«Хочу, щоб громада пишалася моїми вчинками», – кандидатка у депутати Рожищенської міськради Алла Базилюк

13 Жовтня 2020, 09:10
4220

Базилюк Алла Миколаївна – кандидатка у депутати від «Об’єднання Самопоміч» у виборчому окрузі № 1 (місто Рожище). 

Народилася 19 червня 1977 року в місті Рожище. У 1994 році закінчила Рожищенську ЗОШ № 1. Згодом продовжила навчання у Луцькому державному технічному університеті, здобула електротехнічну освіту, ступінь бакалавра та спеціаліста.

Працює за спеціальністю у Рожищенській філії ПрАТ «Волиньобленерго». До слова, наступного року жінка святкуватиме двадцятиріччя професійної діяльності.

Вирішила іти у депутати, бо хоче покращити життя людей, бути корисною, допомагати та зробити свій внесок у розвиток краю.

«Маю на меті покращити життя громади, щоб ми рухалися вгору, процвітали та підкорювали нові вершини. Я переживаю за майбутнє наших нащадків: у якій державі вони будуть жити, що будуть мати та чи будуть пишатися своїм краєм. Для того потрібно щось робити уже зараз, тому я іду в депутати! Хочу, щоб моя громада пишалася моїми вчинками, а Україна – процвітала», – каже пані Алла.

Чому саме «Об’єднання Самопоміч»?

Жінка говорить, що партія має ту ідеологію, яку вона розділяє. Впевнена, що робота з однодумцями буде продуктивною та зорієнтованою на хороший результат.

«Ціную чесність, відкритість та порядність у владі, тому й обрала «Об’єднання Самопоміч». Цих принципів буду дотримуватися й сама, аби вести діалог з людьми та вирішувати питання, які турбують громаду», – говорить жінка.

Алла Базилюк ділиться, що були сумніви та переживання, коли вона задумалась над депутатською діяльністю. Але згодом жінка зрозуміла, що мета є сильнішою за страх.

«Сумніви та страхи були, адже треба приймати важливі рішення та не підвести свою громаду. Але переживання відходять на другий план, коли є проблеми, які потрібно вирішувати уже зараз! Приємно бачити усе нові та нові освітлені вулиці та знати, що якась, хай навіть маленька частина твоєї праці та праці твоїх колег, приносить для людей радість та комфорт», – говорить пані Алла.

Вільний час жінка проводить з родиною, а ще захоплюється сільським господарством. Вважає, що багатство України – це її земля!

«Люблю свою землю, адже наша українська земля – це найбільша цінність нашого народу. Ми маємо зробити усе для того, щоб наші діти гідно працювали на нашій родючій землі, а не їздили тяжко працювати за кордон», – говорить Алла Базилюк.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024