Рожищенська державна нотаріальна контора обслуговуватиме більше людей

30 Вересня 2020, 11:24
Фото ілюстративне 3167
Фото ілюстративне

На Волині змінили виконання обов’язків по нотаріальному обслуговуванню населення.

Про це інформує заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місто Львів) Ольга Семенюк.

У зв'язку із відсутністю державних нотаріусів в Любомльській, Маневицькій, Камінь-Каширській та Ратнівській державних нотаріальних конторах Волинської області обов'язок по нотаріальному обслуговуванню населення Любомльського району покладено на Першу Луцьку державну нотаріальну контору, Маневицького району – на Рожищенську державну нотаріальну контору, Камінь-Каширського району – на Любешівську державну нотаріальну контору, Ратнівського району – на Старовижівську державну нотаріальну контору.

Згідно з затвердженими графіками прийому громадян:

Прийом громадян Любомльського району здійснюється  в приміщенні Любомльської державної нотаріальної контори кожної першої та третьої середи місяця. В інші робочі дні тижня прийом громадян Любомльського району здійснюється в приміщенні Першої Луцької державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: м.Луцьк, Київський мікрорайон, 13.

Прийом громадян Камінь-Каширського району здійснюється  в приміщенні Камінь-Каширської державної нотаріальної контори кожної першої та третьої середи місяця. В інші робочі дні тижня прийом громадян Камінь-Каширського району здійснюється в приміщенні Любешівської державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: смт Любешів, вул. Свободи, 12.

Прийом громадян Ратнівського району здійснюється  в приміщенні Старовижівської державної нотаріальної контори кожного другого та четвертого четверга  місяця. В інші робочі дні тижня прийом громадян Ратнівського району здійснюється в приміщенні Старовижівської державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: смт Стара Вижівка, вул. Незалежності, 58.

Прийом громадян Маневицького району здійснюється в приміщенні Маневицької державної нотаріальної контори кожного понеділка та четверга тижня. В інші робочі дні тижня прийом громадян Маневицького району здійснюється в приміщенні Рожищенської державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: м. Рожище, вул. Незалежності, 31.

Читайте також: Які документи потрібні для реєстрації осередку політичної партії

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024