Влада Рожища не хоче амбулаторії, яку відреставрували за 4,7 мільйона від Світового банку

14 Жовтня 2020, 09:09
12530

У Рожищі вже завершують реконструкцію амбулаторії № 2 за кошти Світового банку. Уже виконали 90% робіт, залишилось підвести воду та світло. Вже зовсім скоро у приміщенні сімейні лікарі зможуть приймати пацієнтів. 

Однак невирішеним залишається питання балансоутримувача приміщення та земельної ділянки у 3,5 гектара біля нього. З утворенням Рожищенської громади Рожищенська районна рада намагалась передати цей майновий комплекс у власність громади міста Рожище, тоді б новостворена Рожищенська громада перейняла у спадок це майно. Однак депутати міської ради відмовились приймати приміщення та землю. Поки не зрозуміло, хто буде його власником.

Читайте також: Копачівська громада, Рожище чи Луцький район: хто отримає двоповерхове приміщення, котельню та сад

Як розповіла Район.Рожище головна лікарка Рожищенського центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик, новий медзаклад задовольнятиме увесь спектр послуг, які може надавати амбулаторія. Там розміщуватимуться шестеро сімейних лікарів, працюватиме кабінет щеплень, кабінет амбулаторного лікування, лабораторія, ізолятор, процедурний кабінет, ресепшн, санвузли для пацієнтів та персоналу. Також буде автомобіль з водієм та фельдшером, які будуть обслуговувати виклики. 

Леся Басалик каже, що новий медзаклад задовольнятиме увесь спектр послуг, які може надавати амбулаторія.
Леся Басалик каже, що новий медзаклад задовольнятиме увесь спектр послуг, які може надавати амбулаторія.

У новій амбулаторії можна бути здати усі необхідні аналізи та отримати широкий спектр послуг щодо лікування.

«Сімейний лікар може вести усі терапевтичні, усі дитячі хвороби, усі інфекції без вузьких спеціалістів. Післяопераційні хворі також не відвідують вузьких спеціалістів, саме сімейні лікарі їх виходжують», – пояснює Леся Басилик.

Лікарка каже, що не розуміє рішення місцевих депутатів, які не захотіли прийняти приміщення у власність міста.

«Вони мотивують це тим, що місто фінансово неспроможне утримувати це приміщення. На мою думку, так категорично не можна дивитись на проблему. Є якісь грантові програми, які можна писати і вигравати. Я не думаю, що майбутня Рожищенська ОТГ буде безперспективною і без фінансових можливостей. Депутати мали б дбати про своїх громадян та їх здоров’я», – каже медичка.

Посадовиця пояснює, що нині «первинка» орендує кабінети у Рожищенської центральної районної лікарні. Приміщення має багато недоліків, одним із яких є неможливість розподілити потік здорових і хворих людей.

Леся Басалик каже, що власник такого приміщення та земельної ділянки обов’язково знайдеться. Тоді «первинка» орендуватиме це приміщення у нового власника. 

«Питання в тому, яку ціну оренди запросить власник. Він буде мати на те повне право. Якби власником була Рожищенська громада, вона могла б виставляти не надто високу ціну оренди, адже у медзакладі будуть приймати людей саме з Рожищенської громади. Якщо не буде фінансових можливостей орендувати приміщення у нового власника, я не знаю, яка перспектива чекає на нову амбулаторію», – розповідає Леся Басалик.


Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук зауважує, що на об’єкті залишається невирішеною проблема другого поверху та даху цього приміщення, також є питання щодо благоустрою території. Основною причиною рішення не приймати у власність об’єкт управлінець називає неспроможність нової громади утримувати це майно.

«Рожищенська міська рада забирає об’єкт комунальної власності – центральна районна лікарня. Два об’єкти утримувати – то трохи для нашої громади буде напряжно по тому бюджету, який орієнтовно аналізуємо з депутатами. То трохи буде тяжко – на одну ОТГ тримати два таких об’єкти», – каже міський голова.

Він розповів, що депутати виїжджали на об’єкт та оглядали його.

«Що у пріоритеті вибрати – 12 тисяч квадратних метрів лікарні, яка пристосована для надання медичних послуг, чи вибрати приміщення, яке на відшибі нашої майбутньої ОТГ, до якого ні доїзду, ні тротуарів немає. Навіть тротуарів адекватних немає на вулиці Мазепи, щоб людина мала можливість пішки дійти туди», – переконаний міський голова.

На майже завершеному об’єкті нещодавно побувала координаторка субпроєкту Світового банку у Волинській області Оксана Гичук. Вона проінспектувала хід робіт та поспілкувалася з представниками міста та району – Рожищенським міським головою В’ячеславом Поліщуком, головою Рожищенської райдержадміністрації Сергієм Шкодою, медиками та депутатами.

Жінка зауважує, що роботи виконують за графіком, поки що підрядник повністю вкладається у терміни. До кінця жовтня будівельники гарантують завершити роботи.

«У кінці жовтня можна буде презентувати та відкривати амбулаторію. Однак офіційно ввести її в експлуатацію можливо буде через місяців два, оскільки процес отримання сертифікату від ДАБІ триває не менше, ніж шість-вісім тижнів», – пояснює координаторка.

Зустріч із представницею Світового банку
Зустріч із представницею Світового банку

Оксана Гичук зазначає, що вартість ремонтних робіт на об’єкті становить 4,7 мільйона гривень. Усі ці гроші – позика Світового банку Уряду України. Ще 10% співфінансування виділила місцева влада, їх витратили на потреби, не пов’язані з ремонтними роботами. У межах фінансування від Світового банку закупили також офісне та медичне обладнання.

Ситуацію, яка виникла з передачею приміщення у власність громади, жінка називає абсурдною. У її практиці – це перший такий випадок.

«У нас на Волині є 32 об’єкти. Такий прецедент, що після утворення громади міська громада не бере у власність об’єкт, виник уперше. Подібних ситуацій не виникало на жодному з 32 об’єктів. Це безпрецедентна ситуація», – дивується жінка.

Вона пояснює, що такий об’єкт не може бути нічийним. Його візьме на баланс якщо не Рожищенська громада, то Луцький район. Ймовірно, що це відбудеться після місцевих виборів.

«Є варіант, що новий склад ради таки прийме це приміщення. Якщо ж ні, то Луцький район», – каже жінка.



Приміщення котельні
Приміщення котельні



Ірина ВОРОТНА

Коментарі
14 Жовтня 2020, 12:41
Перші дзвіночки від майбутнього
14 Жовтня 2020, 12:47
Де тільки можна там мама Чолі, з великою дупою. Вона кругом аби тільки показати яка вона доцільна і полум'яна патріотка, правда вже зі сторони Коломойського "зеленої" бо мер став на тверду позицію боротьби з несправедливістю на сторону того самого Коломойського але під другими праполрами, повний абсурд, а рік назад вони всі разом боролись проти "злочинної влади" аж квартиру мама чоля виборола.
14 Жовтня 2020, 13:04
А я взагалі не розумію: для чого було робити ремонт, викидати величезні гроші. В Рожищі є лікарня.
14 Жовтня 2020, 13:24
Чудовий приклад, що стається, коли депутати підконтрольні одній особі й все виконують за одним помахом чарівної ПаЛиЧки! Вони не думають про людей, які їх вибирали, чиї інтереси вони мали б відстоювати. Вони переживають за свого патрона! Щоб він часом рейтинг не втратив, що не може грошей знайти!!! Ще отг нема, а воно вже плачеться, що нема грошей! Це шмата, а не управлінець, як ви тут пишете!!! Лайно! Об нього навіть ноги витирати гидко! Шмарклі порозпускало!!! ФУУУУ! Добре дивіться за кого голосувати на виборах. Бо нам готують таке ЗаМайбутНЄ!, де все майно збираються роздати й лишити своїх людей голих-босих.
14 Жовтня 2020, 13:33
бляха я збиралася голосувати за поліщука<br/>але тепер точно не буду<br/>хай би прийшов один день і подивився скільки роботи зараз роблять сімейники і скільки людей до них йде<br/>оце то думає про людей<br/>тільки про свої шлунки переживають
14 Жовтня 2020, 13:33
В Рожищі, так само, як і по всій Україні, немає руки господаря, а є багато післямайданівських випірдишів - дітей лейтенанта Шмідта. Бацьку Лукашенка треба замість Клоуна, а таке чудо як Аліна неможна і близько підпускати до владних структур.
14 Жовтня 2020, 13:43
хай сімейний лікар іде на приймальне відділення і пожинає плоди своєї діяльності
14 Жовтня 2020, 13:49
Люди, ви подуріли? Яка амбулаторія, в лікарні куча пустих кабінетів, доведіть щось одне до кінця, а не грається в політику, хто кого взує!Понаєхали тут не місцеві...
14 Жовтня 2020, 13:57
Амбулаторія- це невелика частина даного приміщення. А хто буде утримувати решту. Другий поверх... дах який валиться і протікає???? Ми з вами... А центральна лікарня так само буде наполовину порожня і з часом зруйнується. Вважаю, що доцільніше утримувати вже набуте, ніж брати напіврозвалля щоб Басалик Л. енд компані сиділи там щоб їх ніхто не бачив і не чіпав. Ну направить вас сімейний на рентген, чи нв фізпроцедури і що??? Педальте нозями по дорозі в ЦРЛ
14 Жовтня 2020, 14:05
То кажете Поліщук винен? А ви хоть хтось кошторис цього об'єкту бачив? Орієнтуєтеся в проблемі, яка була породжена через війни Редзія та Мосійчука? А тепер ще Лесі Іванівні захотілося бути великою начальніцею і сидіти в окремому приміщенні! <br/><br/>А хтось подумав про людей? Чого не було вкласти ті мільйони на реконструкцію поліклінічного відділення, де зараз і розміщується ЦПМСД? Що там мало місця? Зробили б нормальні кабінети, ліфт поремонтували, закупили б нормальну медтехніку. Навели б накінець лад із записами до сімейних лікарів, щоб людина по 3 години не сиділа під кабінетами. Але ж ні, амбіції «я велікая начальніца маю сидіти в іншому приміщенні». Начальніцо, займіться нарешті ПМСД, а не війнами за приміщення!<br/><br/>Чого було не вклали ті мільйони щоб облаштувати по селах ФАПи і посадити хоч одного фельдшера, до якого могли б ходити люди? Чи ви думаєте старша людина буде їхати в ЦРЛ як тільки заслабне? Ні, вона буде до останнього сидіти і чекати коли видужає. А так би зайшла до фельдшера та отримала необхідне лікування, чи направлення в ЦРЛ. <br/><br/>Ще мені дайте відповідь на таке просте питання: ви вдома теж починаєте ремонт з першого поверху, якщо у вас гнила криша та другий поверх? Ні, ви спочатку відремонтуєте дах! <br/><br/>Люди, зрозумійте, ті хто відстоює цю амбулаторію і піднімає такий великий кіпіш це ті, хто нагрів руку на цьому об'єкті, а тепер боїться що його не приймуть на баланс місцева рада і доведеться відповідати за свої злочини! <br/><br/>Зрештою, яка кому різниця, для нас, простих мешканців, чи це приміщення буде на балансі ОТГ чи Луцького району? Його цільове призначення змінити не можна! Тобто, Різниця є тільки для тих, хто ставив підписи. І ще для тих, хто як соломинка використовує цю тему щоб спаплюжити Поліщука, типу аяяй не хоче відповідати за злочини інших людей. <br/><br/>Інакше подумайте: чому цей хай так піднімається зараз, а не після виборів)) Різниці ж немає, коли брати об'єкт на свій баланс.
14 Жовтня 2020, 14:17
Я взагалі не розумію, а чого вішати цей об'єкт на Рожищенську міську ОТГ? Якщо займалася райрада, то хай і далі займається райрада, то нічого що вона тепер Луцька. Чи мешканці ОТГ тепер мають свої податки платити для того щоб отримувати ЦРЛ і ще й це приміщення? Його ж до пуття довести то ще треба пару мільцонів. Я проти утримувати це приміщення! Вважаю, що треба найбільшу увагу приділяти ЦРЛ, щоб все було на місці. А не в ЦРЛ купа порожніх кабінетів, а тут ремонтуй ще це.
14 Жовтня 2020, 14:20
Повністю підтримую!!!!!!Влучно сказано. Скільки можна б було зробити з тими мільйонами.... А так як завжди, через сраку. Якби відповів хтось через таку безгосподарність, де раніше були коли задумали той ремонт.....????
14 Жовтня 2020, 14:26
Влада Рожища не хоче)))) А владу Рожища хтось питав, чи робити цей об'єкт? Хто почав, той хай і завершує! Звикли насрати, а потім шукати на кого скинути.
14 Жовтня 2020, 14:32
Полішук просто всрався вже. Страус))) Він же нічого не вміє більш робити, крім тротуарів))) і то на Мазепи не зробив бо мільйони тільки вбухує де сам ходить. А як він потім має робити це приміщення якшо він тіки плакатися вміє шо то не в його компетенції)))) Скільки років все звалював на рда і райраду))) йому вже сокільська дорога в старшних снах сниться бо тепер він падло буде за неї відповідати!!!!!!! сцикун засраний)))) а ви кажете ше шось взяти)))))))))) то не буде навіть на шо казати &amp;quot;то не моя компетенція&amp;quot;))))
14 Жовтня 2020, 14:40
Сам ти всраний і ходиш смердиш! Чого ж ти сцикун не запитаєш про Мазепи в РДА? Ти саме падло подумай чому Поліщукові закидають тільки ті об'єкти які не міської ради! Бо ті що міської ради більш-менш в хорошому стані, а райради та РДА в жопі. Чого за сокільську дорогу не дибали Музику та гайворонську? Поліщук мер МІСТА!!! А не району. Чого ті засранці, які нині пруться на голову ОТГ не робили своєї роботи коли були при посадах? Це їхні прямі обов'язки були! Вони мали б за це відповісти! А мер свої обов'язки виконував. Тому тепер і впоперек горла усім вам, засранцям! Я більш ніж впевнений якщо Поліщук пройде, то буде і Мазепи, і сокільська дорога. Отоді поговоримо, чупакабра ти лиса!
14 Жовтня 2020, 14:47
Тю, а для чого читати кошторис??? Зайшов во на цей сайтик, прочитав коменти тай всьо....Люди схаменіться вже трохи, читайте, навчайтесь бо ви ж тлумаками поробитесь з цими продажними журналюгами. Бачите проблемне питання, поцікавтесь, чому так вийшло. Ато, ойой на цілу область така новина, ніхто не хоче брати. Прямо нагабує відеоролик одного з кандидатів на голову РожищенськОГО ОТГ, який має пенсію людям підняти в покращити медЕцину))) Рожищенська мафія в ділі!!!)
14 Жовтня 2020, 14:52
Ооооо працівники міськради проснулися))))) впізнаю ваш стиль - це все не наше це все не ми))))) то якого х.. ви там сидите?????<br/>наступного разу як будеш йти на роботу то подивися у якому стані фасад вашої міськради))))) оце ви називаєте &amp;quot;більш-менш в хорошому стані&amp;quot; ПОЗОРИЩЕ! ви і ваш полушук боягуз
14 Жовтня 2020, 14:58
Бачу, як натхненно працюють продажні актівісти та Дурналісти проти Поліщука, що остаточно вирішив - буду за нього голосувати. Вже аж смішно, і в ФБ шкода та Гайворонська скулять на цій темі, і ця, не можу сказати що журналістка, бо то жесть, відробляє гроші на цьому просраному сайті. Чого так нервуєте? Ото буде 26 жовтня, нова рада та й вирішать по новому, що робити з цим приміщенням. Нє, зараз сруть-висерають аби тільки Поліщук був винен, аби тільки Поліщука перед виборцями обісрати. Чого ж вас так пре, тож півтора тижня лишилося. Боїтеся що не встигнете себе вибілити, а Поліщука очернити?
14 Жовтня 2020, 14:59
А до чого тут прості люди, і чому ім від цього має бути погано??? Супер круте і надсучасне приміщення лишається в місті, в Луцьк його ніхто не тягне. Приходьте, працюйте, лікуйтесь...
14 Жовтня 2020, 15:01
Кандидати перестаньте писати коменти, палатки на місці, газетки теж, вйо до роботи!!!)
14 Жовтня 2020, 15:03
Якими мільйонами? Це цільові кошти лише на реконструкцію приміщення під амбулаторія. Кошти світового банку. Змінити їх призначення неможливо. Якби приміщення пустувало б, то що воно також непотрібне громаді? Здай в оренду і отримуй кошти. Та й зрештою на кожен товар є свій покупець. А гаманцем була б отг
14 Жовтня 2020, 15:05
Фасад то так, то дууууже важливо, майже як Мазепи)
14 Жовтня 2020, 15:06
в чому проблема на якому балансі буде стояти ця будівля. Якщо перейде в Луцьку райраду, то її перенесуть до Луцька?))))) Працюйте собі на здоров'я, хай райрада вам робить другий поверх і кришу)))
14 Жовтня 2020, 15:09
Повністю підтримую! Та амбулаторія нікому не потрібна! Якщо хвора людина приїхала в Рожище, то їй набагато зручніше лікуватися в лікарні! Якщо потрібно до вузького спеціаліста? То як?
14 Жовтня 2020, 15:11
До речі, да. Там стільки землі ще. Господарник нормальний одразу би побачив, як звідти гроші вирулити для громади. Господарник! А це не про поліщука. Просто нормальні люди розуміють, що віддавати таке майно - це недалекоглядно і не по-господарськи. Всі про це кажуть: і банк, і медики, і та ж Гайворонська і Шкода. А Поліщук тільки плачеться, що всі на нього ополчилися і ховається за спинами депутатів.
14 Жовтня 2020, 15:16
не рви дупцю, не будеш ти заступником! і не ховайся за ніками &amp;quot;місто&amp;quot;. бо ти не його голос! А я тобі як депутат кажу, не голосував і не буду голосувати за прийняття на баланс цього приміщення. Бо це якраз і є не по господарницьки - витрачати кошти на добудову цього приміщення, якщо у нас купа проблем у ЦРЛ! Весь спектр послуг має бути в ЦРЛ, а не в чорта на кулічках! І Поліщук не плачеться, він висловив думку депутатів міської ради! Чомусь нині плачуться та кіпішують тільки ті, хто вирішував робити реконструкцію (хоча це гучно сказано) приміщення під амбулаторію.
14 Жовтня 2020, 15:37
Поліщук це ніудачник<br/>він добре знав шо програє вибори того ліг під палицю<br/>да виграє але якою ціною<br/>яке уніженіє<br/>фу<br/>гидко
14 Жовтня 2020, 15:43
Бридко - це тільки читати твої тупі коментарі. Йдіть ви в сраку зі своєю амбулаторією хрен знає де, коли можна всі послуги надавати в одному місці в лікарні. Не думаючи за людей знайшли місце де можна відмити гроші , а тепер чухають свої дупи бігають, що ж то буде як будуть перевіряти на що пішли гроші.
14 Жовтня 2020, 15:51
Ну от і все. Коли не вистачає аргументів по темі, то йдуть образи і плітки. Ваше нутро буже брудне! Поліщук не під кого не лягав, але з огляду на ваш розум, ви цього не зможете зрозуміти. Тому кажу до тих, хто це буде читати: Поліщук йде за підтримки партії &amp;quot;За майбутнє&amp;quot;. Тобто він не є її членом. Кандтдатуру Поліщука підтримує нардеп Рубльов, який погодьтеся, чимало робить для нашого району навідміну від попередника Мартиняка. І чисто з господарницьких мотивів Поліщук поступив правильно. Тому що підтримка нардепа - це перший крок до розвитку ОТГ. Анатолійовичу, тримайтеся! Ще тиждень ці гадюки на пательні будуть сичати та плюватися ядом!
14 Жовтня 2020, 15:52
Рожищани,ви розумієте що бубочка і бидлодепутати зганьбили нашу громаду перед прямим інвестором Світовим банком?Можете забути за інвестиції,розвиток,створення робочих мість і т.д. В таку громаду з такою владою своїх грошей вкладати ніхто не буде,тому що в цієї худоби поняття немає що таке іміджевий проект.А імідж в бубочки і кнопок які його обслуговують- імідж обісранців.
14 Жовтня 2020, 15:59
от цікаво, а чому Копачівська ОТГ також не захотіли брати на баланс?<br/>не все там так добре, як розписують всякі бурі алінки і паламарики! знайшлись спєци засрані!<br/>за рішення не брати голосували депутати міськради а не особисто голова!
14 Жовтня 2020, 16:09
Прррррр. Стапе. Хто кого зганьбив? Рішення ремонтувати це приміщення було вирішене депутатами райради, а не міськради! Тобто вони все підписали, Світовий банк гроші вклав, а райрада свій відсоток ні!!! І евріка!!! Депутати міськради винні в тому, що не хочуть з кишені громади платити за будь що до чого не були причетні!!! Хай Музика, Гайворонська та Шкода беруть тепер свої гроші та виконують зобов'язані за які ставили підпис!!!
14 Жовтня 2020, 16:17
Зганьбили та ганьблять дальше себе ті хто придумав замутити таку херню з тим приміщенням. Це блін треба було дуже довго думати щоб таке придумати і знайти таке місце
14 Жовтня 2020, 16:26
&lt;p&gt;Звісно що такий прецендент вперше на Волині, бо мабуть немає більше таких дол....ів, які маючи здоровенну п&amp;#39;ятиповерхову будівлю ЦРЛ вкладають гроші в занедбане приміщення в чорта на кучках!&lt;/p&gt;
14 Жовтня 2020, 16:28
https://rozhyshche.rayon.in.ua/news/200260-u-rozhishchenskomu-raioni-hochut-stvoriti-visim-ambulatorii-ta-desiat-punktiv-zdorovia?fbclid=IwAR1272-nv_y4ALSb2UH6ND6OtL70C1Nk0dolLoXK5yAcSmdjtXWthOtJSM8
14 Жовтня 2020, 16:30
Якщо тобі щось не ясно,то перечитай спочатку статтю,а тоді мій комент ще раз.До чого тут ці всі пройдохи типу Гайворонської ,Шкоди,Музики?Може це вони ,йому і його депутанам, наклали в труси перед інспекторкою?
14 Жовтня 2020, 16:30
Не можу вдуплитися, які це і де саме могли б створитися нові робочі місця? В Європі немає ідійотів, щоб інвестувати кошти в корумповану країну зі стадом імбіцилів цейевроінтеграції.
14 Жовтня 2020, 16:33
У Рожищенській районній державній адміністрації відбулась нарада, на якій обговорили питання планування, фінансування та розвитку спроможної мережі з надання первинної медичної допомоги у Рожищенському районі.<br/><br/>Захід організували 4 грудня. Про це повідомили у РДА.<br/><br/>Нарада відбулась за участю голови РДА Інни Гайворонської та голів місцевих рад району. Перед присутніми виступила головна лікарка Рожищенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик. Посадовиця повідомила основні критерії та план формування спроможної мережі надання первинної медичної допомоги.<br/><br/>Стаття за 16:21 04.12.2019
14 Жовтня 2020, 16:40
Замутили аферу з троянським конем для громади одні ворюги, а гріхи хочуть на Поліщука почепити. Один Паламар, як святий, хоча додік і жук ще той.
14 Жовтня 2020, 17:00
Так,а я про що?Стадо імбіцилів неприйняло іміджеве рішення і обгадилось.Хто з європейців вкладатиме сюди гроші?
14 Жовтня 2020, 17:28
ото твої неімбіцили хай доведуть почату справу до кінця. Нефіг свої проекти скидати на когось!
14 Жовтня 2020, 17:58
Якщо розібратись, дійсно, РДА до цієї порі вже мала би за 4,7 млн зробити ремонт не лише тої «частини приміщення», а всього повністю приміщення, а то смішать народ тими роботами.... 16 вікон, пінопласт зовні, дешеві <br/>внутрішні облицювання і роботи... нема слів...<br/>І ще хочуть проблеми і недоліки райдержадміністрації повісити на місто і мера особисто... То ганьба такій політиці і їх чиновникам!!! Гроші - терміново зробити аудит і перевірити недоцільність використання коштів! Тому що тут реальний дерибан... І нехай відповідають за свої злочини. <br/>Тепер - лише За Поліщука✔️, тому що чоловік реально оцінює ситуацію і не лягає під керівництво району, яке хоче перекласти свої негаразди на плечі іншого. Логічно подумати, то й на території ЦРЛ, де частину займає первинка, за такі гроші Світового банку можна було б поруч будівлю звести і ремонт завершити, то хоч було б зручно для людей. А так- не знаю, для кого розраховане і для чого те приміщення в іншій стороні міста комфортне...
14 Жовтня 2020, 18:05
І ніяк інакше, а тоді усіх хто хотів випендретись до стінки. За людей вони хвилюються!!! За власні дупи ви думаєте і все!!! І нічого хорошого ні для міста, ні для району ви ніколи не зробили!!!
14 Жовтня 2020, 18:06
Будемо в туалетах лікувати людей нащо нам щось нове
14 Жовтня 2020, 18:07
Повністю вас підтримую. От я на свій хлопський розум думаю ,як так може бути, що амбулатораю у військкоматі &amp;quot;реконструювали&amp;quot; за 4,7 млн, а будинок сімейного типу на Дорошенка в Рожищі будують з нуля, зі всіма комунікаціями та майданчиком зі штучним покриттям за 4 мільйони 999 тисяч гривень?
14 Жовтня 2020, 18:08
Підтримую мера і дупутатів, нафіг кому та амбулаторія, з головою хватить лікарні, в яку треба теж вкладати купу грошей. А від того що те приміщення буде на балансі району а не міста чи отг воно в луцьк не переїде, хай доробляють
14 Жовтня 2020, 18:14
Який позор не мати нічної аптеки у місті, вдруг, щось станеться серед ночі то бери таксі і їдь в Луцьк за ліками.
14 Жовтня 2020, 18:23
Можна подумати, що від приміщення змінитться якість вашої меддопомоги! Не смішіть мене! Раніше проста фельдшерка в холодному, маленькому ФАПі надавала якісніші послуги, ніж тепер сімейні лікарі. Мало того, вона ще ночами бігала через усе село на виклики. І їй не треба було ніякої &amp;quot;подяки&amp;quot;, бо це були справжні люди честі! А ви тепер сидите в теплих кабінетах, машина під дупцею і ще все не так. А люди як ходили до перевірених лікарів з ЦРЛ так і ходять. Може відкрию вам секрет, але одиниці лікуються за вашими рецептами. Так що якщо й треба вкладати кошти у приміщення, то для лікарів ЦРЛ!
14 Жовтня 2020, 19:04
100% правильне рішення депутатів!!! Пам'ятайте, що якщо там ошивається зграйка активістів на чолі з Аліною то діла там не було і не буде!!! Або ж як пояснити не зацікавленість даних людей у цьому питанні раніше!? Де ви були коли кошти виділялись???? Ви що не бвачили що там робилось??? Ау!!! А тепер оооо, так, це дуже якісне приміщення, з розваленим другим поверхом і дірявим дахом!!! Беріть, бо ж там аж 3 га. землі!!! Ще вам мало землі, мало будинків??? Бридко слухати й дивитись на увесь цей цирк!!!
14 Жовтня 2020, 19:11
Ось це обличчя справжніх дружніх та активних активістів, які ще вчора гадили Гайворонську і компанію, а сьогодні Поліщук їм на стільки перейшов дорогу, що вони усі дружать проти нього) Браво, дружба понад усе)
14 Жовтня 2020, 19:50
Активісти-це порядні,патріотично налаштовані громадяни України,а це кодло,яке так яро називало і називає себе активістами всього лише зацікавлена шайка , роблять тільки що їм вигідно!!!!
14 Жовтня 2020, 19:50
Поліщук то є гімнюк він за людей не думає,а за свою дупу.Засранець,брехун
14 Жовтня 2020, 20:07
от ти і є продажне чмо з кодла актівістів, яке відробляє зарплату від опонентів Поліщука!
14 Жовтня 2020, 20:17
Ті хто &amp;quot;за&amp;quot; передачу амбулаторії на баланс ОТГ - неможуть пояснити доцільності ремонту приміщення, а тільки ображають та ллють бруд на Поліщука, ті що проти - говорять реальні, правильні, обгрунтовані речі. Парадокс)))
14 Жовтня 2020, 21:50
Бо для цього треба щось підівчити, підчитати, а так егегей...всі продажні...егегей ми вас врятуєм...сміхуни тай годі)
14 Жовтня 2020, 21:50
Не хочу образити сімейників,але все що вміють то поміряти тиск,рівень цукру в крові(бо мають глюкометри) ,а далі відправляють в ЦРЛ і ще не хоче направлення дати до вузького спеціаліста(програма вічно зависає) каже іди,якщо не захоче прийняти то тоді дамо...<br/>А уявіть собі того сімейника в районі військомату.Хто там зробить вам флюорографії,чи рентген,навіть не буде з ким проконсультуватись з вузьких спеціалістів...Краще б купили за ті мільйони мед обладнання.
14 Жовтня 2020, 22:22
Це просто мову віднімає!((( Я тим політикам можу тільки побажати опинитися на місці простого робітника який і так незнає чи звернутися в лікарню бо там і так бардак(, і часу немає за клопотами та і грошей ледве на комунальні вистачає(, а в аптеці огого ціни(((, то тільки й бігати з одного кінця в інший та ще й встигнути на маршрутку(((
14 Жовтня 2020, 22:56
Чудо ти! Очі відкрий! Крім твого Поліщука є ще багато людей, які бачать, думають, якось реагують на різні проблеми.
14 Жовтня 2020, 23:31
амбулаторія це не все приміщення це по перше. а по друге тільки власник вирішує що роб<br/>ити з приміщенням.вкладати кошти, здати в оренду, чи змінити цільове призначення і продати. У нас все можливо...
15 Жовтня 2020, 00:16
На минулому тижні депутати Копачівської сільської ради відмовились давати згоду на прийняття у власність майна по вул. Мазепи, а також колишнього військового містечка в біля с. Уляники. &amp;quot;Совпадєніє? Нє думаю...&amp;quot;
15 Жовтня 2020, 01:14
А де це взагалі буде???
15 Жовтня 2020, 03:15
Мабуть домовились приміщення тої амбулаторії якимось підрубльовникам оставити.
15 Жовтня 2020, 11:50
А давайте ще й лікарню туди перенесем, навіть дивно як ще такої ідеї ні в кого не виникло. Гроші візьмем і в Світового банку і в МВФ, це ж непочатий фронт роботи. Мудаки
15 Жовтня 2020, 12:03
О, як Шкода та адміністрація, зі своїми продажними, які називають себе активістами, а насправді звичайні тітушки, тому що борються не за те, що краще для людей, а там де більше заплатять, чи пообіцяють, переживають за народ. Все для вас, хай люди їздять по сто разів з Мазепи в лікарню, з лікарні на Мазепи.
15 Жовтня 2020, 12:58
Всі добре знають чого мер не хоче того приміщення. З ним нормально поговорили для того щоб він його не взяв. Хтось поклав на те приміщення око і зараз все робить для того, щоб воно стало нечійним
15 Жовтня 2020, 16:26
Пропоную другий поверх віддати атовцям під квартири. Чому лише Кривов'язюки змогли отримати квартиру від держави, інші учасники АТО, що не заслужили житло?
15 Жовтня 2020, 17:31
Прикро що в Україні, крім відсутності хороших керівників, відсутні і європейські демократичні свободи. Чому на виборчих перегонах до органів місцевого самоврядування відсутні представники партії шарія, опзж, партії кукан? Рожищани, якщо ми хочемо зберегти райлікарню, то замість амбулаторії по вулиці Мазепи можна зробити офісні приміщення представництва нато, обсє, лбгт, компартії рф та китаю, польське консульство, сервіс митного акцизу на автотранспорт, офіс флешмобіста-додіка, офіс баби василини, офіс секретаря спілки ветеранів ато. Таке поєднаня різних представництв ще більше зацікавить іноземних інвесторів.
16 Жовтня 2020, 18:17
Цікаві ви люди, рожищанин. Про що ви всі мелете, забудьтеся немає вже Рожищенської міської ради. Є ОТГ. А тут живуть ще й сільські жителі, яких до речі в сумі більше. А ви всі кукурікаєте, що амбулаторія на Мазепи, на відшибі. Там незручно, при чому навіть мер Поліщук, який я так розумію не дуплить куди він балотується. Ми такі ж мешканці ОТГ, як і ви рожищанин. І не вам вирішувати, де нам зручно, бо нам і до црл далеко
16 Жовтня 2020, 20:32
В яких туалетах лікувати,якщо навіть громадської вбиральні бубочка з депутанами не побудував?
16 Жовтня 2020, 20:36
То їзди курв.. в обласну,якщо тобі не зручно!
16 Жовтня 2020, 21:49
Яка громадська уборна в Рожищах?, земляче. Всі земельні ділянки в місті Рожище по два-три рази перепродані і цільове призначення змінено. Великі госпідарнікі навіть не змогли змусити самострой за рестораном демонтувати. Доречі, кому увечері припре пок@к@ти, можете біля голандської тополі присісти, також там і коника з підводою можна прив'язати.
16 Жовтня 2020, 23:25
Та гопідирники походу взагалі жодного самобуду не демонтували.Вони або поля поливали,або клумби перед знаком “РОЖИЩЕ” сапали
17 Жовтня 2020, 00:06
&lt;p&gt;Після прольоту на виборах - підуть до Віктора Редзія на посаду завгоспа ЦРЛ, там всеодно нічого не треба буде робити. А може бізнес відкриють....поставлять дві морозилки і будуть морозиво продавати.&lt;/p&gt;
17 Жовтня 2020, 01:19
Гарна новина є для орендарів офісів у &amp;quot;Теплоцентрі&amp;quot;. Підєднання до центральної каналізаційної мережі виконане новими трубами...., за рахунок підприємства ПЖКГ. Друг Анатолій(екс очільник комунгоспу) допоміг другу Валерію(Бурому). Вчасно спригнув Медведик з посади дирехтора ПЖКГ. Аудиторська перевірка могла б принести тимчасові негаразди та дискомфорт. Доречі, воєнком та охвіцер у четвертому поколінні Олег А.(1976р.н.) також вчасно перейшов на службу до Ківерець. Гріхи за відмазаних громадян під час воєнної мобілізації 2014-16 рр. могли б зацікавити воєнну прокуратуру, ДБР, СБУ.
17 Жовтня 2020, 01:50
Кандидати, які невпевнені у достатній кількості голосів своїх виборців, могли б провести агітаційні заходи серед Дітей Богдана, ромалів, топтунів асфальту та просто вуличних ратазєїв. Наразі, всі вказані особи, мають конституційне право брати участь у виборах, а їхня невибагливість до матеріального заохочення - дозволить агітаторам проводити неодноразово агітаційні заходи за невеликі фінансові витрати. Чекушка на рило та пляшка півасіка здатні надійно стимулювати своїх обранців.
17 Жовтня 2020, 02:28
Думаю пенсіонерів і незахищені верстви населення краще стимулювати продуктовими наборами з логотипом партійного бренду чи обличчям невпевненого в собі кандидата. <br/>Деякі невпевнені кандидати роздають принтери і телевізори для бібліотек і шкіл,прикриваючись благодійністю.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром