«Поки можу бути корисною громаді, то потрібно це робити», – кандидатка у депутати Зеновія Пархомчук

16 Жовтня 2020, 15:15
6497

Пархомчук Зеновія Михайлівна – кандидатка у депутати від «Об’єднання Самопоміч» у виборчому окрузі № 3. 

Жінка народилася 2 лютого 1964 року у селі Павлів Радехівського району Львівської області. Закінчила восьмирічну школу, потім вступила до технікуму та обрала спеціальність – зоотехнік. Далі  працювала у колгоспі, але згодом він розпався. Пані Зеновія працювала на ТДВ «Рожищенський Сирзавод», але доля розпорядилася так, що згодом жінка потрапила на роботу до сільської ради. На цей час працює у сільському магазині.

Жінка добре знає, що потрібно людям та які у них потреби.

«Кожна людина різна, має різний характер, бачення, думки. Але усі прагнуть одного – хорошого та щасливого життя. Моїм завданням буде знайти підхід до кожного: вислухати, віднайти правильне рішення, підтримати та допомогти. Я люблю цю справу, люблю допомагати своїй громаді, тому і далі хочу продовжувати цю діяльність», – каже Зеновія Пархомчук.

Чому саме «Об’єднання Самопоміч»?

Жінка розповідає, що їй подобаються принципи партії, вміння просто вести розмову з людьми: без лицемірства та прикрашання.

«Підказує сама назва партії – «Самопоміч», що це об’єднання, яке зорієнтоване допомагати. У партії вміють слухати, завжди ідуть на контакт з людьми, прості в спілкуванні. У команді підібрані такі люди, які прагнуть змін, готові відстоювати потреби населення», – говорить пані Зеновія.

Жінка розуміє, що потрібно людям, бо неодноразово розмовляла з ними на цю тему. Також додає, що любить спілкування зі своєю громадою, бо кожному потрібно, аби його вислухали, підтримали та допомогли.

«Часом кажуть, що гроші, то є велике щастя. Звичайно, що без них не обійтися. Але сьогодні найціннішим є здоров’я! Людям старшого віку необхідне спілкування. Їм хочеться бути почутими, отримати підтримку і пораду, а я хочу їх чимось потішити, допомогти. Молодь говорить про те, що нема де працювати, тому значна частина їде на заробітки за кордон. Їм хотілося б працювати на рідній землі, але не завжди підходять умови, заробітна плата тощо», – каже Зеновія Пархомчук.

Родина з розумінням ставиться до прагнення жінки іти в депутати, хоча й хвилюється за неї.

«Часом запитують мене, чи можу я уже пожити для себе? Але поки я можу бути корисною для своєї громади, то потрібно це робити», – говорить жінка.

Пані Зеновія цінує чесність та добропорядність. З цими принципами й іде по життю.

«Ціную, коли людина є сама собою. Без притворства та брехні. Таке враження, що сьогодні кожен хоче нажитися один на одному. Рідко буває, коли хтось допоможе людині просто так, без будь-якої наживи чи заради похвали», – каже Зеновія Пархомчук.

Вільний час проводить у сімейному колі. Має трьох дітей та семеро онуків.

«Я щаслива, що маю велику та дружну родину. Люблю бавитись з онуками. Їх у мене – семеро, але усім намагаюся приділити час. Такі непосиди, завжди бігають та кричать, але вони щасливі, а біля них і я», – говорить пані Зеновія.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024