здатні приймати виважені та ефективні рішення і нести за них відповідальність. 

Кандидат в депутати Рожищенської міської ради від ПП «Європейська Солідарність» по округу № 1 (місто Рожище, окрім застирної частини). 43 роки, освіта вища. Здобув освіту на факультеті професійного та олімпійського спорту Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання та спорту з відзнакою. 


28/03/2024 Четвер
28.03.2024