Переспа: відбулося родинне свято присвячене Дню матері та Міжнародному дню сім’ї

16 Травня 2017, 14:00
5524

14 травня на площі Миру села Переспа Рожищенського району відбулося родинне свято присвячене Дню матері та Міжнародному дню сім’ї.

Захід організований Волинським обласним, Рожищенським районним центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Переспівською сільською радою.

Йдеться на сторінці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

На свято зібралася чимало жителів Переспівської територіальної громади та їх гості. Перед початком святкове дійство благословив настоятель Свято-Михайлівського храму села Переспа протоієрей, отець Михаїл.

З вітальними словами виступили очільник громади Віктор Лук’янчук та запрошені гості – голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська, заступник начальника департаменту соціального захисту Волинської облдержадміністрації Олена Комар, директор обласного центру СССДМ Василь Панчук.

Під час свята діти брали участь у цікавих майстер-класах: виготовленні патріотичних сувенірів від громадського руху «Мистецький форпост» (Віталій Шевченко), ліпили з глини (ГО «Зірка Надії»), гралися з аніматорами.

Також в цей день працювала «психологічна майстерня», в якій кожен охочий зміг отримати пораду фахівців щодо взаємостосунків з дітьми; виставки-ярмарки від народних умільців – вироби з полімерної глини (техніка керамічна флористика), з фоаміраму, вишиті рушники, ляльки-мотанки.

Гості свята з радістю переглянули концертну програму з виступів творчих колективів клубних закладів культури сільської ради, дітей та вчителів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Переспа, презентував свою творчість Сергій Янишевський та кавер гурт «PartyFon»




1





1


2








1




1





 

Коментарі
17 Травня 2017, 03:03
зовсім не сподобалось свято
17 Травня 2017, 12:46
Той хто насправді прийшов дивитись виступи,було цікаво,дітки теж порозважались .Ті хто шукає на свій зад пригод,їх знаходять у всьому,і як правило такі концерти не інтересні,чому тоді ішли,щоб потім негативно відгукуватись.таким людям є порада,дайте собі вже спокій,зробіть лад у сім'ях,і порядок у головах своїх)))))))))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024