По іншу сторону об’єктива: кандидат у депутати Рожищенської міськради Олег Климюк

14 Жовтня 2020, 13:45
5228

Технічний прогрес не стоїть на місці. Фотоапарати з плівкою відійшли в минуле. Зараз повсюди панують цифрові технології. Але по іншу сторону об’єктива залишається людина. Одним з таких людей є Олег Климюк, який іде кандидатом у депутати до ради Рожищенської міської ОТГ.

Сказати те, що Климюк Олег Петрович народився у Рожищі 14 вересня 1978 року, це майже нічого не сказати. Слід додати, що він просто живе цим містом.

Дитяче захоплення фотографією визначило його майбутню професію. Мабуть, якщо його спитати, скільки рожищан посміхалось у його об’єктив, то точної інформації ми, мабуть, не отримаємо. Дуже, дуже багато!

На сьогоднішній час Олег підприємець. Має власне фотоательє, що знаходиться по вулиці Незалежності. Як досвідчений фотограф він помічає багато проблем міста і знає шляхи їх вирішення.

Зокрема, особливу занепокоєність викликає надмірна щільність руху по центральній вулиці, нестача місця для стоянки автомобілів біля міського ринку, магазину «Екомаркет». Це ускладнює рух і погіршує поле зору водія, тим самим збільшує вірогідність аварій. Можливо, такі незручності поки що не підривають остаточно терпіння, але прогрес не стоїть на місці, й кількість автомобілів буде лише збільшуватися з кожним роком.

Ще слід додати, що зі створенням Рожищенської ОТГ, є можливість приймати рішення про створення нових маршрутів автобусів в межах нового адміністративного утворення. Все доведеться вирішувати комплексно.

Складна ситуація відбувається у нас із відвідуванням поліклініки. Нова реформа галузі охорони здоров’я не «розширила» коридори медичного закладу. Хоча і є попередня реєстрація до сімейного лікаря, черг під кабінетами не вдалося уникнути. А це дуже погано. Особливо в період пандемії. Та й люди витрачають багато часу, щоб пройти обстеження.

Третім пунктом слід виділити те, що не скрізь працюють у Рожищі вуличні та будинкові комітети, а тому не всі «маленькі», але важливі для простого рожищанина проблеми попадають у поле зору влади.

«Підсумовуючи сказане, я вважаю, що саме відсутність активного діалогу між виборцями й владою призводить до виникнення подібних проблем. Моє першочергове завдання як депутата, полягатиме у поданні ініціатив щодо проведення зустрічей зацікавлених сторін, консультацій зі всіма дотичними до вирішення проблем службами. І, звичайно – контроль. Не можна допускати, щоб подібні зустрічі перетворювалися на «балаган». За кожними консультаціями та зустрічами має бути «рішення» та «дія», які буде бачити простий рожищанин», – зазначив Олег Климюк.

Не дивлячись на всю серйозність Олега, він людина доброї вдачі, сім’янин, разом з дружиною виховує трьох доньок. Любить відпочивати на природі з сім’єю. Дорожить друзями, які завжди поруч.

Хоча, з 25 жовтня багато що зміниться для Рожища, Олег Климюк буде і надалі тримати у «фокусі об’єктива» життя і розвиток нашого міста.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024