У Сокілській сільській раді виділили шість земельних ділянок

28 Вересня 2020, 10:23
Село Сокіл з висоти 3039
Село Сокіл з висоти

Протягом 2020 року у Сокілській сільській раді громадянам виділили шість земельних ділянок загальною площею понад 1,27 гектара.

Про це Район.Рожище стало відомо із відповіді на запит на публічну інформацію, який з'явився у розпорядженні редакції.

Виділили п'ять ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку й одну – для ведення особистого селянського господарства. Площа ділянок – від 0,14 до 0,25 гектара.

Власників ділянок зазначили у списку:

Читайте також: 

Коментарі
28 Вересня 2020, 14:02
в кого є ще питання щоб не голосувати За Майбутнє???<br/>За Поліщука голосуємо, а за партію - ні!!!<br/>По усіх сільських радах роздають так щоб усім хватило, а в Топільно Філіпчучка організувала справжній дерибан. Жодного голоса Філіпчучці!!!
28 Вересня 2020, 19:39
Філіпчук Оксана хороша жінка. З нею завжди можна домовитись.
28 Вересня 2020, 21:14
за поліщука голосувати?шльондра політична,то під одних ляже,то другі грошики на вибори дадуть.ДІДО КОЗАКЕВИЧ йому дупку вже років 10 підтерає.А коли черговий раз прийде до влади_то прийдеться відробляти рубльйовсько палицівські грошенята.
28 Вересня 2020, 22:01
баранки гну)Жодного голоса бубочкам Палиці
28 Вересня 2020, 22:35
Люди, де у вас стільки злості? Невже не можна висловити свою думку гарно? Наприклад, я, визначився. Голосуватиму за Поліщука. Його найбільше тут поливають брудом, бо людина реально багато зробила для міста. Тому й конкуренти, які їздять по села, свою агітаційну промову починають з того, що обливають його брудом. А Поліщук на своєму місці. <br/><br/>Про нього не можна сказати, що бігає з партії в партію. Був одній Батьківщині. Президенти змінювалися, але він нікуди не переходив. Ставши мером, не робив поділу на різні партії, до всіх депутатів відносився однаково. Це можна було побачити, відвідавши, хоч одну сесію міськради. Сьогодні вийшов із Батьківщини. Погодьтеся, партія себе вичерпала, на жаль. <br/><br/>І УВАГА!!! В партію За майбутнє не вступав!!! Йде за її підтримки, а це зовсім різні речі!!! А иепер полистайте &amp;quot;політпартійну&amp;quot; біографію інших кандидатів. Будете здивовані. От, наприклад, Шкода депутат від Укропу. Про інших говорити навіть не хочу. Тому що ці люди були при владі. Причому, відповідали не за місто, як Поліщук, а саме за район. І про те що вони зробили, аналізуйте самі. <br/><br/>Я знаю скільки зроблено для міста, і знаю, що Поліщук зробить багато й для мого села. Бійтеся Бога, не пишіть гидоти і не обливайте брудом людини, яка дбає за добробут кожного рожищанина!
28 Вересня 2020, 23:45
Поліщук в районній раді був депутатом від Народного руху України. Так що ваші розказані про одну партію, це казочки.
29 Вересня 2020, 01:10
Ви самі не боїтеся Бога всує згадувати під кожною статтею?А те що Бубочка перебігав вже не раз факт!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром