Рожищенців запрошують на святковий концерт до Дня матері

10 Травня 2017, 13:35
3074

У неділю, 14 травня, об 12 год в РД «Просвіта» відбудеться святковий концерт приурочений Дню матері  «Мамина молитва, наче білі крила». 

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому, що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї неньки, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пошкодує і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Приходьте всією сім'єю на святковий концерт!

 

Коментарі
12 Травня 2017, 23:10
З самих зворушливих свят - такого немає, є - найзворушливіше свято, або найбільш зворушливе свято. І з комами у вас теж проблеми. І де ви тільки навчались???
13 Травня 2017, 01:34
Дочиталися!!! Дякувати Богу! А у вас проблеми з самооцінкою? Ніхто не зважає на ваш високий інтелект? Учні не слухаются, то ви тут сієте вічне, добре, мудре? А може в автора даного оголошення були такі вчителі, як ви? І в резельтаті на все життя відбили бажання писати за встановленими нормами?
13 Травня 2017, 01:37
Навчіться вже, врешті, своє невдоволення життям переборювати в інший спосіб. Займіться спортом, чи сексом! П.С. Коми - норм?
13 Травня 2017, 16:08
До чого цей коментар обуреного журналіста? Звідки ви взяли, що я вчитель? У мене просто була хороша вчителька української мови. Просто сумно, коли журналіст- майстер пера робить такі елементарні і крикучі помилки. Вживання слова &quot; саме&quot; замість префікса &quot; най&quot; дуже поширена помилка, як і вживання &quot; приймати участь&quot; замість &quot; брати участь&quot;. Такі помилки доводиться чути і від журналістів, і від політиків, і від тих самих вчителів. Зовсім не збиралась вас ображати, навпаки, хотіла, щоб звернули увагу і не допускали помилок в майбутньому. Адже якщо називаєте себе журналістом, пишете часто про непрофесіоналізм якихось чиновників, то побачте і в своєму оці колоду, а не лише соломинку в чужих. Будьте професійними і самокритичними, а не живіть за відомим принципом &quot; найкращий захист - це напад&quot;, що ви і зробили. А щодо сексу, то із цим в мене порядок, чого і вам бажаю))))))<br/>Р. S. Не забудьте видалити коментар))))
13 Травня 2017, 16:10
Не норм!!! Перед &quot; чи сексом&quot; навіщо та кома??? Це, що складне речення? Чи так для краси???
13 Травня 2017, 16:21
Доброго здоров'ячка! Ніч по ходу не вдалася. Пробуйте ранкові пробіжки) тільки не пальцями по клавіатурі, а ніжками по вулиці) До речі, я не журналіст. Просто тролів дуже люблю. Хоббі в мене таке.
13 Травня 2017, 16:42
Ви боягуз!!! Я не журналіст, до сайту відношення не маю, ні- ні це не мої помилки, просто так миттєво реагую на коменти, сиджу і чекаю, поки хтось напише. Сміхота))) Навчіться визнавати свої помилки, тим більше, що вони у вас на кожному кроці!!!!
13 Травня 2017, 17:21
&lt;p&gt;Добридень пані, яка виправляє наші помилки! Дуже дякуємо за те, що виправляєте нас. Але ображати журналістів Ви не маєте права! Помилки свої ми завжди визнавали і визнаємо. Тому й Ви визнавайте свої. Чекаємо від вас листа на електронну адресу з Вашим номером телефону. Маємо надію зустрітися, аби довести, що переписку з Вами вели інші особи, а не журналісти сайту. Сподіваємося на Вашу порядність. Доведіть, що Ви не боягуз!!!&lt;/p&gt;
13 Травня 2017, 17:47
Та не треба мені нічого доводити, головне, що ви мене почули і, можливо, надалі більш прискіпливо будете перечитувати написане, це ж для вашого блага. Зустрічатися з вами не маю ніякого бажання, та й навіщо? І ображати вас не думала, а здорова критика ще нікому не зашкодила. Визнаю, можливо, переписку вели і не ви, навіть вітаю вас, маєте гарного захисника. Але і я не намагалась тролити, як то кажуть, критикувала за діло, бо погодьтеся, надто дитяча помилка, певно, в класі 5 учні вивчають, як її не допускати. Успіхів вам, професійного росту і цікавих матеріалів!!!!
13 Травня 2017, 19:14
Знаєте, стверджувати що &quot;Ви боягуз!!! Я не журналіст, до сайту відношення не маю, ні- ні це не мої помилки, просто так миттєво реагую на коменти, сиджу і чекаю, поки хтось напише. Сміхота)))&quot;, - більш, ніж образливо. Ніхто не має права допускати таку &quot;здорову критику&quot;. Ми не ховаємося і готові вже сьогодні зустрітися. І це для нас принципово, бо кожен має відповідати за свої слова.
13 Травня 2017, 19:20
То мальоха своїми справами займешся і все! Пиши пропало!!!! Тролі влаштовують шабаш!!!
13 Травня 2017, 19:37
Я не журналіст, я тренер по фітнесу) Бачу мою пораду щодо пробіжки ви проігнорували, а улюблений вид сексу - т-ння мозгів. Дуже сумно. І ваші спостереження і глибокий аналіз дописів на даному сайті можете спокійно покласти поряд з підручниками по граматиці і правопису. Тому, що крім вас вони нікому не цікаві. Але все ж в цій ситуації є свої плюси, ви з почуттям виконаного обов'язку можете йти сапати грядки. Ви молодець!!!! Удєлали, як мінімум двох людей!!!! Звучать фанфари і оплески! Троль лопає!!! Його розпекло від почуття власної значимості !!!! Ура!!!
14 Травня 2017, 00:26
Людина заслужено іх про критикувала, а вони тролем її назвали, зробила між іншим роботу редактора, бо саме він має перевіряти матеріал перш, ніж оприлюднити його на сайті. Назвався грибом, лізь у кошик. Зветесь журналістами, то будьте ними!!!!
14 Травня 2017, 00:32
Хто кого назвав &quot;тролем&quot;? Журналісти? Думайте спершу, ніж пишете! Але кожному Бог суддя!!!
14 Травня 2017, 01:43
Я не редакція))) І, як ви кажете, висловлюю свою здорову (аха-ха) критику))) От ви думаєте, що ваша критика дуже комусь потрібна, а я щиро вважаю, що без моїх пакостей ви не виживите! Спасаю вас як можу))))
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024