За посаду голови Рожищенської громади боротиметься кандидат від «Перемоги Пальчевського»

26 Вересня 2020, 13:50
Один із символів міста Рожище 6710
Один із символів міста Рожище

У Луцьку відбулась конференція волинського осередку політичної партії «Перемога Пальчевського», де сформували список політсили на виборах до місцевих рад.

Захід організували 22 вересня. Про це повідомила «Сила правди».

За посаду Рожищенського міського голови від партії змагатиметься житель села Сокіл Рожищенського району Орест Ласкавий. На конференції очільник волинського осередку Ілля Токаренко каже, що це людина, яка пройшла війну і зараз намагається об’єднати АТОвців.

Також Орест Ласкавий – четвертий у списку потенційних кандидатів у депутати Луцької міської ради.

Нагадаємо, також боротимуться за посаду голови Рожищенської громади нинішній очільник Рожищенської райдержадміністрації Сергій Шкода («Слуга Народу») освітянка із села Вишеньки Антоніна Клімчук («Батьківщина»), Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук («За майбутнє»), колишня очільниця Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська («Європейська Солідарність»).

Коментарі
26 Вересня 2020, 17:21
Получається синок від пальчевського а мамаша рубльова хвалить і з ним фоткаєця))) Хороший кандидат Орест<br/>Навіть маму не зміг убєтіть))))
26 Вересня 2020, 18:05
А хіба в інших родинах місцевих громадських діячів, міських та районних депутатів, пардон, тобто місцевих вчорашніх чмошніків не існує різнопартійна приналежність, чи просто різнобіччя політичних поглядів? Чи тобі про щоб неписати, аби немовчати і пердіти своїм ротиком?
26 Вересня 2020, 18:12
&lt;p&gt;Оресту люди перераховували кошти на заставу. Як самовисуванцю?&lt;br /&gt; А тут гоп! І партія оплатила.&lt;br /&gt; де гроші?&lt;br /&gt; Хороший старт)))&lt;/p&gt;
26 Вересня 2020, 18:44
Політична проституція - найдавніша професія у світі)))
26 Вересня 2020, 18:52
А що щоб висуватися кандидатом на голову ОТГ не треба довідки з лікарні?
26 Вересня 2020, 19:09
Коли на майдан збирали стадо йолопів - довідок теж не питали. Україна це Йевропа, а українці сама сонцесяйна нація цейевропейців.
26 Вересня 2020, 19:10
От цікаві ми люди, тобто рожищани. Ми все нове сприймаємо вкрай вороже. Чому ми всі такі консервативні? У нас останніх років 15-20 мери змінюються не тому, що їх не переобрали, а тому, що вони померли. Невже ви всі думаєте, що Поліщук якийсь виключний господарник, супер мер. Та ні, на його місці та з нинішнім міським бюджетом все могло бути в рази краще. Якщо його порівнювати з покійним Алієвим, то взагалі немає про що говорити. Плюс хоче провести депутатами команду відвертих рвачів, корупціонерів та дерибанщиків. Ви що думаєте яка небудь Віра Шварцкоп була б гіршим мером, ніж Поліщук. Аж ніяк. Але щоб у цьому переконатися требе не боятися робити зміни...
26 Вересня 2020, 19:17
Балотується Ласкавий та й що з того? Це його право. І не нам за нього вирішувати. А голосувати за нього чи ні - це вже наше право. У будь-якому випадку хоч один кандидат не такий як усі. Не замазаний владою та корупцією. А це вже багато важить. Пригадайте як всього рік тому такого ж незвичайного кандидата народ обрав Президентом. І що може жити стало гірше?Точно ні. Тому тут така ситуація.
26 Вересня 2020, 19:24
Хочете, щоб завтра залишки рожищенської землі і не тільки рожищенської роздерибанили хитрі ділки? Голосуйте за команду За майбутнє. Там спритників вистачає. Чого вартий лише Вітя Лук'янчук, якого нещодавно накрили спільно з сином Васі-долара на ХАБАРІ у понад 3 тисячі зелених за вирішення земельних питань. Чи Філіпчук Оксана, яка справно поділила топільненську земельну між своїми родичами та родичами подруг, щоб в очі не кидалося...
26 Вересня 2020, 19:47
Будь-хто був би кращим мером, ніж Поліщук! Навіть Ласкавий.
26 Вересня 2020, 20:23
&lt;p&gt;Чому за майбах відключила коментарі ота сокілька редакторка,а за інши партії є.Добра нематимиш&lt;/p&gt;
26 Вересня 2020, 20:38
Я вам поставив нову лавочку, парковку для велосипедів перед виборами і досить із вас. Хоча ні, ще трохи бруківки покладу. То дарма, що під цією бруківкою старі, зношені комунікації їх же все одно не видно. А так нова бруківка-це круто. Як круто і те, що тендер на цю бруківку регулярно виграє одна і та ж немісцева фірма. Хоча своїх рожищенських виробників більш, ніж достатньо. Але з ними працювати чомусь не цікаво.
26 Вересня 2020, 22:53
Бубочка бубочку,Бубочка бубочку,Бубочка бубочку,Бубочка бубочку,Бубочка бубочку,ішов Бубочка через бубочку, бачить Бубочка Палиці бубочку,засандалив Бубочці Палиця бубочку,а за Бубочкою Кізлякевич
27 Вересня 2020, 00:30
Людина іде від, працівника ГРУ РФ, гарно змащеної і запакованої консерви, Людина проповідує комуністичні ідеї, КПСС його улюблена партія. тобто в подяку за смерті міліонів українців, тотальне витоптування усього українського, насєлєніє яке проголосувало за Зеленського, тепер в може проголосувати і за це недоумковате з 2 вищими освітами. ЦІкаво а що краще мер пєдік, мер злодюга, мер маріонетка чи мер шизофренік?
27 Вересня 2020, 01:01
ото вже вилупки різні тут настрочать коментарів.<br/>буду писати без орфографії і цензури. бачу тут на сайті це супер-модно.<br/>алий вже й хвантазія в орків. Рожище треба перейменувати в Оркище! бо люди тут такі.<br/>це просто фініта ля комедія. мені шкода того, хто виграє вибори.<br/>і ще ПИСИ: канечно окрема подяка редакторам сайту: НУ ВИ Й КОНЧІТОСИ! пропускати такі коментарі! образи, лайки, анонімки і лайно/лайно/лайно.. це ваша ціль? я в шоці!<br/>памятаю колись це сайт заходив. все було фен-шуй.
27 Вересня 2020, 01:27
Бачте, в нас демократія і європейскі цінності. Ніхто не може забороняти душевнохворим писати коменти чи адмініструвати сайт. Бо це дискримінація.
27 Вересня 2020, 01:38
Ну так, стаття за Ласкавого, а Аліна Кривовязючка знову в коментарях бубочка бубочку. Аліна, а за себе нічого не хочеш розказати. Розкажи хлопцям атовцям як ти квартиру отримувала, а то багато не в курсі. Пишеш за зраду, політичну проституцію. Розкажи, як на минулі вибори ти йшла будучи членом партії Батьківщина, а син членом партії Громадянська позиція, як сьогодні ти вже у Слузі народу. Розкажи, що Шкода, до якого ти зараз пристала, депутат Луцької міської ради від партії Укроп. Від УКРОПУ. Цікаві речі, можна там побачити, наприклад, команда Гайворонської (Солідарність): Хведчак йшов раніше на вибори будучи членом Партії регіонів, але порохоботи скажуть а що тут такого? Янукович ж втік.
27 Вересня 2020, 01:42
А що такого, що партія Регіонів, Гайворонська так і написала у Фейсбуці - всі свої!
27 Вересня 2020, 02:30
А ти думаєш хто підтримував комуняр в Україні і писав доноси?Такі лошкі як Орест і коментатор 22:33.
27 Вересня 2020, 02:36
А чим твій висер кращий за всі інші? Чи ти може думаєш що твоє лайно краще пахне?
27 Вересня 2020, 02:37
&lt;p&gt;Не кури марихуану і не вживай алкоголю! Тебе мамка народила дибільним, а після вживання допінгу ти взагалі й**тий і кончений рагуль. Короче, ващє не фен-шуй.&lt;/p&gt;
27 Вересня 2020, 09:14
Що не говоріть, а наразі найбільше нових обличь у команді Слуга народу. За винятком Андроновича, Аліни та Паламаря. Навіщо Шкода їх приютив незрозуміло. Це баласт із минулого. Андронович-вічний інтриган, йому жоден керівник освіти буде не такий за винятком себе коханого. Тому він зі Шкодою. Паламар звичайний дурник, який трохи обтерся останнім часом, трохи говорити навчився, йому б ще грамотно писати. Але для цього як мінімум треба було хоча б у школі вчитися. Не склалося з цим у нього. Аліна ще та ... тутка, побігала по партіях. Але їй без різниці де бути, лише б біля влади. Ще й братика свого кандидатом в депутати прилаштувала, Юру Ковалюка. Про це Шкода навряд чи знає, бо немісцевий.
27 Вересня 2020, 10:30
Як можна бути гарним керівником якщо при створенні команди ти туди береш таких людей . Шкода що не знає хто такий Паламар і який може бути повід щоб його взяти до себе напевно рекомендація Аліни . Тих пару неправильних людей дуже попустили його рейтинг і це напевно буде вирішальним.
27 Вересня 2020, 11:26
Шкода, якщо брати об'єктивно, на посаду мера підходить найкраще. Ще досить молодий, всього 43 роки, активний, креативний, не боїться ризикувати, там де це виправдано. Виходець із успішного бізнесу. У корупції та дерибані поки що не помічений на відміну від Іннусі та Славчика. Так що рожищанам є над чим подумати, якщо хочуть реальних змін на краще. Щодо його команди, то попри тих 2 чи 3 персонажів, це нормальні нові люди, не заплямовані скандалами, досить розумні та активні. Тобто команда Шкоди точно не гірша за інших. І точно порядніша за команду мера Поліщука
27 Вересня 2020, 11:30
Діючий мер просто взяв і ліг під чергового олігарха. Раніше це був Мартиняк, тепер це Палиця. А так хочеться, щоб керувала самостійна та незалежна особистість, а не маріонетка Поліщук.
27 Вересня 2020, 12:00
Завдяки таким як Поліщук перелякам та безхребетними наша Волинь перетворюється на Палицько-Волинське князівство. Де навіть пукнути без дозволу олігарха Палиці не можна буде...
27 Вересня 2020, 13:02
Ти свою вавку в голові лікуй. Через таких калік на голову війна почалась на Сході. Твоє місце в Ліпінах.
27 Вересня 2020, 13:15
Колись луцькі барани за УКРОП голосували, а потім баранів-підприємців виперли зі старого ринка на ГПЗ. А тепер всі волинські барани за майбах підуть голосувати, щоб них у всіх районах Волині почали пірдолити.
27 Вересня 2020, 13:40
Шановні, національно свідомі українці, ви користуєтесь китайською технікою для доступу до мережі інтернет. Китайською Народною Республікою керує комуністична партія. Вітаю вас і дякую вам ЗА ПІДТРИМКУ китайських КОМУНІСТІВ.
27 Вересня 2020, 13:56
Взагалі не бачу проблеми з вибором нинішніх депутатів. Хочете мером Поліщука - вибирайте. А депутатів можна вибрати і з інших команд. Аби люди були порядні, заодно й мера проконтролюють. Списки на депутатів на цих виборах відкриті. Тобто є можливість вибрати конкретну порядну людину, якщо вам явно не подобається скажімо Лукянчук, Мірчук, Філіпчучка, Паламар чи Аліна з Андроновичем. Все в наших руках.
27 Вересня 2020, 16:02
Кулюк йому руку погрожував поламати, довечора попав в аварію та сам ходив з поломаною
27 Вересня 2020, 16:14
Респект тобі за Андроновича, просто в яблучко. Всі йому не такі. Напевно вже всі побачили справжнього завідуючого.
27 Вересня 2020, 17:01
Над Ласкавим Бог стоїть. Я читала його роман, як в Польші до нього откровення прийшло. Того він нічого не боїться і всіх прощає. Вибрати його не виберуть, з причини того, що Ісуса теж не вибрали продали за один серебранік.Він мусить іти, щоб його люди знали. Далі Армагедон і гнів Господній спуститься на нас.
27 Вересня 2020, 17:41
Інна Гайворонська є гарантом Томасу, це єдиний шлях до спасіння, голосувати за Інну
27 Вересня 2020, 19:05
За Ласкавим чорт стоїть ,чЛенін його ім'я, і в голові вата совкова
27 Вересня 2020, 19:20
Вже є достовірна інформація як Палиця і компанія буде &amp;quot;розвивати&amp;quot; нашу ОТГ. На папері-це називається залучення інвестицій та покращення бізнес-клімату. А по факту-це означає повний каюк нашим дрібним підприємцям і мова не лише про базарників. По перше, абсолютно всіх планують загнати в касові апарати, по друге, кардинально переглянути оренді ставки на землю у бік суттєвого збільшення, по третє, запустить у місто та й вцілому по ОТГ крупний бізнес. Рахуйте, що норкова смердюча ферма уже в нас під носом. Якщо ми цього хочемо, тоді нам тільки За майбутнє.
27 Вересня 2020, 19:35
Чого норкову ферму? Мережу норкових ферм, в кожному селі. Вже на Ковелі все відпрацьовано. Це мега вигідний бізнес.
27 Вересня 2020, 19:44
Почитайте статті того Ореста... А ще багато такого, що він видалив, коли вирішив до влади йти. Вавка в голові і не одна. Відкрита форма шизофренії
27 Вересня 2020, 20:05
Ласкавий настільки псіх, що не візьме хабар за ті норкові ферми. Всетаки вибір не великий, або взяти гроші, або поїхати в лісок серед ночі рити ямку.
27 Вересня 2020, 20:44
Захищати країну мають одні, а дирибанити інші. Все як завжди. Зажидять люди йому таку велику зарплату. Він і так знає. що програє, каже, що йому дівчина подобається. вона на мери ковеля йде, а вона не реагує. Так завжди багате, до багатого, бідне до бідного. Наших людей я знаю, вони не можуть уявити, що ними хтось керуватиме такий самий, як вони. Їм потрібне відчуття стокгольмського синдрому.
27 Вересня 2020, 20:57
Та що ви всі вчепилися до того Ласкавого. Він же абсолютно не прохідний, що з нього візьмеш. Хоче собі хай балотується, буде не так нудно. Інша справа, що навіть Толька Матвійчук вплив. Воно ж не тоне. Цікаво інше, до чого треба дожитися, щоб йти на підтанцьовках звичайним технічним кандидатом. Я розумію, що гроші Палиці не пахнуть, але треба ж і себе поважати. А колись до певного моменту був ніби й авторитетний чоловік у місті. Я розумію, що райради з теплими місцями вже не буде. Як і не буде зарплати в 20 тисяч за просто так. Але таке воно життя. Так що Толік вперед пісеньки співати, це якраз твоє...
27 Вересня 2020, 21:04
Від кого Толік йде технічним? Щось напевно пообіцяли ньому
27 Вересня 2020, 21:04
Цікава ситуація виходить з кандидатом Матвійчуком. Щойно правдами неправдами доню прилаштував в офіс За майбутнє. А тут сам вже балотується якось так неочікувано в мери шляхом самовисунення. Хоча яке там самовисунення, чистий технічний кандидат від Рубльова-Палиці. Цікаво, що йому пообіцяли? Адже цей пан нічого просто так задармо не робить...
27 Вересня 2020, 21:10
Серед цих &amp;quot;кандидатив&amp;quot;А.Матвийчук сама грамотна и порядна людина а не хабарники и неуки !
27 Вересня 2020, 21:10
Гайворонська присіла на Навіз через жіночу раду. Матвійчука виставили проти неї технічним, бо він з Навоза і там в нього є друг та і родина.
27 Вересня 2020, 21:16
Матвийчук завжди мав свою думку и не вид кого не залежав,на видмину вид Полищука ,який повився на гроши Палици,ияки в рази перемоги прийдеться видробляти !!!
27 Вересня 2020, 21:19
А чого ви думаєте що Ласкавий не прохідний? Всі оці наші місцеві олігархи вже вперлися на когось. не факт, що тих на кого вони вперлися дуже люблять і слухають в селі чи Рожищах. Вони їм вже пообіцяли посади, гроші і тому подібне. Це така кандидатура проти всіх зветься. Голосуватимуть на знак вияву протесту.
27 Вересня 2020, 21:36
Я вам повністю підтримую, за Матвійчук буде багато людей голосувати. Це потенційний кандидат на голову ОТГ. грамотний, мудрий, основне вміє приймати правильні рішення. Я за Маьаійчука буду голосувати. Ніяких домислів не пртдумуйте. Це людина слова і діла.
27 Вересня 2020, 21:45
Йой! А що це так чмошнікі та чмошніци почали Ореста обсирати? Невже сците вибори програти і недотянутися своїми рильцями в пушку до державного корита з грошима???
27 Вересня 2020, 21:53
Колись Инна з Савчуком хотили вламати Матвийчука ,але ничого не вийшло итепер вони його побоюються бо вже вийшла на Навиз!!!
27 Вересня 2020, 22:01
Якщо Ласкавий виграє то це змінить все. Більше спертися на агітаторів і звязки стане не можливо. Всі ті родини, які заробляли на агітації протягом 30 років, весь їх авторитет піде в одне місце. Ви ж самі знаєте склади тих комісій, знаєте хто за горілку купляє голоси. Як це не спрацює вони більше не будуть потрібні політикам, через власну не ефективність.
27 Вересня 2020, 22:04
Довбіню, не пиши більше таких тупих коментарів. В тебе вава в голові, а ватніки прочитають твій брєд, і будуть ще крепше вірити у цяря Владіміра X*йло, який спасає весь мір від бандерів-головорізів. Ще і мене у бандери зачислять, а у мене діди-прадіди були воїнами славної радянської армії, а не дуполизами при німецьких нацистах.
27 Вересня 2020, 22:34
Згадайте, як щось не складалося в роботі всі бігли за порадою до Матвійчука- порадьте що робити. А тепер шукаєте недоліки. Ганьба вам. А він направду не зігнувся перед Савчуковом та не тільки перед ним. Він по за очі не вміє,а правда очі колить. Таких Матвійчук якби було б хоч би кілька був би порядок в усьому. Люди його знають як порядну людину Молодець Анатолію, що не піддався , не зманився не зламався, а маєш власну позицію і думку. За це тебе поважають.
27 Вересня 2020, 22:45
Ти диви, як зброд рожищенських патріотів-аферистів, розчищає собі дорогу до корита влади та грошей. Чому ви не пхалися у воєнкомат, коли війна почалась на Сході... Ау, чмошніки, шмари, г@ндони, хватить коментарі строчити. Україна понад усе! А ну бігом у воєнкомат підписувати контракт на службу у самій боєздатній армії Європи. Аліна з Іннесою також можуть бути походно-полєвимі жонамі. Ще не зовсім старі галоші.
27 Вересня 2020, 22:49
Ого як заворушилося старе НДП-овське кодло вкупі з комсомольцями. Як Матвійка тут всі відбілюють. А воно ж продажне, що просто жесть. Партійні старожили не дадуть збрехати як Толька свого часу продав прохідне 2 місце у списку до міськради зятю Чорнухи, Ромі Патлашинському. У яких в районі один інтерес - кар'єр з піском. А потім чого доріг немає, чого доріг немає. А тому і немає, бо розбити було кому, а латати при цьому керівнику ніхто не збирався. Бо вже й так було оплачено, правда в кишеню
27 Вересня 2020, 22:55
Я змін не боюся, а тому голосувати буду за команду Сергія Шкоди. Гірше точно не буде, ніж з цими старими вічними рожищенських політиканами. Набридли вже вони всім ці ретрогради тупорилі. Дорогу молодим та новим
27 Вересня 2020, 23:56
Що тебе зачислювати,якщо ти і є вата,яка лизала чЛєніна в мавзолеї
28 Вересня 2020, 00:05
А які зміни? Шваркоп в треттє побє жіночок?
28 Вересня 2020, 00:15
А до чого Шварцкоп до Шкоди? Шварцкоп навіть не балотується від жодної партії. А побиті жіночки у приватних бесідах натякають, що за те бабло яке отримали від Шварцкопа готові отримувати хоч щомісяця. Тому, хто чого хотів...
28 Вересня 2020, 00:40
Шкода? Люди ви серйозно? Розкажіть взагалі, що й де ця люди зробила. Чого він не балатується в себе на батьківщині? Можливо тому що його там дуже добре знають? Чесний і не замішаний ні у чому? Хто це там таке розказує? Нові прихвосні? Власник двох фірм прокладок! Одна зі статутним капіталом 100грн, друга 2000грн, які виграють тендери в державних та комунальних підприємствах Луцька, бо сам є депутатом Луцької міської ради. Великий бізнесмен? Декларації подивіться, останні роки по 50тисяч грн в рік заробляв, скільки це в місяць? Що в Рожищах зробив перебуваючи на посаді? Депутатів збирав як? Таких як Аліна і Паламар і тому подібних і кликати не треба було, решту на коврик викликав, залякував, обійцяв. Назначили з Києва, вже поприводив зі собою людей із Ківерець. Ви серйозно думаєте, що він прийшов сюди розбудовувати Рожищенщину?
28 Вересня 2020, 00:59
Тобі в &amp;quot;Ліпінах&amp;quot; дозволили інтернетом покористуватися, щоб свої коментарі написати? Казала твоя, що ти все більше &amp;quot;цікавим&amp;quot; стаєш. Мабуть з роками вавка в твоїй голові стає все більшою.
28 Вересня 2020, 02:02
Від дурника флешмобіста Володі та лисиці Аліни пан Шкода більше інформації буде мати про конкурентів та про рожищан громадських діячів. Також на таких дєятєлєй, як дурник та лисиця, з часом, деякі свої промахи можна буде списати. Всі учасники многоходовочку розігрують. Політика справа тонка, ще тонша, ніж комар пісяє.
28 Вересня 2020, 10:27
Шварцкоп там взагалі начальник штабу. Просто його сховали через його токсичність. А от робота з Твердохліб, з Семен Семенчиком дала йлму сформовані звязки, якими він і проштовхуватиме Шкоду. Так що нічого нового на цьому світі немає
28 Вересня 2020, 11:56
У Вашому коментарі суцільні розбіжності... Депутатське місце, ніби продане, в міську раду, а кар'єр в районі і Матвійчук А.В. ніколи не мав прямого відношення до ремонту доріг... Признавайтесь чиї бабоси відпрацьовуєте поливаючи брудом інших?
28 Вересня 2020, 12:19
В чому ви точно праві, так це в тому, що Матвійчук ніколи ПРЯМОГО стосунку до ремонту доріг не мав. Це факт, адже Автодором він ніколи не керував. Але на цьому вся ваша правота і закінчується. Свого часу пан Матвійчук очолював районні парторганізації НДП та Сильна Україна, а тому одноосібно на власний розсуд формував виборчі списки. У той час зятя Чорнухи чомусь якраз цікавило місце саме у міській раді, хоча кар'єр був у районі. Впевнений, що це пов' язано з тим, що по кар'єру все йшло дуже гладко, а от з транспортуванням були деякі проблеми. Народ гвалтував, що дороги руйнує крупногабаритний транспорт. Для того й потрібне було депутатство саме у міській раді, яке й було успішно продане Матвійчуком із гарантією проходження до міськради у 100%. Щодо всього іншого, то Матвійчук завжди був при владі і мав пряму можливість запитати з винних за стан доріг. Бо в той час був і заступником голови РДА, і в райраді займав не останні посади, і депутатом регулярно обирався. Так що можливості у нього були як ні в кого. Він давній рожищенський політичний старожил. Інша справа чого він цього не робив? Відповідь проста - бо гроші не пахнуть. І їх походження пана Матвійчука ніколи не цікавило. Так що така вона ось правда.
28 Вересня 2020, 12:26
Ви серйозно? Шварцкоп начальник штабу Шкоди? Та він знову в запої, який штаб, який начальник. Штабом керують Алієва та Аліна. Їх об'єднує з Бурим тільки те, що вони збираються в Теплоцентрі. Так що не видумуйте того чого не знаєте...
28 Вересня 2020, 13:05
Шварцкоп дуже зацікавлений в тендерах. Його зі Шкодою бачили не одноразово. Ця людина в команді, дуже корисна. Він свого не опустить. Просто зашкварений і його ховають. А після виборів вилізе і буде робити свої справи.
28 Вересня 2020, 15:23
По перше, з чого ви взяли, що тендер-це погано? Погано-це коли без тендеру, а так усе прозоро, і всі все бачать. По друге, покажіть мені підприємця, який не зацікавлений в тендерах. Така сутність бізнесу, а Шварцкоп типовий представник бізнесу нічим не гірший і не кращий за інших. По третє, якщо тендер на щось оголошується, то його обов'язково хтось виграє, бо кошти мусять бути освоєні. А якщо так, то хай це буде місцевий підприємець, який сплачує податки у своїй ОТГ, а не де небудь. Це такий собі місцевий патріотизм, щоб кошти бюджету не покидали меж ОТГ. І навіть частково поверталися у вигляді податків. Чомусь якщо заходить мова про тендер ніхто не згадує того ж Вадима Павлючика, який будучи по суті монополістом монтує вуличне освітлення по всьому місту та району десь останніх років 8-9 незалежно від того, хто при владі. І нічого все добре. Тому нічого поганого в тому, що Шварцкоп цікавиться тендерами, повірте немає
28 Вересня 2020, 15:35
То тільки в Поліщука тендер на бруківку чи озеленення постійно виграють одні і ті ж луцькі фірми. Якось прямо дивно, чого б це? Якби вже роботи якоюсь виключною якістю відрізнялися, так ні. Взяти хоча як клали бруківку у минулому році по Незалежності. Мало того, що дочекалися морозів у грудні місяці і відповідно так поспішали, що поклали відверто аби як, бо ж поспіхом. В окремих місцях добре чути під ногами, наскільки горбато та нерівно. Так ще й бруківка в напрямку суду різних відтінків, бо перележана. Навряд чи так було задумано умовами тендеру. Але меру байдуже. Питання чому байдуже? Якщо платяться великі гроші, то можна і якість робіт вимагати. Чи не так? Навряд чи на власному подвір'ї таке допустив би цей &amp;quot;хороший господарник&amp;quot;.
28 Вересня 2020, 15:49
Усіх цікавить зарплата і тендери. Тільки Інну Гайворонську цікавить народ. Нажаль лідер зараз Поліщук. Ми маємо обєднатися навколо Інни думаю, що 73% вже зрозуміли, що вони зебіли і мають змінити свою думку.
28 Вересня 2020, 16:23
Тобто зважаючи на Ваш коментар в міській раді один депутат вирішує всі питання як йому хочеться? Вибачте, яким чином? А скільки разів міська рада і районна забороняли рух перевантажених Т/З і перепиняли на дорозі і т.д. тоді що вирішило депутатське місце Патлашинського, як Ви намагаєтесь безуспішно довести &amp;quot;продане&amp;quot; Матвійчуком? Коротше кажучи запитань і розбіжностей багато а відповідей нуль одне ля-ля без доказів і фактів...<br/>До речі, а кого Ви бачите головою ОТГ?
28 Вересня 2020, 16:29
Звичайно Поліщука. За нього голосуватимуть всі. Всетаки понаїзджали в область донецькі. Тепер все скуповують. Тільки Палиця з Івахівим можуть нас захистити. Того Поліщук. Більше нас від донецьких ніхто не захістить.
28 Вересня 2020, 17:46
Люди, де у вас стільки злості? Невже нн можна висловити свою думку гарно? Наприклад, я, визначився. Голлсуватиму за Поліщука. Його найбільше тут поливають брудом, бо людина реально багато зробила для міста. Тому й конкуренти, які їздять по села, свою агітаційну промо починають з того, що обливають його брудом. А Поліщук на своєму місці. Про нього не можна сказати, що бігає з партії в партію. Був одній Батьківщині. Президенти змінювалися, але він нікуди не переходив. Ставши мером, не робив поділу на різні партії, до всіх депутатів відносився однаково. Це можна було побачити, відвідавши, хоч одну сесію міськради. Сьогодні вийшов із Батьківщини. Погодьтеся, партія себе вичерпала, на жаль. І УВАГА!!! В партію За майбутнє не вступав!!! Йде за її підтримки, а це зовсім різні речі!!! А иепер полистайте &amp;quot;політпартійну&amp;quot; біографію інших кандидатів. Будете здивовані. От, наприклад, Шкода депутат від Укропу. Про інших говорити навіть не хочу. Тому що ці люди були при владі. Причому, відповідали не за місто, як Поліщук, а саме за район. І про те що вони зробили, аналізуйте самі. Я знаю скільки зроблено для міста, і знаю, що Поліщук зробить багато й для мого села. Бійтеся Бога, не пишіть гидоти і не обливайте брудом людини, яка дбає за добробут кожного рожищанина!
28 Вересня 2020, 19:13
Я вже сьодні гаслухалася на вулиці від представгиків Порошенка, що Поліщук драглі і желеподібна маса. Це так не гарно. Кажуть, що боягуз, сказати нічо не може, мямлить. Не правда це все. Вячеслава не залякати.В душі він лев
28 Вересня 2020, 21:01
Ласкавий переможе. Люди з ним, а з іншими олігархи.
28 Вересня 2020, 21:16
Орест не слухай ті штаби вони за гроші один одному горла перегризуть. ти їх переможеш, ти єдиний достойний тої зарплати.
28 Вересня 2020, 21:58
Ласкавий класний персонаж, йому б ще довідку взяти від певного лікаря. А так все ОК
28 Вересня 2020, 22:13
ПТРС? Так воно в кожного атовця є. Як і контузії. Це не означає, що людина не може працювати. Навпаки наше суспільство має таких людей забеспечувати роботою в першу чергу. Це бридка маніпуляція з боку штабів.
28 Вересня 2020, 22:22
Якщо ваш поліщук такий господарник то навіщо йому потрібна палиця ?Я б зрозумів якби орест ішов за підтримки майбаху
28 Вересня 2020, 22:47
Орест і до АТО був з вавкою в голові. Хто знає його особисто, той не дасть збрехати.
28 Вересня 2020, 23:24
Ласкавий і Антонінна це два самих адекватних кандидата. Вони не представляють ніякої бізнес групи. Бюджет закладує сесія депутатів, вони її виконують. Якихось особливих талантів для цього не потрібно.
28 Вересня 2020, 23:26
Да він і зараз нормальна людина. Назви кому він щось погане зробив?
28 Вересня 2020, 23:40
Я начиталася, Боже які в нас відсталі люди. Бюджет приймає сесія це так. На посади подає голова, але знову ж таки затверджує сесія. Не виконувати рішення сесії голова не може. В нього є підлеглі на яких він на початку дня розписує виконня того чи іншого документа залишаючи контрол за собою. йому навіть кричати за невиконання не треба, бере пояснювальну записку, збирає дві три і залишає премії. Люди це все бумаги і проста монотона робота. Багато консультацій. Так в нас є бізнес інтереси, але їх представлятимуть саме депутати а не голова. Вони спокійно можуть проголосувати пункт і голова мусить його виконувати. Це не є якась абсолютна влада. прохач пише заяву. депутати голосують. голова розписує на підлеглий і контролює виконання. Що у вас в головах робиться?
29 Вересня 2020, 00:15
А найбільша проблема будуть депутати без освіти. Для яких слова дебет-кредит то його дебілом обізвали. буде дивитися на главу фракції, як голосувати. Для народу вигідно щоб це не була одна фракція і люди з освітами були які розуміють юрисприденцію і бугалтерію. Но таких буде мало переважно напхали балванчиків якими легко керувати. Ще їм свого голову і все можна робити все завгодно нам вигідно, щоб депутатський склад і голова протистояли один одному. Для того щоб не було змови. От Ласкавий і антоніна в цій справі хороші кандидатури. Вони потягнуть. А все інше це собі в убиль на емоціях вибирати.
29 Вересня 2020, 01:05
Почитала сьогодні коменти на Районі (до речі, вже журналістам і нічого писати не треба, на одних коментах сайт живе) і думаю, що наші йоб..ті рожищани заслуговують такого мера, як Шварцкоп із заступником Ласкавим! Дєрзайтє!
29 Вересня 2020, 02:04
Катя, ви зробили мій день!
30 Вересня 2020, 00:33
Не понімаю ні ..я. Якшо Ласкавий такий патрійот і навіть АТУвець, то чого він пійшов до Пальчевського. Бо всі знают, шо Пальчевський ще та падлюка: агент Путькіна і Медведчука. Той Ласкавий альбо єбанько, альбо йому байдужо з ким, аби при владі. Тойді то опасний тіп.
30 Вересня 2020, 00:38
Те саме можна сказати і про місцевого бубочку. Якщо він патрійот то чому ліг під Палицю?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024