У Рожищі запрацював магазин домашніх смаколиків «Сита Родина»

11 Жовтня 2020, 09:10
10021

Нещодавно у Рожищі відкрили магазин напівфабрикатів «Сита Родина».

Заклад запрацював на вулиці Незалежності, 41 (поблизу ТЦ «Теплоцентр). Щодня там пропонують заморожені смаколики домашнього виробництва, які вже за кілька хвилин зможуть стати смачною вечерею, обідом чи сніданком на вашому столі.

Покупцям пропонують вареники з різними начинками, пельмені з різними видами м'яса, голубці з м'ясом та з грибами, чебуреки, картопляні зрази, котлети, фрикадельки, тюфтельки, шніцелі, відбивні, крученики, млинці та сирники.

Поціновувачів домашньої кухні потішить й ціна – від 62 гривень за кілограм замороженої й готової до приготування продукції.


Поруч з напівфабрикатами у магазині продають смачні ковбасні вироби від торгової марки «Угринівські ковбаси». За доступними цінами пропонують апетитні варені та ліверні ковбаси, сардельки, паштети, щоковину та шинку. Також є класичні сорти: салямі, московська та сервелат.

Окрім того, у магазині продають якісну молочну продукцію та свіжий хліб.

«З нами ваша родина точно буде сита. І на це не треба витрачати цілий день біля плити, краще присвятити час рідним», – зазначають у магазині.

Тут впевнені у якості продукції, тож продавці сміливо готують ці смаколики й у себе вдома. Кажуть, що це дуже смачно і по-домашньому, адже серед принципів закладу – домашня кухня, найкращі рецепти, ручна робота та натуральні продукти.

Магазин працює кожного дня. З 8:30 до 21:00 з понеділка по суботу та з 8:30 до 18:00 у неділю.


Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024