Ілона Підлипна – кандидатка у депутати Рожищенської міської ради від «Самопомочі»

07 Жовтня 2020, 10:14
5824

Підлипна Ілона Левківна – кандидатка у депутати Рожищенської міської ради від «Об’єднання «Самопоміч» у виборчому окрузі № 1 (місто Рожище).

Жінка народилася 30 грудня 1975 року в місті Рожище. У 1993 році закінчила Рожищенську ЗОШ № 1. Згодом навчалася у Луцькому училищі культури та Рівненському державному гуманітарному університеті, здобула ступінь магістра. Наразі Ілона Підлипна працює у Рожищенській центральній бібліотеці для дорослих на посаді завідувачки відділу комплектування та обробки літератури.

У депутати вирішила піти, бо хоче бути максимально корисною для людей, допомагати та брати активну участь у вирішенні суспільно важливих питань. Жінка налаштована на роботу, зміни та перемоги, якщо її кандидатуру підтримають виборці.

«Дуже хочеться, щоб наша ОТГ стала заможною, сучасною, економічно-стабільною. Обіцяю бути чесною та відкритою перед громадою, послідовною та виваженою у прийнятті рішень», – каже кандидатка.

Чому саме «Об’єднання «Самопоміч»? Пані Ілона говорить, що їй близькі цінності партії, вона зустріла однодумців, справжніх патріотів та професіоналів своєї справи.

«Вирішила приєднатися до команди однодумців, професіоналів, людей не байдужих до чужої біди. Тут багато справжніх патріотів свого міста, села, краю. Ціную те, що ніхто не буде купляти свої голоси й сліпо виконувати чиїсь вказівки. Це люди справи, які об'єднані спільною ідеєю. Переконана, що обрані депутати від «Об’єднання Самопоміч» будуть працювати на користь і розвиток новоутвореної громади, над розв'язання проблемних питань для всіх людей і слово не буде розходиться з ділом», – говорить жінка.

Вільний від роботи час вона проводить зі своєю сім’єю, яка завжди підтримає, допоможе та вислухає, друзями чи за читанням книг. Полюбляє відкривати для себе щось нове і цікаве, захоплюється краєвидами Волинської землі. Восени любить їздити в ліс по гриби, адже тоді природа нашого краю виграє усіма барвами.

«Неможливо повернутися в минуле та змінити свій старт, але завжди є можливість стартувати зараз і змінити свій фініш», – цитує пані Ілона.

Вона переконана, що потрібно жити в ідеалі з усіма цінностями, впевнено іти до своєї мети й долати усі труднощі на своєму шляху. Для себе ж обирає та найбільше цінує: віру, надію, любов, чесність, порядність та істину.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024