«Я віддаю себе людям, а вони хай вирішують», – кандидат у депутати Рожищенської міськради Микола Семенюк

08 Жовтня 2020, 13:13
6068

Семенюк Микола Васильович – кандидат в депутати Рожищенської міської об'єднаної територіальної громади від Рожищенської районної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Чоловік народився у Рудці-Козинській у 1964 році, де й проживає по сьогодні. Проблеми села йому знайомі не з телевізора чи інтернету. Вагомий життєвий досвід допомагає Миколі Семенюку долати непрості перепони долі.

Доводилося як депутату районної ради не один раз стояти за інтереси селян: відстоював важливі питання матеріального забезпечення шкіл району, амбулаторій та ФАПів, об’єктів культурної та соціальної сфери.

Насправді такою і має бути непроста робота депутата. Микола Васильович – людина принципова. Інтереси його виборців для нього – один з принципів життя. 

Микола – простий житель села, виховав трьох дітей, має вже чотири онуки. На питання про його хобі відповів просто – земля. Звикся на ній працювати, тож тепер це для нього – і робота, і відпочинок.

Микола Семенюк став фермером у нашому районі ще у далекому 1992 році. Займається вирощуванням зернових та технічних культур. Пройшов всі важкі дороги з утвердження та розвитку свого фермерського господарства. Його напрацювання та вміння будуть незамінними при розв'язанні проблем селян, які проживають на території Рожищенської міської громади.

Пан Микола має серйозні плани щодо підтримки будівництва сільських доріг, захисту природи рідного краю, раціонального використання земельних ресурсів.

«Я віддаю себе людям, а вони хай вирішують… За часів депутатства я робив все, щоб бути чесним та відкритим, і змінювати свою позицію життя не збираюсь», – додав на завершення Микола Семенюк.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024