Нарешті дочекалися: у Рожищі запрацювала «Long Pizza»

16 Жовтня 2020, 18:10
13593

Нещодавно у райцентрі Рожище запрацював новий заклад харчування «Long Pizza». Гостей чекають на вулиці Незалежності, 7, поруч із магазином «Люкс», кожного дня з 10:00 до 22:00.

Про те, як працюватиме нова піцерія та чим частуватиме відвідувачів, розповіли кореспонденту Район.Рожище.

Відкриття закладу з нетерпінням чекали рожищани та гості міста.

«Кожного дня заходили до нас та запитували, чи вже працюємо. Нарешті можемо відповісти, що так! Дуже раді вітати наших перших відвідувачів і зробимо усе, щоб кожен гість і гостя стали постійними. Впевнені, що нашій команді це вдасться», – каже директор закладу Владислав.

У новій піцерії одночасно можуть розмістити до 60 людей. До послуг відвідувачів – просторий основний зал та чотири столики на терасі на вулиці. До речі, у закладі планують, що тераса працюватиме круглий рік, для цього її хочуть утеплити. Також є яскравий дитячий куточок для найменших відвідувачів.




Особливість закладу можна вгадати вже за його назвою: тут подають довгу піцу. Знайомство радять розпочинати з фірмової піци, яка поєднує три різні смаки – на вершковому, томатному та соусі-барбекю. Це – понад кілограм запашної смакоти, тож кожен зможе обрати ту, яка найбільш до вподоби!

У піцерії пропонують три різні розміри піци: міні (для однієї людини), стандарт (на двох-трьох) та мега (для великої компанії). Цікаво, що ціна на страву відрізняється лише за розміром піци, тобто кожен зможе обирати, орієнтуючись на власний смак, а не фінансові можливості.

Ще одна фішка закладу – заморожені смаколики власного виробництва. Їх можуть приготувати у закладі, також можна купити напівфабрикати додому. Тож не варто боятись надовго затриматись тут з друзями, адже легко вдасться розв'язати проблему зі сніданком чи обідом на завтра. Ще із собою можна купити піцу. До речі, на таку пропозицію діє -10% знижки.

Також у закладі можна замовити суші, салати, десерти. До уваги гостей – широка лінійка ароматних чаїв, якими так приємно зігріватись осінніми днями та вечорами. А ще для цього можна взяти каву чи глінтвейн. До слова, також до послуг відвідувачів – бар з різноманітною картою коктейлів.

У новій піцерії запрошують відзначати родинні свята та дні народження. Іменинникам ще й дарують подарунок – знижку у -15% на усі страви. 

Тут готують ще один приємний сюрприз для жителів краю – планують запускати доставку! Телефони для бронювання столиків: 096 072 2772, 095 072 2772.










Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024