Каналізація не працювала 15 років: що знайшли у колодязях Рожищенської лікарні

05 Жовтня 2020, 09:03
8798

На території Рожищенської районної центральної лікарні провели гідромеханічну прочистку каналізації.

За словами працівників медзакладу, каналізаційна система не працювала належним чином протягом 15 років. Про це з місця події повідомив кореспондент Район.Рожище.

Як стверджує голова Рожищенської районної державної адміністрації Сергій Шкода, така ситуація склалась через халатне відношення керівництва лікарні.

«У процесі чищення виявлено засмічення колодязів будівельними матеріалами, внаслідок чого і забивались каналізаційні стояки, а стоки витікали в підвал. Це призвело до антисанітарних умов в підвальному приміщенні», – зазначив посадовець.

Фахівці, яких залучили для усунення проблеми, виявили, що система потребує прочистки за допомогою спецтехніки та встановлення люків на каналізаційних колодязях.

Як видно із системи публічних закупівель Prozorro, договір на водопровідні та санітарно-технічні роботи уклали з ТОВ «ВЕСТЕРН-БІЗ». Підприємство запропонувало найнижчу ціну на аукціоні – 55 900 гривень. Очікувана вартість закупівлі становила 130 тисяч гривень.

Читайте також: Антисанітарія та розмивання фундаменту: оглянули підвал Рожищенської лікарні



















Коментарі
05 Жовтня 2020, 12:34
Шкода показав не тільки “халатне відношення керівництва лікарні”,а й безгосподарність Музики,який 14 років “очолював ”Районну Раду і тільки виписував премії Редзію,та популізм Гайворонської,яка прошарабанилась на посаді 5 років і нічого не зробила
05 Жовтня 2020, 12:39
Якби не передвиборчий піар одного з кандидатів на посаду голови Рожищенської ОТГ - то мабуть ще 15 років райлікарня плавала у фекаліях. Треба в шию гнати Редзія та інших схожих на нього госпідарів-керівників. P.S. Каналізацію засмітили за часів президентства Ющенка. Невже ще тоді кривава Рука кремля знищувала інфраструктуру сонцесяйних цейевропейців? Знову зрада? Ганьба московії!!
05 Жовтня 2020, 12:48
Треба вибори робити кожних пів року тоді може і буде порядок
05 Жовтня 2020, 12:56
Сергій Дунець на засіданні депутатської ради вносив пропозицію збільшити зарплату Редзію. І знову, чмо, в депутати хоче йти.
05 Жовтня 2020, 13:02
Де всі сонцесяйні коментатори? А ну бігом починаємо писати коментарі про керівників міста та району! Лютий, ти де? Швиденько Бубочку, Бубочці, в Бубочку.
05 Жовтня 2020, 13:13
Скільки себе пам'ятаю, стільки райрада виділяє кошти на лікарню, зробити аудит виділених коштів на лікарню за весь термін керування музики і зразу цифри покажуть скільки відсотків залишалось в кармані цього "народного музиканта" а скільки "використав" найгеніальніший лікар і керівник лікарні на своїх "підстилок" і алкоголь .А то все виділяють.виділяють шпалери клеять , сніжкою мажуть, шпаклюють фарбують, а вигляд як в конюшні
05 Жовтня 2020, 13:14
Як не крути, а Сергій Шкода за пів року - зробив більше, чим всі рожищенські кєровнікі та постмайданівські випірдиши - за останні пять років. Папірєднікі Шкоди нічого не робили і знову лише обіцянками агітують за себе голосувати. Ой,... можу піти я голосувати за Шкоду.
05 Жовтня 2020, 13:29
Шановні читачі, подивіться уважно на фото в якому стані приміщення районної лікарні. Це мабуть планова декомунізація всього того, що залишилось після розпаду Союзу? Ау, майдануті, бігом все на цеглу та панелі розібрати, і прапора на купі брухту не забудьте вчепити.
05 Жовтня 2020, 13:33
О, пішли коменти сракошкодолизів. Ви реально думаєте, що він прийшов сюди з Маневич розбудовувати Рожищанщину та поприводив із собою людей із Ківерець? Що Шкода зробив за пів року на своїй посаді? Піарився та фоткався.
05 Жовтня 2020, 13:39
Ну дуже багато розуму треба було, щоб колодці від цегли та арматури битої і сміття почистити, що там той олень Кучинський робить, відрами воду прибиральницям видає під розписку і матеріали списує на "ремонт" і "профілактику" лікарні.
05 Жовтня 2020, 14:11
Вчи "мачастину" - Головним розпорядником коштів районного бюджету є (і завжди був) голова РДА (тепер Шкода)! Кошториси по ЦРЛ завжди і по тепер підписує, знову ж, голова РДА! То в кого і в якому кармані могло осісти? Що, перед виборами підгорає - гівном мазати всіх, щоб самому здаватися чистішим?
05 Жовтня 2020, 14:12
Лікарня замовила роботи, лікарня провела тендер, лікарня уклала договір, лікарня заплатила гроші, а кореспондент Район Рожище бере інтерв'ю у Шкоди. Щось попапахує замовними статтями.
05 Жовтня 2020, 14:47
О, з тої каналізації так засмерділо виборами! 1. &amp;quot;Каналізація не працювала 15 років&amp;quot; - з глузду з'їхали? вже б лікарні не було б - попливла б. 2. Лікарня за свої кошти промила каналізацію. А при чім тут Шкода? А Шкода йде на вибори! <br/>П.С. Підозріло із статтею, притьмом появляється коментар, ніби вказуючи хто &amp;quot;айяяй&amp;quot;. Чистої води маніпуляція!
05 Жовтня 2020, 15:16
Сенсація!!! &amp;quot;Каналізація не працювала 15 років&amp;quot; -друзі, а ви хоч уявляєте, що б то було, - та вже лилося б з вікон третього поверху. А де та точка відліку, хто визначив, що аж 15 років не працювала каналізація? Піарщики Шкоди? Звичайно, не без поломок, мережа то не нова, он по місту періодично копають, але таке? Розгулялася фантазія перед виборами.
05 Жовтня 2020, 15:26
Коли нема на чому, то на каналізації піаряться, паралельно &amp;quot;папередніків&amp;quot; поливаючи тими ж стоками. Отака от виборча кампанія від голови РДА! А все просто: фірма від Шкоди &amp;quot;освоїла&amp;quot; бюджетні кошти (лікарняні), а ще подали як велике досягнення.
05 Жовтня 2020, 15:28
Приперся Шкода з Маневич, щоб очолити чудову рожищенську команду керівників, активістів, громадських діячів.... Ай-я-яй, бере своїх з Ківерець. Правильно робить, що бере своїх. Гнати поганою мітлою треба все те рожищенське кодло. Чому каналізацію в райлікарні патнадцять років ніхно не ремонтував??? Мабуть в скверику борців за Незалежність вшановували, а потім день міста святкували наші сонцесяйні керовніки. Не пройдета на виборах - поїдете на Кромберг. Там постійно робочі місця наявні, і навіть на роботу будуть возити, але не легковушкою, а автобусом.
05 Жовтня 2020, 15:34
Бубочка,цього разу, до цієї каналізації не причетний.Тут немає його защо критикувати:)
05 Жовтня 2020, 15:40
Новоспечені кєровнікі хоча б роботу сортирів у лікарні налагодили через своїх фірмачів, а папірєднікі взагалі ніц не дуплилися. Жирок нагулювали на своїх схемах. P.S. Я бубочку сильно не критикую, це у Лютого іскорки &amp;quot;кохання&amp;quot; до Бубочки.
05 Жовтня 2020, 15:45
І хто казав, що гроші не пахнуть? P.S. Щось від Експерта немає коментарів. Ау, ти де Експерд???
05 Жовтня 2020, 15:45
Якщо команда така чудова чому ж на роботу в адміністрацію до себе за пів року нікого з них не взяв? Бо немає з ким працювати і в нашому районі не люди, як ви пишете, а кодло? Гарний підхід до людей, району та своєї типу команди.
05 Жовтня 2020, 15:45
На посилання на статтю і подивись фото куди зтікало все лайно<br/>https://rozhyshche.rayon.in.ua/news/14873-kudi-techut-nechistoti-z-rozhishchenskoyi-tsrl<br/>Розпорядником коштів є голова РДА
05 Жовтня 2020, 15:52
Цікаво, а хто визначив що 15 років не працює каналізація? Висвітіть, будь ласка свої джерела інформаціїї з підтвердженнями. <br/>А так - дешевенька сенсаційка, розрахована на недалеких.
05 Жовтня 2020, 16:54
Труби в райлікарні бул нечищені, тому і були деякі проблеми з сантехнічними комунікаціями. До речі, якщо у жінки трубу нечистити, то це також не є добре. Нерегулярне статеве життя - шкодить жіночому здоров'ю.
05 Жовтня 2020, 17:57
Реально Шкода ,як сантехнік з фільмів для дорослих,прочистив труби неодній медсестрі і лікарці,а цілій лікарні
05 Жовтня 2020, 19:19
Тут більше підходить сантехнік із фільму про Афоню:<br/>- Афоня, у вас зовсім атрофоване честолюбство.<br/>- Шо?<br/>- Ну відсутня тяга до слави ...<br/>З одним нюансом – все навпаки.
06 Жовтня 2020, 08:58
Шкода прийшоі на посаду і відразу видно його роботу.Людина все робить по господарськи.А ваш бубочка щось робить?Може Рожище розквітає,може робочі місця є?Нормальний керівник Шкода,людей з робрчих місць не винаняє,до всіх добре відноситься.
06 Жовтня 2020, 11:24
чого ж не виганяє? заступника аж з ківерець привіз що в рожищах немає людини?А начальника відділу освіти за що звільнив ? партія не та ?
06 Жовтня 2020, 12:08
Ото ковбасить шкодосраколизів, що аж в 5 ранку коментарі строчать, співаючи йому оди, що зразу видно його роботу. Причому під статтею де лікарня за свої гроші почистила каналізацію, інтерв'ю дав, обісрав всіх, як він ще селфі не зробив, в кращих традиціях
06 Жовтня 2020, 12:43
Правильно робить містер Шкода, що бере своїх людей. Шкода гравець, він веде свою гру, а ме жує сопельки. Довіряти треба тим людям - які точно не зроблять тобі пакость. Це у Зеленого велика надійна команда оленів, аж 73 відсотки. Неможна бути дурним, наївним, довірливим в сьогоденні. Це в часи Совка люди були більш щирими, хоча доносів стільки написали - що мало не весь Сибір освоїли, а сьогодні зовсім інші приоритети. Доречі, як кажуть: любити можна матір та батьківщину, а партію так само як труси треба міняти, щоб комфортніше себе почувати.
06 Жовтня 2020, 14:27
Ти нічого не попутав? Про своїх і оленів? Шкода від Слуги народу йде.
06 Жовтня 2020, 15:32
Була вчора а лікарн. <br/>Як смерділо так і смердить
06 Жовтня 2020, 15:59
Відрізок тротуару між райдержадміністрацією та ветеринарним коледжем - це ями та колдобини. Хто пропіариться на ремонті цієї маленької частини інфраструктури міста та покращить життя школярів, студентів, перехожих, а також сонцесяйних наших діючих та відставних чиновників, кандидатів, депутатів - паразитів на шиї державного бюджету України.
06 Жовтня 2020, 22:14
Пора в лікарні змінити керівника, засидівся вже. Давним давно нічого не робить і не добивається. Окружив себе такими ж безтолковими заступниками, які тільки дивляться, як побільше вкрасти. Вже багато років лікарня потроху розвалюється. Якщо так буде і далі не бачити Рожищанам лікарні. А в луцьку так нас всіх і ждуть. Не розумію тільки як з таким безтолковим керівником з початку року знов заключили договір, щей зарплату підняли до 56 тисяч, видно Гайворонська постаралася. Невже не можна було провірити, що він зробив для лікарні за попередні роки?
10 Жовтня 2020, 16:02
Нехай ще Шкода труби всі стокові поміняє, а тоді піариться, а не пару каналізаційних колодязів почистив за 70 000 і думає що цим очі всьому району замилить перед виборами. Як не толковий господар, то й не на тому себе пропіарив
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024