«Наш «особливий» округ № 2 на місцевих виборах до ради Рожищенської міської громади», – Олександр Андрієвський

12 Жовтня 2020, 09:05
4888

Про себе Олександр Іванович Андрієвський не любить говорити багато. Каже, що прикипів душею до свого рідного села Рудня, де має багато хороших друзів і однодумців.

Народився Олександр 24 березня 1985 року. Закінчив Рожищенську школу № 3.

Тринадцять років пропрацював водієм навантажувача на Рожищенському сирзаводі. Певний час займав посаду заступника начальника цеху на цьому ж підприємстві. Зараз Олександр працює вже два роки у ТзОВ «Цунамі» за кваліфікацією водій навантажувача.

Нині разом з дружиною виховують двох дітей. Чотири роки тому побудував власний дім. Вирощує малину. Господарство має невелике, бо більшість часу віддає роботі.

Турбують Олександра Андрієвського і громадські справи. Переймається екологічною ситуацією на території краю. Планує на посаді депутата ради Рожищенської ОТГ впроваджувати заходи з відновлення популяції риби у водоймах громади.

Адже територія виборчого округу № 2 є унікальною за своїми природними ресурсами. Тут протікає річка Стир, Прутник, Конопелька, знаходиться Крижівське озеро та кілька ставків. Є достатня кількість лісів, які багаті на гриби та ягоди. Тому треба зберегти та примножувати ці багатства. Це дасть змогу створювати зони відпочинку як для жителів краю, так і гостей.

Олександр вважає, що туристичний напрямок розвитку неможливий без хороших доріг, тому потрібно буде всім депутатам долучатися, щоб виробити та втілити необхідні заходи зі створення якісних шляхів сполучення.

«Звичайно є багато проблем і у сфері освіти, медицини, культури. Спробую вирішити питання доїзду у дитсадок дітей з Рудні. Буду працювати над створенням умов по покращенню послуг сільської медицини», – відзначив Олександр Андрієвський.

Підсумовуючи сказане, кандидат вважає, що якісні дороги, розумне використання земель та природних ресурсів, створення хороших умов для проживання, охорони здоров’я, роботи, навчання та відпочинку і будуть основними показниками діяльності його як депутата ради ОТГ.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024