З-поміж кого обиратимуть депутатів Рожищенської міськради: списки партій

30 Вересня 2020, 09:23
7852

На вибори депутатів Рожищенської міської ради, що відбудуться 25 жовтня, зареєструвалось вісім партій.

Про це Район.Рожище повідомили у місцевій територіальній виборчій комісії.

Виборчі списки зареєстрували політсили «Об’єднання «Самопоміч», «За майбутнє», Аграрна партія України, «Слуга Народу», «Європейська Солідарність», «Батьківщина», Радикальна партія Олега Ляшка та «Національний корпус».

Кандидатів у депутати на вибори могли висувати тільки партії, самовисуванці участі в кампанії не беруть. Рожищенську громаду розбили на три округи. Партії зареєстрували кандидатів на цих округах і окремо – так званого «першого кандидата», не прив’язаного до жодного округа.

Отож, виборець побачить у своєму бюлетені назви партій, їх «перших кандидатів» та кандидатів, висунутих на окрузі, в якому відбувається голосування.

Списки партій, які йдуть на вибори до Рожищенської міської ради

 

«Об’єднання «Самопоміч»

«За майбутнє»

Аграрна партія України

«Слуга Народу»

«Європейська Солідарність»

«Батьківщина»

Радикальна партія Олега Ляшка

«Національний корпус»

Читайте також: 

Коментарі
30 Вересня 2020, 13:47
Невже кума Гайворонська,невзяла Танюшу Новосад в партию,вона ж служила правдою и неправлою вам и Савчуку ,добре хоч сожителю Горбачу знайшлось мисце в партии!!!
30 Вересня 2020, 13:51
Андрушка,цикаво скильки ти партий поминяв?и дали тоби прихисток в самопомочи цикаво яка буде наступна,ДЕпутат ти наш хроничний!
30 Вересня 2020, 15:50
Ну думав, що все вже бачив. Але виявилося, що ні. Мова йде про список кандидатів від партії Мальованка, ой вибачте помилився партії Олега Ляшка. Хоча насправді вона дійсно більше нагадує партію Мальованка. На що надіється пан Прокопчук, люди все ж не такі дрімучі як він собі думає. Хоча якщо ставив собі за мету просто освоїти партійні кошти на вибори, то тоді все зрозуміло. І так починаємо по списку: 1-Прокопчук Віктор, власник Мальованки, 2-Чмирук Руслана (Ісманалієва) - бухгалтер Мальованки, 3-Ісманалієва Ірина - мати бухгалтера Мальованки, 7та8- Овадюк та Олійник, кухарі Мальованки, 9-Дорощук Владислав, син рідної племінниці Прокопчук Рибалко Ліани, 10-Прокопчук Валерій, племінник Прокопчука, управляючий Мальованки, 14-Рибалко Ліана, племінниця Прокопчука, сестра Валерія Прокопчука, управляючого Мальованки. І це ще мабуть не все. Хто знає більше - публікуйте
30 Вересня 2020, 16:08
Тоді "Національний корпус" варто назвати "Орендарі Теплоцентру" ))))
30 Вересня 2020, 16:13
&amp;quot;люди все ж не такі дрімучі &amp;quot;<br/>я б не був настільки категоричним, згадайте 73 відсотка &amp;quot;мудрого&amp;quot; українського народу, який нещодавно проголосував за клоВуна
30 Вересня 2020, 16:25
хто в Аграрній партії аграрій і вирощує голанські тополя?
30 Вересня 2020, 16:37
Як це ХТО? Толік Давидюк в колгоспі працював замолоду, жінка його була головою колгоспу. Чим не аграрії. Войтович та Гризлій працювали в управлінні АПК, на папері так садили і сіяли, що куди вам всім. Підвальний у так званій профспілці все життя захищав селян-аграріїв. Правда ніхто не може пригадати того захисту, але дядько трохи в президіях при різних керівниках посидів.
30 Вересня 2020, 16:44
А де найпотужніша в майбутньому партія Опозиційна платформа за життя??
30 Вересня 2020, 16:47
До них напередодні вночі завітав національний корпус і вони вирішили не балотуватися
30 Вересня 2020, 17:06
Шкода тісно пов'язаний із Палицею, оскільки, із 2015 року є депутататом Луцької міської ради від Палицівської політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» так ще й податків в партію платив більше, аніж отримував доходу! Його внески втричі перевищили задекларований річний дохід (47,5 тисяч гривень). Нє, ну канєшно маладец, якщо вміє витрачати більше, аніж отримує)))))) <br/><br/>Не секрет, що Сергій Шкода із 2018 року був радником першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Недопада Григорія Вікторовича, теж з УКРОПУ. <br/><br/>Ще цікавий факт, що за два роки компанія депутата Шкоди «Бош-тепло», яка займається продажем, обслуговуванням та встановленням опалювальної техніки, встигла отримати замовлень на майже 400 тисяч гривень від комунальних установ Луцька та області.<br/><br/> А у 2019 році дружина Шкоди отримала від Фонду Палиці ще й грошову винагороду)))) От якось так все душевно там))))<br/><br/>Якщо хотіти пізнати Шкоду більше, то можна знайти БАГАТО чого цікавого)) Це лише квіточки!
30 Вересня 2020, 17:17
Тебе послухати, то виходить, що Шкода з мером Поліщуком в одній команді. Правда лише в тому, що посада керівника ОТГ одна, а гетьманів вже як мінімум двоє. Якась нестиковка. Може поясни у чому тут справа та як так виходить? Бо все, що в інтернеті про Шкоду написано ми й самі прочитаємо. До речі 400 тис. держзамовлень за 2 роки у Луцьку-це, що б ти знав навіть не копійки, це просто сльози.
30 Вересня 2020, 17:29
Як на мене, ви трошки щось путаєтеся. Коли Поліщук іде за підтримки партії безпартійним, а Шкода є депутатом Луцької міської ради від Укропу, а зараз вже Слуга народу. Партійні внески платив більші ніж своє офіційна зарплата і не один рік і не два. Як на мене зовсім різні команди.
30 Вересня 2020, 17:37
На рахунок держзамовлень фірми Шкоди цікаво було б глянути скільки їх його фірма отримала, але як на мене навіть 400 тисяч гривень для фірми із статутним капіталом 100грн, це немало. Річна зарплата 47тис грн в рік, фірма на 100грн. Але гроші партійні внески і не маленькі платити є. Бізнесмен ще той.
30 Вересня 2020, 17:44
Нічого я не путаю. Так, Шкода дійсно депутат від Укропу. Точно так само як і Рубльов, до речі кум Шкоди, був разом із Укропом, до ради обирався від Слуги народу, а зараз представляє За майбутнє. І це всього за рік часу.... Ось така . уйня, малята.
30 Вересня 2020, 17:46
До речі, Шкода також безпартійний. І так само як і Поліщук йде просто за підтримки певної партії.
30 Вересня 2020, 17:46
До речі, Шкода також безпартійний. І так само як і Поліщук йде просто за підтримки певної партії.
30 Вересня 2020, 17:50
Точно так, як і Шкода - виліз з-під пазухи Палиці, і юрк - президенту під жо... Ось така . уйня, малята.
30 Вересня 2020, 19:01
Коментарі з посиланнями на сторонні ресурси видаляються!
30 Вересня 2020, 19:51
Де таке прописано, що в коментарі, які ЗАУВАЖТЕ не несуть образ лише факти, не можна давати посилання на інші ресурси? <br/><br/>Ось ваші правила: <br/>1. КОМЕНТУВАННЯ МАТЕРІАЛІВ ВИДАННЯ «РАЙОН.РОЖИЩЕ»<br/><br/>1.1. Коментувати публікації розміщені на сайті «Район.Рожище» має право кожен користувач сайту. <br/><br/>1.2. У коментарях заборонено:<br/><br/>- ображати людей;<br/>- вживати лайку;<br/>- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;<br/>- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);<br/>- порушувати закони України.<br/><br/>1.3. Коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил, адміністрація видалятиме.<br/><br/>1.4. Користувач, який вказав у коментарі своє реальні ім’я та прізвище, має право скаржитися на коментарі інших користувачів, які стосуються його особи, а також вимагати від редакції пояснення щодо видалення його коментарів. <br/><br/>1.5. Редакція інтернет-видання «Район.Рожище» залишає за собою право змінювати вказане ім’я користувача, а також взагалі видаляти його коментар, якщо у тексті є ознаки того, що користувач підписався іменем і прізвищем іншої реальної людини. Така норма необхідна, аби уникнути зловживань.<br/><br/>1.6. Редакція інтернет-видання «Район.Рожище» залишає за собою право повідомляти читачам про факти маніпулювання у коментарях – такі як написання коментарів одним користувачем під різними ніками. <br/><br/>1.7. Редакція інтернет-видання «Район.Рожище» не несе відповідальності за достовірність інформації, поширеної користувачами у коментарях. Відповідальність за можливі наслідки оприлюднення інформації у коментарях несе користувач, який її оприлюднив. <br/><br/>1.8. На сайті можуть діяти різні режими коментування – залежно від змісту публікації, поведінки коментаторів тощо. Основні режими коментування:<br/><br/>А) коментування без премодерації (написаний користувачем коментар одразу видний усім іншим користувачам),<br/>Б) з премодерацією (редакція перевіряє коментарі перед їх появою на сайті),<br/>В) без можливості коментування. <br/><br/>Останні два режими встановлюються редакцією для публікацій з особливо високою ймовірністю порушення правил коментування.<br/><br/><br/>Але ЗАУВАЖТЕ!!! У вашиш же правилах вказано, що &amp;quot;- ображати людей; - вживати лайку; - висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш&amp;quot; НЕ МОЖНА. А у вас коменти просто кишать цим!!! То це як називається? Ви людині, яка звертається до вас, кажете, що слово проститутка, вжите до неї, на ваш погляд не є образливим!? Ви себе за Бога вважаєте?
30 Вересня 2020, 20:11
А де Перемога Пальчевського? Я так розумію їх не цікавить наше болотце їх цікавить Ласкавий. Цікаво.
30 Вересня 2020, 20:15
та й в перших номерах &amp;quot;СН&amp;quot; стоять інтригани,шептуни ...
30 Вересня 2020, 20:24
У перших номерах стоять ті, хто знає що не пройде :) Бо вони ніхто і звуть їх ніяк :)
01 Жовтня 2020, 01:00
Вельми поважна, шановна, незаангажована редакція сайту Район -Рожище. Звертаюся до Вас з таким питанням, скажіть будь-ласка, чому Ви видаляєте коментарі під цією статтею про Гайворонську і Савчука. Я вірю в те, що у Вас на це є дійсно причина, яка не дозволяє Вам порушити свої моральні принципи. Чим Вам завинили пан Прокопчук, про партію якого тут дуже розлогий коментар та багато інших кандидатів від інших партій, щодо яких Ви допускаєте всі написані коментарі з з мягко сказано образами. Повторюся, я в Вас вірю, непідкупна Ви наша!
01 Жовтня 2020, 01:09
Перший комент про гайворонську і саву,чим ти незадоволений?
01 Жовтня 2020, 01:20
Ще раз запитаю, може не достатньо зрозуміло висловився, шановна редакція, коментарі були дуже цікаві просто не встиг дочитати, і мені цікаво чому їх видалили, справедливі Ви наші?
01 Жовтня 2020, 05:56
В Україні зброд в депутати балотується, в Білорусії зброд на вулицях майдаунить, в Росії зброд в глибокій опозиції затіхарився. Україна -- цейевропа.
01 Жовтня 2020, 08:19
&amp;quot;національний корпус&amp;quot; варто назвати кодло аваковських кончених імбіцилів (какі) . Виконують вони лише команди своїх господарів-олігархів під виглядом націонал-патріотів. Якщо вони вимахнуться до своїх панів, то ватажків нацкорпусу відправлять туди само - куди відправили заступника очільника &amp;quot;правосєків&amp;quot; Олександра Музичко, більш відомого під паганялом Саша Бєлий, а рядові шістки просто розбіжаться по кущах та по нових різних політичних шарагах схожих на цирк шапіто. Можливо з часом, когось з главарів корпусу, Рука кремля знайде, так само, як агент Стаховський знайшов Степана Бандеру в Мюнхені. Тоді яйця когось з ватажків-радикалів підуть у приватну колекцію екс-директора ФСБ - Владіміра П.
01 Жовтня 2020, 08:38
Вивчайте історію по фактах, а не по розповідях бовдурів педагогів та по інтертетівському болоту. Історія розвивається по спіралі. В історію можна увійти, а можна влипнути. Недаремно Фонди Соросят для стада дурників два кіпіші проплатили і майданами назвали.
01 Жовтня 2020, 13:40
Трішки з історії або чи допоможуть Інні Гайворонській посісти крісло голови ОТГ заслуги АТОвців<br/><br/>Прикро, звісно, що Інна Михайлівна згадала про атовців тільки тому, що завдяки їх заслугам планує вїхати в Рожищенську ОТГ. Видно наобіцяла хлопцям чимало, вона то вміє. Тим не менше. Трішки історії. Може самі атовці цього не знають...<br/><br/>Олег Савчук, він же чоловік Інни та кандидат на посаду голови Копачівської ОТГ, свого часу був призначений очільником Рожищенської РДА президентом Віктором Ющенком за рекомендацією Володимира Бондаря. Однак у 2008 році його єдиного на всю Україну керівника району Віктор Ющенко звільнив з ганьбою із формулюванням «за неналежне виконання службових обов’язків». Зокрема, через дерибан землі у Копачівці.<br/><br/>У 2010 році міський голова Луцька Богдан Шиба «реанімував» Олега Савчука, призначивши директором КП «Зелене господарство». Але й тут діяч впровадив корупційні схеми і цього ж року був позбавлений посади. Луцький міський голова Богдан Шиба порадив директору КП «Зелене господарство» Олегу Савчуку «молитися Богу та Верховній Раді за те, що вона відклала зміни до закону про корупцію», а перший заступник мера Лариса Соколовська запропонувала Савчуку «шукати нову роботу». <br/>З березня 2015 року його дружина Інна Гайворонська почала очолювати Рожищенську РДА. Її призначення супроводжувалось шинами, гучним скандалом і серйозним супротивом громади. <br/>Ну, погодьтеся, всі розуміли хто буде справді керувати районом (згадуймо про деребан землі, - авт). Не буду описувати те &amp;quot;керування&amp;quot; на теренах інтернету є багато інфи. Тільки нагадаю, що у 2016, 2017 та 2018 роках звіт цієї красивої панянки (таки красива, що там казати, - авт) депутати районної ради НЕ ПРИЙНЯЛИ!!!<br/><br/>Заслухавши оптимістичні звіти Інни Михайлівни депутати &amp;quot;прозріли&amp;quot; від брехні та нагадали про закриття шкіл у районі, про жахливий стан доріг (та ж Промислова у Рожищі та дорога на Сокіл!!! за які б вона горло мала б усім гризти, але НІТ, такого не було)), про нечесних бізнесменів, які орендують землі і не сплачують податків, про «санта-барбару» із призначенням начальника райвідділу освіти, внаслідок чого і лихоманило освітню галузь в районі. https://rozhyshche.rayon.in.ua/news/25449-gaivoronska-i-muzika-pobili-gorshchiki<br/><br/>Найбільше обранці рожищенської громади обурювалися щодо обіцяного будівництва на території дитячо-юнацької спортивної школи сучасного стадіону з великим футбольним полем, майданчиками для баскетболу, волейболу та біговими доріжками зі штучним покриттям. Якщо коротко, то саме Інна Михайлівна причина провалу реконструкції стадіону «Колос», на який із Держбюджету були виділені гігантські кошти. Замість того, щоб взяти спорудження цього об’єкту під свій контроль, з невідомих причин Інна Гайворонська погодилася на «проведення тендеру, який провело… з третьої спроби Управління капітального будівництва облдержадміністрації». Підсумок плачевний: горе-підрядник коштів не освоїв, багатомільйонний транш повернувся в Київ, мешканці району – не з сучасним стадіоном, а біля розбитого корита та з тією ж Інною Гайворонською в кріслі.<br/>https://rozhyshche.rayon.in.ua/news/62677-rozhishche-deputati-rairadi-vdruge-ne-progolosuvali-za-zvit-golovi-rda<br/><br/>І дуже-дуже багато всього цікавого, включно з використанням атовців у своїх діяннях, ви маєте знати та нарешті навчитися аналізувати!<br/><br/>П. С. Я не є прихильником Зе-команди, чи інших, радше можу зватися порохоботом, але команда Порошенка (не всі депутати, лиш &amp;quot;верхівка&amp;quot;) в районні представлени гнилими людьми, яким мало б бути соромно. Ключове слова &amp;quot;мало б&amp;quot; якби була совість!<br/><br/>П. П. С. Атовці, ну зачєєєєм?????? Вона кинула ваших побратимів, а ви кинули їх!!! https://rozhyshche.rayon.in.ua/news/14607-skandal-biitsi-ato-kinuli-vladu-na-samoti-pid-chas-urochistogo-kontsertu
01 Жовтня 2020, 15:31
Гарний матеріал,дякую.Всім раджу перечитувати коментарі під посиланнями
01 Жовтня 2020, 18:46
Привіт!
13 Жовтня 2020, 00:23
Якась дивна політика редакції сайту-в кожній статті про кандидатів та партії можна давати коментарії,крім кандидатів &amp;quot;Європейської солідарності&amp;quot;.Це випадковість, чи це зроблено спеціально,&amp;quot;за окрему плату&amp;quot;.Вони,&amp;quot;ЄС&amp;quot;,так бояться думки людей ?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024