«Майбутнє держави починається з турботи про найменших громадян», – депутатка Тетяна Панасюк

06 Жовтня 2020, 10:11
4059

Панасюк Тетяна Леонтіївна – кандидатка в депутати Рожищенської міської ради від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

«Я тут народилася, тут виросла і по сьогоднішній день працюю у місті Рожище», – так говорить про себе Тетяна Панасюк.

Вона нині є депутаткою Рожищенської міської ради. За час своєї каденції працювала над розв'язанням багатьох проблем рожищан. Зокрема, за її сприяння освітлили вулиці Мазепи, Пирогова. Жінка як депутатка провела серйозну роботу щодо організації ремонту дороги по вулиці Мазепи.

Про свою діяльність у міській раді багато говорити не любить. Каже, що люди звертаються не лише з її округу. І багато чого вдається вирішити позитивно.

Тетяна Панасюк особисто брала участь у написанні проєкту від Британської ради в Україні «Активні громадяни» через громадське об’єднання «Молодіжна платформа». Як результат такої діяльності – у Рожищенській районній бібліотеці для дітей діє єдина в області ігрова кімната, де розміщена сучасна комп’ютерна техніка, телевізор, іграшки, новинки дитячої літератури.

Депутатка впевнена, що турбота про майбутнє держави починається з турботи про наших найменших громадян, які виростуть освіченими патріотами свого рідного міста та держави. 

Своїм життям Тетяна Панасюк засвідчує про те, що треба завжди прагнути кращого.

Закінчивши Рожищенську середню школу № 2, вона пішла працювати помічником вихователя у дитячий садок. Пізніше, через велику любов до книг, поступила та закінчила Луцьке культосвітнє училище. Далі було навчання у Рівненському державному гуманітарному університеті, де отримала спеціальність «бібліограф – бібліотекар». Наступним кроком стало отримання ступеня магістра культурології.

Для своїх рідних та знайомих Тетяна – корінна рожищанка, хороша дружина, мати, яка виростила двох доньок та вже тішиться першим онуком.

Любов до своєї професії, вміння розв'язувати нагальні проблеми своїх земляків, прагнення до постійного вдосконалення стали визначальними у її житті.

Досвід, отриманий під час роботи у Рожищенській міській раді, змусив Тетяну по-іншому глянути на багато речей, адже кожен виборець сподівається, що його місто заслуговує на розвиток та процвітання.

Але передусім, пані Тетяна як чинна депутатка зосереджена на проблемах свого округу. Планує облаштувати зупинки на вулиці Мазепи, тротуари.
На її думку, важливим є і транспортне сполучення по місту. Є вулиці, з яких пенсіонерам важко дістатися до лікарні, адміністративних установ, закладів торгівлі.

Проблем перед депутатами стоїть багато. Але, якщо людина впевнена в собі, робить все необхідне для здійснення мрій, то мрії збуваються! Без сумніву, Тетяна Панасюк зможе і надалі відстоювати інтереси жителів Рожищенської ОТГ.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39