Рудня: вшанували земляків, яких навіки забрала Друга світова війна

10 Травня 2017, 13:50
1823

У вівторок, 9 травня, в Рудні відбувся мітинг-реквієм  «Ніхто не забутий. На попіл ніхто не згорів », присвячений Дню пам’яті  та примирення і 72 – й річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Щоб подякувати та віддати шану всім полеглим захисникам Батьківщини в Будинку культури зібралося чимало селян. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Квіти вдячності та поваги лягли до підніжжя пам’ятників полеглим землякам-героям.

У заході йшлося про великий подвиг захисників і визволителів нашої держави. Про те, що кожен з нас повинен берегти в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали свою рідну, українську, землю, за тих, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів.

В пам'ять про тих хто вже ніколи не повернеться додому, а лиш залишиться в наших серцях, у виконанні учасників гуртка художнього слова та дитячо – вокального ансамблю «Світанок» зі сцени БК звучали музичні та поетичні композиції.

Настоятелем Свято - Михайлівського храму священиком Олегом Кулішем та настоятелем Свято - Дмитрівського храму священиком Дмитром Теравським були відслужені панахиди за загаблими у Другій світовій війні. 

Олена Зінчук, село Рудня








1

1

1

1

1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024