«Мене не влаштовує, як ведуться справи у місті», – кандидат у депутати Рожищенської міськради Руслан Глинюк

15 Жовтня 2020, 10:12
6238

Глинюк Руслан Іванович – кандидат в депутати від «Об’єднання «Самопоміч» у виборчому окрузі № 1 (міста Рожище).

Народився 1 липня 1973 року в місті Рожище. Тут закінчив школу № 2, а згодом вступив до Луцького індустріального інституту та обрав спеціальність інженера-механіка. Потім здобув освіту бухгалтера-економіста на факультеті підготовки спеціалістів.

Чоловік займався підприємницькою діяльністю, працював інженером-проектувальником у Рожищенській дільниці ПАТ «Волиньгаз».

В депутати вирішив іти, бо відчуває відповідальність за свої слова. Чоловік говорить, що раз йому не подобається чинна влада, то потрібно її міняти, а не лише критикувати! Потрібно діяти уже зараз, вносити зміни, а не відкладати усе на потім.

«Мене не влаштовує те, як сьогодні ведуться справи у нашому місті. Від слова – зовсім! Мене бентежить наше відношення до екології: сортування сміття, адже ми на порозі катастрофи; спалювання рослинних залишків, бо це шкодить нашому здоров’ю та може призвести до пожеж; забруднене середовище та багато іншого. Ніяке відношення до масового заняття спортом. А це так необхідно, щоб ми та наші діти були здоровими та енергійними», – каже Руслан Глинюк.

Чому саме «Об’єднання Самопоміч»?

Чоловік розповів, що давно з партією, розділяє її інтереси та погляди, а ще налаштований на продуктивну роботу, бо не звик марно говорити.

«Я з партією «Самопоміч» уже давно. Ще минулих виборів мені запропонували, а я погодився, бо зацікавлений змінювати систему на краще. Мене цілком влаштовує наша команда. Бувають суперечки та дискусії, але ми завжди стараємось знайти спільну точку дотику», –  говорить пан Руслан.

Чоловік розповів, що родина підтримує його бажання йти в депутати, хоча дружина все ж хвилюється.

«Лише дружина переживає, але її можна зрозуміти, бо ця діяльність вимагає значних сил, а ще нервів. Діти, яких у мене п’ятеро, підтримують», – каже Руслан Глинюк.

Пан Руслан любить вдосконалювати будь-які речі. У нього є власний канал на «YouTube», де він ділиться цим з користувачами. Ще захоплюється грою у футбол.

«Ми з молоддю організували футзальний клуб «Альянс» (Рожище). З 2015 року ми активно беремо участь в обласних та районних змаганнях з футзалу та дворового футболу», – говорить чоловік.

На нещодавньому турнірі у Шацьку
На нещодавньому турнірі у Шацьку

Кандидат дотримується такої життєвої мудрості: «Не будь переможений злом, але перемагай зло добром!»

«Найбільший стимул до дій, коли тобі говорять, що це неможливо зробити, так ніхто не робить, тоді хочеться іти проти системи та здійснювати неможливе», – каже Руслан Глинюк.

Чоловік є членом Церкви християн віри євангельської, тому і християнські принципи передусім: справедливість та чесність, милосердя і доброта. Він докладає максимум зусиль, аби його діти формували для себе такі ж цінності та росли хорошими людьми.

«Для дітей намагаюся бути не лише батьком, але й другом. Хочу, щоб з них виросли гарні люди, а усе інше – наживне, воно приложиться», – каже Руслан Глинюк.

Коментарі
15 Жовтня 2020, 13:17
Глинюка в депутати. Банду геть !!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024